Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za jesenski oddih v neokrnjeni naravi v bližini Bohinjskega jezera!

od 12,00 €

# / 11

HUDA CENA za jesenski oddih v neokrnjeni naravi v bližini Bohinjskega jezera!

od 12,00 €

V Guest House Pr Pristavc bo poskrbljeno za udobno namestitev, mirna okolica pa vam bo omogočila popolno zbistritev misli. Podajte se na pohod ob Bohinjskem jezeru in se naužijte svežega gorskega zraka. Občudujte tudi naravni fenomen korit Mostice ter slap Savice, katerega štejemo med najbolj priljubljene in obiskane atrakcije Slovenije. Lokacija je tudi čudovita izletniška točka za jesensko pohodništvo in kolesarjenje.

Lokacija je tudi čudovita izletniška točka za pohodništvo in kolesarjenje!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Guest House Pr Pristavc v Bohinjski Bistrici
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen WiFi

Guest House Pr Pristavc

Guest House Pr Pristavc se nahaja v idilični vasi Polje, 2 km od Bohinjskega jezera. Poleg moderno opremljenih sob ponuja še restavracijo, brezplačen brezžični internet na vseh površinah in brezplačno zasebno parkirišče.

PRIVATNE SOBE 
Za pare ponuja Pr Pristavc dvoposteljni sobi z balkonom in z lastno kopalnico. Obe sobi sta moderno opremljeni s prijetno leseno dekoracijo, z novimi LCD sprejemniki ter nudita pogled na gore ali pogled na vrt. 

SKUPINSKE SOBE
Pr Pristavc ponuja 3 sobe s skupinskimi spalnicami, ki so namenjene večjim ali manjšim skupinam. Skupinska spalnica za 4 osebe ponuja 4 enojne postelje ter lastno kopalnico. Je najmanjša izmed skupinskih sobi in šteje 14m2. Spalnica za 6 oseb meri 40m2 in ponuja enojne postelje na 3 pogradih ter lasten jedilni kot. Največja spalnica meri 40m2, vsebuje 10 enojnih postelj in nudi še balkon, jedilnico in omaro. Skupinske sobe nudijo še pogled na vrt ali na gore. 

KULINARIKA
Vsak dan lahko začnete z zdravim zajtrkom, ki vključuje širok izbor hrane in pijače. Zajtrk je na voljo med 7. in 10. uro v Gostilni Pr Pristavc, ki je locirana poleg Guest House Pr Pristavc. Prvi zapisi gostilne s 150-letno tradicijo  segajo že nazaj v 19. stoletje, ko jo je zgradil njen prvi krčmar. Z doplačilom lahko poskusite še slastne obroke, ki jih vsak dan pripravijo odlični kuharji gostilne. Gostilna nudi tudi pester izbor odličnih pic, ki se pečejo v krušni peči na bukova drva. 

ODLIČNA IZLETNIŠKA TOČKA
Guest House Pr Pristavc se nahaja v Bohinjski Bistrici in je odlična izletniška točka za pohode in kolesarjenje v naravi. Lepota okolice vas bo še posebej navdušila saj bo v času oktobra in novembra obdana v prijetne jesenske barve. Obiščete lahko dva kilometra dolga in slikovita korita Mostice ter priljubljeno atrakcijo slap Savice, ki je vklenjen v prepadne stene Komarče. Prijeten sprehod ali kolesarjenje po naravi vas vodi tudi do znamenitega jezera Bohinj in opazovalne točke gore Triglav. Za ljubitelje hribov in pohodništva pa se v bližini nahaja tudi Vogel, ki pred odprtjem smučišča nudi še razne planinske ture in razgledne točke. Adrenalin si lahko napolnite z raftingom po savi Bohinjki!

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • možnost jesenskih pohodov in kolesarjenja iz odlične izletniške točke
 • bogata kulinarična ponudba v restavraciji s kar 150-letno tradicijo
 • pester izbor hrane in pijače za zajtrk
 • sprehodite se ob Bohinjskem jezeru ali obiščite Slap Savica
 • obkroženi z naravo in mirom se odpočijte in si napolnite baterije
 • okolica ponuja vse od mirnega pohodništva do adrenalinskega doživetja

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Preizkušen paket

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Guest House Pr Pristavc se nahaja v Bohinju na Gorenjskem, kar je odlično izhodišče za različne športne aktivnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje in ribolov.  Bohinj je skrivnosten kraj, kjer so kultura in običaji prebivalcev močno prepleteni s starimi poganskimi verstvi, pripovedkami in nenavadnimi doživetji. Da je vse to je vtkano v naravo in v pojave v njej, se lahko prepričate na krajših ali daljših sprehodih in gorništva v visokogorju Julijskih Alp.

Vodni park Bohinj je oddaljen le 4,2 km in obsega številna bazene in savne: atraktivni notranji rekreacijski in otroški bazen z igrali, dva whirpoola, dva tobogana, divja reka, številne masažne šobe, glasbena votlina in votlina za zaljubljence ter dve plezalni steni.

KAM NA IZLET?

 • Slap Savica: Tretja najbolj obiskana atrakcija v Sloveniji. Spektakularen slap, vklenjen v prepadne stene Komarče.
 • Korita Mostnice: Dva kilometra dolga in slikovita korita, polna zanimivih dokazov o ustvarjalnosti narave.
 • Bohinjsko jezero: odlična destinacija za družinski izlet, saj nudi raznolike aktivnosti po vseh okusih. Sprehod okoli jezera traja približno dve uri. 
 • Bohinj ponuja številne možnosti za pohode in kolesarjenje. Povzpnite se na Ajdovski gradec, Rudnico, Vodnikov razglednik, Vogar ali Studar, se nadihajte svežega zraka in občudujte ustvarjalnost narave.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (216)