k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za morsko avanturo na priljubljenem otoku Lošinj z možnostjo izletov!

39,80 €

# / 17

HUDA CENA za morsko avanturo na priljubljenem otoku Lošinj z možnostjo izletov!

39,80 €

Preživite oddih na čudovitem otoku, ki ga imenujejo tudi otok zdravja! Bivajte v popolnoma opremljenih apartmajih in raziskujte okolico s čudovitimi plažami. Lokacija je idealna za vse ljubitelje kolesarjanja, ostali pa se lahko preizkusite v plezanju, se odpravite raziskovad zaklade otoka ali se udeležite drugih izletov. Dobrodošli tudi hišni ljubljenčki! 

Možnost kolesarske ture, raziskovanja skrivnih kotičkov in pohoda s čudovito razgledno točko! Hišni ljubljenčki dobrodošli.

APARTMAJI 3*

APARTMAJI FEDERICA 3* (44 m2)
Apartmaji so 3,3 km oddaljeni od Malega Lošinja. Apartma ima kopalnico, spalnico z zakonsko posteljo, kavč, televizijo, klimo, opremljeno kuhinjo, hladilnik, posteljnino, brisače, teraso in brezplačno parkirišče ter WiFI.

APARTMAJI MARIJA 3* (36 m2)
Apartma ima kopalnico, spalnico z zakonsko posteljo, televizijo, klimo, opremljeno kuhinjo, hladilnik z zmrzovalnikom, posteljnino, brisače, teraso in brezplačno parkirišče ter WiFi.

APARTMAJI BATO 3* (32 m2)
Apartmaji so 5 km oddaljeni od Malega Lošinja. Apartma ima kopalnico, spalnico z zakonsko posteljo, raztegljiv kavč, televizijo, klimo, opremljeno kuhinjo, hladilnik, mikrovalovno pečico, posteljnino, brisače, teraso in brezplačno parkirišče ter WiFi.

APARTMAJI BELLA 3* (31 m2)
Apartmaji so 3 km oddaljeni od Malega Lošinja. Apartma ima kopalnico, spalnico z zakonsko posteljo, televizijo, klimo, opremljeno kuhinjo, hladilnik z zmrzovalnikom, mikrovalovno pečico, posteljnino, brisače, balkon in brezplačno parkirišče ter WiFi. V apartmaju niso dovoljeni hišni ljubljenčki.

APARTMAJI ERCILIA B4 3* (52 m2)
Apartma ima teraso in pogled na morje. Nahaja se v Velem Lošinjo in je od Malega Lošinja oddaljeni 3 km. Apartma ima kopalnico, 2 spalnici z zakonskima posteljama, dnevno sobo s kavčem, televizijo, klimo, opremljeno kuhinjo, posteljnino, brisače ter javno parkirišče in brezplačen WiFI.

APARTMA ERCILIA A2 2* (30 m2)
Nahaja se v Velem Lošinju in je od Malega Lošinja oddaljeni 3 km. Apartma ima kopalnico, spalnico z zakonsko posteljo, dnevno sobo s kavčem, televizijo, opremljeno kuhinjo, posteljnino, brisače ter javno parkirišče in brezplačen WiFI.

APARTMAJI TEO 3* (36 m2)
Apartma ima veliko teraso z ležalniki, z zunanjo kuhinjo in velikim kamnitim žarom. Nahaja se v Velem Lošinju in je od Malega Lošinja oddaljeni 3,8 km. Apartma ima kopalnico, spalnico z zakonsko posteljo in enojno posteljo, dnevno sobo s kavčem, televizijo, veliko opremljeno kuhinjo, posteljnino, brisače ter javno parkirišče in brezplačen WiFI.

PLAŽA
Plaža se nahaja cca 300 m od apartmaja Federica in Marija, od Bella in Bato pa cca 500-700 m. Otok ponuja mnogo skritih kotičkov in osamljenih divjih plaž, kjer lahko uživate v sončnih žarkih v bolj zasebnem ambientu.

