k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za kulinarično potepanje na Voglu z nočitvijo v obnovljeni koči BURJA!

76,00 €

# / 8
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za kulinarično potepanje na Voglu z nočitvijo v obnovljeni koči BURJA!

76,00 €

Popolne počitnice v Alpski vasi za vse ljubitelje narave na svežem gorskem zraku! Čaka vas namestitev v prijetni koči v alpskem stilu, vključena je tudi vožnja z gondolo na Vogel, za piko na i pa še vožnja s štirisedežnico Orlove glave. Lačni zagotovo ne boste, saj vas čaka odlično kulinarično doživetje: zajtrk po »Bohinjsko«, kosilo v okrepčevalnici Orlove glave in večerja v Planinski koči Merjasec! Odpravite se na popolno destinacijo z nešteto čudovitimi razglednimi točkami in številnimi pohodniškimi turami! 

Vključen zajtrk po "bohinjsko", kosilo v okrepčevalnici in večerja v Planinski koči! Na voljo nešteto čudovitih pohodniških tur in razglednih točk.

Brunarica - KOČA Burja***

Nedavno obnovljena koča je le nekaj korakov stran od blagajne in zgornje postaje nihalne žičnice. V samem objektu in v bližnji restavraciji se lahko odžejate in razvajate želodčke. Dostop do koče je možen peš ali z nihalko iz doline.

SOBE
Lepo opremljene sobe v Alpskem stilu imajo kopalnico, spalnico, dnevni prostor z raztegljivim kavčem TV, TWC, brezžični internet in majhen balkonček. Koča ima tudi shrambo za opremo, sef na recepciji in teraso za sončenje.

AKTIVNOSTI
Koča je v bližini zgornje postaje nihalke in je odlična izhodiščna točka za pohodniške ture. V bližini je Alpski vrt, ki nudi možnost ogleda gorskih zelišč in cvetlic, v bližini je tudi prva informacijska točka, ki je del učne krožne poti Vogel. Za pohodnike nudijo informacije o pohodnih turah, zemljevide pohodniških poti, organizacije tur, transfer od in do hotela. Hotel je tudi odlično izhodišče za gorsko kolesarjenje. Z vožnjo po grebenu planine boste uživali v razgledu na Julijske Alpe. Na Voglu boste svoje zadovoljstvo našli tudi navdušenci nad adrenalinom z vožnjo z Zip Line ali skokom s padalom. 

VOŽNJA Z GONDOLO
Če bi radi do visokogorskih razgledov in izhodiščnih tur prišli na udoben in preprost način, je vožnja z gondolo na Vogel idealen način, da to dosežete. Skozi celo leto omogočajo dostop na dobrih 1535 metrov nadmorske višine tudi z vozički za dojenčke, invalidskim vozičkom ali s kolesom. Gondola lahko v eni uri prepelje kar 950 oseb.

VOŽNJA S ŠTIRISEDEŽNICO NA ORLOVE GLAVE
Takoj ob izstopu iz sedežnice je na desni strani zvonček, ki po pripovedovanju obiskovalcev resnično izpolni želje. Nekaj korakov stran pa vas v gostišču Orlove glave pričakajo z bohinjskimi specialitetami in osvežilno pijačo. Za pot nazaj proti nihalki lahko ponovno izberete sedežnico ali pa se po precej položnem klancu odpravite kar na krajši in ne preveč zahteven sprehod.

KULINARIKA
V okrepčevalnici Orlovih glav boste deležni raznih bohinjskih specialitet. V restavraciji Viharnik vas bodo postregli z odlično domačo hrano. Panoramska restavracija se nahaja na zgornji postaji nihalne žičnice in nudi prečudovit razgled na Triglav in celotno bohinjsko kotlino. Planinska koča Merjasec stoji na nadmorski višini 1535 m z bogato etnografsko zbirko, odlično kulinarično ponudbo in ponuja okusne hišne specialitete - od merjaščevega golaža, narezka, do jedi na žlico, kislo mleko ter žgance. Koča je od zgornje postaje nihalke oddaljena le 100 m in slovi po okusnem merjaščevem golažu. Na voljo še lokal Macesen, nočni bar Čuk in bar Kavka.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • popoln oddih v naravi na svežem gorskem zraku!
 • čudovita brunarica v alpskem stilu
 • odlična izhodiščna točka za pohodniške ture in kolesarjenje
 • vključena vožnja z gondolo in s štirisedežnico Orlove glave
 • vrhunsko kulinarično doživetje v različnih restavracijah in okrepčevalnicah
 • odpravite se na Bohinjsko jezero, slap Savica ali v vodni park Bohinj

Odličen nakup

Wi-Fi

Dobro počutje

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Nad Bohinjskim jezerom, se na nadmorski višini 1537 m v osrčju Julijskih Alp in s čudovitim pogledom na Triglav nahaja koča Burja. Koča je pri celotni obnovi v letu 2008 obdržala svojo popolno lokacijo in čudovite okoliške razglede, priročno oddaljenost od smučišč, gostinskih objektov, ter ostalih aktivnosti za preživljanje prostega časa.

KAM NA IZLET ?

 • v bližini veliko pohodniških poti in tur
 • ogled mravljišča, arheološka pot, pragozd Lopata ...
 • Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji, ki je čudovit tudi pozimi
 • Bohinjsko jezero v bližini spodnje postaje nihalne žičnice
 • Najem čolna 300 m od spodnje postaje nihalne žičnice
 • Plezalni park in Kolesarski park
 • Vodni park Bohinj v Bohinjski Bistrici
 • Bohinjska bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Vodni park Bohinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (168)