k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za luksuzen oddih v bližini Plitviških jezer z možnostjo wellnessa!

od 259,00 €

# / 14
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za luksuzen oddih v bližini Plitviških jezer z možnostjo wellnessa!

od 259,00 €

Luksuz in narava je mešanica, ki je ne slišimo prav pogostvo, vendar je več kot logična združitev. Zbudite se v udobni sobi in zavohajte prijeten vonj lesa. Razvajajte brbončice ob okusnem zajtrku, ki je narejen iz lokalnih sestavin in vam bo dalj dovolj moči za celodnevne aktivnosti v naravi. Čudovita okolica je prava paša za oči in v bližini se skriva tudi izjemno priljubljen narodni park Plitviška jezera! Po aktivnem dnevu si privoščite še sprostitev v savni ali jacuzziju ali pa se podružite ob pristni toplini sobnega ognjišča.   

Luksuz in narava! Resort ponuja tudi odlično tradicionalno kulinariko!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev z zajtrkom v Resort Fenomen**** na Plitvicah
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen WiFi

RESORT FENOMEN PLITVICE****

Resort ponuja edinstveno mešanico luksuza in narave. Poleg sodobno opremljenih sob vas bo navdušila tudi čudovita okolica. Priljubljeni narodni park Plitvička jezera je oddaljen le slabih 14km. 

SOBE
Vse sobe so sodobno opremeljen in obdane z lesom, kar nudi še dodaten občutek topline in udobja. Soba Studio Deluxe meri 28m2 in nudi ogrevanje, televizijo, zasebno kopalnico, sef in prostor za pripravo napitkov. Malo večja Suite Deluxe meri od 34 do 48m2 in poleg osnovne opreme nudi tudi kamin, kar nedvomno nudi še dodaten kančen udobja. Največja Luxury Suite pa meri kar 81m2 in poleg ognjišča nudi prostor s kapaciteto do 6 gostov. 

WELLNESS
Resort ponuja tudi prostor za SPA, kjer se lahko dodatno sprostite v whirpoolu ali jaccuziju in uživate v zdravilnih učinkih savne. 

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka bogat zajtrk. Pestra izbira slastnih jedi pripravljenih iz lokalnih sestavin bo zadovoljil še najbolj težkega gurmana. Razvajajte si brbončice tudi v okusih tradicionalne hrvaške kulinarike. V restavraciji se posvečajo okusom hrane iz regije Lika in Kardun, kar bo vašo kulinarično izkušnjo naredilo še bolj posebno. Vse sestavine so pridelane in nabrane iz okolice.

AKTIVNOSTI
Okolica ponuja polno možnosti za aktivnosti. Priljubljena je nordijska hoja, treking in kolesarjenje. Poleg wellnessa je se gostje lahko sprostijo tudi ob druženju ob raznih projekcijah filmov ali pa druženju ob ognju, kar doda pristnost pravemu oddihu v naravi. Športne igre so vam tudi na voljo, saj se ob toplejših dneh lahko zabavate z lokostrelstvom, tenisom, ročnim nogometom ali pa v prostoru za jogo.

PLITVŠKA JEZERA
Obiščite Narodni park Plitviška jezera, ki je največji narodni park na Hrvaškem. Plitviška jezera so zaslovela v 60. in 70. letih prejšnjega stoletja, ko so bile tam posnete številne scene iz filmov po delih Karla Maya. Narodni park je oddaljen od urbanega okolja, zato ima izredno čisto zrak, zemljo in vodo. Zaradi tega so se ohranile številne rastlinske in živalske vrste, ki so tam živele še pred prihodom človeka, zaradi česar so Plitviška jezera edinstvena atrakcija. V parku je kar 75 endemitov, številne vrste pa so zakonsko zaščitene. Med raziskovanjem narodnega parka boste morda naleteli na katerega izmed stalnih prebivalcev, kot so evropski medved, volk, orel, sova, ris, divja mačka, divji petelin in mnogi drugi. Park je velik približno 300 kvadratnih kilometrov, medtem ko so jezera združijo na razdalji osmih kilometrov. Lepotam narodnega parka Plitvce se ni mogel upreti niti UNESCO, zato se jezera na seznamu svetovne dediščine od leta 1979. Plitvice so zagotovo eno najlepših naravnih čudes, kjer uživamo ob zvokih slapov, dobri hrani in prijaznih gostiteljih. Gre za biser, ki bi ga moral vsak obiskati vsaj enkrat v življenju.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • edinstvena izkušnja luksuznega oddiha v naravi
 • udobne in sodobno opremljene sobe
 • čudovita okolica ponuja mnogo možnosti za aktivnosti
 • možnost uporabe spa cone
 • resort je v bližini priljubljenega narodnega parka

Odličen nakup

Pestra dodatna ponudba

Prijazna postrežba

Wi-Fi

VEČ O PONUDNIKU

Nastanitev Resort Fenomen Plitvice**** se nahaja pri Plitvičkih jezerih in ponuja brezplačen WiFi, ogrevanje ter dostopom do čudovitega vrta. Sobe nudijo predel za počitek, televizijo z ravnim zaslonom, zasebno kopalnico z brezplačnimi toaletnimi izdelki, sušilcem za lase in kadjo ali prho, pomivalni stroj, pečico ter aparat za kavo.

Pred namestitvijo je terasa, najmlajšim pa je namenjeno bližnje otroško igrišče.

Narodni park Plitvička jezera je oddaljen cca. 14 km od namestitve.

KAM NA IZLET?

 • Plitvička jezera: veličastno delo narave predstavlja eno največjih atrakcij v Evropi. Šestnajst jezer v čudovitih plavozelenih pastelnih barvah, v katerih se zrcalijo gosti gozdovi.
 • Narodni park Risnjak: hrvaški narodni park se nahaja v Gorskem kotarju. Glavni del parka se sestoji iz masiva gore Risnjak, z vrhom na 1528 metrov nadmorske višine.
 • Adrenalinski park Crikvenica: ponuja edinstveno adrenalinsko doživetje. Velika proga nudi 59 različnih prehodov v skupni dolžini 400 metrov, z dodatnim spustom dolžine 38 metrov. Majhna proga pa nudi 32 prehodov v skupni dolžini 211 metrov, z dodatnim spustom dolžine 20 metrov. V adrenalinskem parku nudijo tudi "Paintball".
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (215)