AKTIVNOSTI
V bližini se nahjajo tenis igrišča, šola tenisa, različne lokacije za vodne športe, možnost najema koles, ter mnoge peš poti in planinske steze. Odkrijte Lošinj na vodenih turah: privatni izleti z ladjo, kajakaške ture, potapljanje na dih in snorkeling, kolesarske in pohodne ture...S turističnimi izleti s terenskimi vozili lahko obiščete skrite dele otoka Cresa in Lošinja, za katere niste vedeli, da obstajajo. Če pa želite spoznati način, da se dvignete v višine neba, in pri tem uživati v prostem padu ali poletu, se preizkusite v padalstvu.

KULINARIKA
Mesto ponuja mnogo restavracij, mnoge pa se nahajajo tudi v neposredni bližini penziona, v centru Velega Lošinja, v bližini morja ter v pristanišču Rovenska. Jedi so polne okusa Jadrana in pripravljena kot nekoč - na tradicionalen način!

IZLETI z doplačilom
- raziskovanje skrivnih poti otoka Lošinj: zlet z vodičem, od Velega Lošinja, do hriba sv. Ivan, pa vse do plaže Krivica, ene od najlepših plaž na otoku in do samotne peščene uvale Plieski.
tečaj plezanja po umetni steni do 7 metrov
kolesarska tura po Lošinju. Gre za srednjo zahtevno pot. Vključuje pot od Velikega Lošinja, do mesta Mali Lošinj in skozi prodnati del poti do čudovitega zaliva "Zlatna uvala". Nadaljevali boste preko Čikata in zaliva "Sunčana uvala" vse do tematske razgledne točke. Pot traja 2-3 ure.
pohod na najvišji vrh otoka Lošinja: Osorčič. Z vodičem se boste odpravili po prijetni poti, na vrhu pa si boste lahko poleg čudovitega razgleda ogledali še kapelo sv. Nikole. 

 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • apartmaji imajo popolnoma opremljeno kuhinjo
 • bivanje v udobnih apartmajih s čudovito okolico
 • otok zdravja, ki je nadvse primeren za tiste, ki imate težave z dihali
 • možnost kolesarske ture in tečaja plezanja po umetni steni
 • raziskujte otok in čudovite plaže
 • hišni ljubljenčki dobrodošli

Pestra dodatna ponudba

Dobro počutje

Preseneti boljšo polovico

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Veli Lošinj na malo ribiško mesto, poznano po razkošnih vilah nekdanjih kapitanov ter po vili avstrijskega nadvojvode Karla Stepana Habsburškega, okoli katere se razteza park s skupno površino 140 000 m2 s stezami za sprehanja in tek. Lošinj je zaradi svoje klime in raznolikosti rastlinske biosfere tudi idealna lokacija za vse, ki imajo težave  z dihali. Veli Lošinj je mesto na južnem delu otoka Lošinj in je od bolj znanega Malega Lošinja oddaljen 4 km. Lošinj ima zelo prijetno podnebje, zato se je razvil poletni, zaradi milih zim pa tudi zimski turizem. V času Rimljanov sta bila Cres in Lošinj povezana in sta nosila skupno ime Apsirtides.

KAM NA IZLET?

 • bližnji otoki za potep z čolnom so Cres, Mali Lošinj, Susak in Skrane
 • Lošinj ima skupno več kot 280 km urejenih peš poti in kolesarskih poti, zaradi česar je pravi raj za kolesarje
 • na Lošinju najdete več kot 1200 različnih rastlinskih vrst, od tega je kar 230 vrst zdravilnih rastlinskih vrst
 • pristanišče Nerezine se je med XVIII. in XIX. stoletjem vse bolj razvijalo kot posledica konsolidacije aktivnosti povezanih z morjem, kot je ribištvo, predvsem pa morski promet in trgovina.
 • ribiško pristanišče Rovenska se nahaja v zalivu, ki je ime dobilo po burji, ki orje ali po domače rove obalo z neusmiljeno močjo, je ribiški del Velega Lošinja.
 • stari mlin za olive Torać je v poletnih mesecih odprt za obiskovalce. Ta edini preostali stari mlin za olive – torać po domače, je zgrajen okrog leta 1897.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (171)