Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za morsko avanturo na otoku zdravja Lošinj z možnostjo izletov!

45,00 €

# / 13

HUDA CENA za morsko avanturo na otoku zdravja Lošinj z možnostjo izletov!

45,00 €

Raj za vse kolesarje in vse, ki si želite biti aktivni! Občutite Lošinjske steze in naravo, priključite se adrenalinski avanturi in uživajte v vožnji po kamnitih in stopničastih spustih. Lošinj imenujejo tudi otok zdravja, posebej primeren pa je za vse, ki imate težave z dihali. Lahko se odpravite na ogled za delfini ali pa se udeležite tečaja plezanja po umetni steni. Penzion Saturn se nahaja v centru Velega Lošinja in je odlična iztočnica za raziskovanje večernega utripa mesta!

Otok je nadvse primeren za tiste, ki imate težave z dihali ali pa se želite le sprostiti! Možnost kolesarske ture, opazovanje delfinov in tečaja plezanja po umetni steni.

Penzion Saturn***

Penzion Saturn*** se nahaja v centru Velega Lošinja, najjužnejšega dela otoka Lošinja. Leta 2005 je bil popolnoma prenovljen, vključno z zvočno in termo izolacijo, za še ugodnejše in prijetnejše bivanje. V pritličju je kavarna, v prvem nadstropju pa se nahaja jedilnica, kjer vam postrežejo zajtrk.

SOBE
Moderna oprema v zemeljskih tonih, daje sobam pridih topline in udobja. Vse sobe ponujajo mini bar, satelitsko televizijo, lastno kopalnico s tušem in so klimatizirane. 

PLAŽA
Atraktivna plaža za domačine in turiste se nahaja 150 m od penziona, otok pa ponuja mnogo skritih kotičkov in osamljenih divjih plaž, kjer lahko uživate v sončnih žarkih v bolj zasebnem ambientu. 

AKTIVNOSTI
V bližini se nahjajo tenis igrišča, šola tenisa, različne lokacije za vodne športe, možnost najema koles, ter mnoge peš poti in planinske steze. Odkrijte Lošinj na vodenih turah: privatni izleti z ladjo, kajakaške ture, potapljanje na dih in snorkeling, kolesarske in pohodne ture...S turističnimi izleti s terenskimi vozili lahko obiščete skrite dele otoka Cresa in Lošinja, za katere niste vedeli, da obstajajo. Če pa želite spoznati način, da se dvignete v višine neba, in pri tem uživati v prostem padu ali poletu, se preizkusite v padalstvu.

KULINARIKA
Mesto ponuja mnogo restavracij, mnoge pa se nahajajo tudi v neposredni bližini penziona, v centru Velega Lošinja, v bližini morja ter v pristanišču Rovenska. Jedi so polne okusa Jadrana in pripravljena kot nekoč - na tradicionalen način!

IZLETI z doplačilom
- 2 do 3-urni ogled delfinov z ladjico
tečaj plezanja po umetni steni do 7 metrov 
kolesarska tura po Lošinju. Gre za srednjo zahtevno pot. Vključuje pot od Velikega Lošinja, do mesta Mali Lošinj in skozi prodnati del poti do čudovitega zaliva "Zlatna uvala". Nadaljevali boste preko Čikata in zaliva "Sunčana uvala" vse do tematske razgledne točke. Pot traja 2-3 ure. 
pohod na najvišji vrh otoka Lošinja: Osorčič. Z vodičem se boste odpravili po prijetni poti, na vrhu pa si boste lahko poleg čudovitega razgleda ogledali še kapelo sv. Nikole. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • otok zdravja, ki je nadvse primeren za tiste, ki imate težave z dihali
 • možnost kolesarske ture in tečaja plezanja po umetni steni
 • možnost tudi opazovanja delfinov z ladjico
 • uživajte v vožnji s kolesom po kamnitih in stopničastih spustih
 • Penzion Saturn se nahaja v centru Velega Lošinja
 • odlična iztočnica za raziskovanje večernega utripa mesta

Pestra dodatna ponudba

Dobro počutje

Preseneti boljšo polovico

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Veli Lošinj na malo ribiško mesto, poznano po razkošnih vilah nekdanjih kapitanov ter po vili avstrijskega nadvojvode Karla Stepana Habsburškega, okoli katere se razteza park s skupno površino 140 000 m2 s stezami za sprehanja in tek. Lošinj je zaradi svoje klime in raznolikosti rastlinske biosfere tudi idealna lokacija za vse, ki imajo težave  z dihali. Veli Lošinj je mesto na južnem delu otoka Lošinj in je od bolj znanega Malega Lošinja oddaljen 4 km. Lošinj ima zelo prijetno podnebje, zato se je razvil poletni, zaradi milih zim pa tudi zimski turizem. V času Rimljanov sta bila Cres in Lošinj povezana in sta nosila skupno ime Apsirtides.

KAM NA IZLET?

 • bližnji otoki za potep z čolnom so Cres, Mali Lošinj, Susak in Skrane
 • Lošinj ima skupno več kot 280 km urejenih peš poti in kolesarskih poti, zaradi česar je pravi raj za kolesarje
 • na Lošinju najdete več kot 1200 različnih rastlinskih vrst, od tega je kar 230 vrst zdravilnih rastlinskih vrst
 • pristanišče Nerezine se je med XVIII. in XIX. stoletjem vse bolj razvijalo kot posledica konsolidacije aktivnosti povezanih z morjem, kot je ribištvo, predvsem pa morski promet in trgovina.
 • ribiško pristanišče Rovenska se nahaja v zalivu, ki je ime dobilo po burji, ki orje ali po domače rove obalo z neusmiljeno močjo, je ribiški del Velega Lošinja.
 • stari mlin za olive Torać je v poletnih mesecih odprt za obiskovalce. Ta edini preostali stari mlin za olive – torać po domače, je zgrajen okrog leta 1897.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (203)