HUDA CENA za gorski oddih s kopanjem v Termah Cerkno in uporabo savne!

od 15,00 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

# / 11
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za gorski oddih s kopanjem v Termah Cerkno in uporabo savne!

od 15,00 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Izkoristi možnost plavanja v termalni vodi Term Cerkno z masažnimi ležišči in gejzirji, razvajaj se v Svetu Savn ali pa se odpravi na potep po čudoviti Cerkljanski. Termalno vodo se črpa iz 2000 metrov globoke vrtine v neposredni bližini hotelskega kompleksa.

BONbastičen oddih na izjemno priljubljeni lokaciji. Uporaba plavalnega bazena, masažnih ležišč, gejzirjev, whirlpoola ...

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi

  • 2-urna uporaba savne za 1 osebo 

  • 30 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
   146 € = obvezno doplačilo s turističnim bonom ali BON21 pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 176 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 30 €, razliko (146 €) poravnate s turističnim bonom ali BON21 direktno pri ponudniku na licu mesta. Možno je tudi delno plačilo doplačila pri ponudniku, torej z boni in ostalimi plačilnimi sredstvi.
  Preberi vse

  HUDA CENA

  30,00 €

  Vrnemo 0,15 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi

  • 1-urna uporaba savne za 1 osebo

  • 15 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
   73 € = obvezno doplačilo s turističnim bonom ali BON21 pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 88 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 15 €, razliko (73 €) poravnate s turističnim bonom ali BON21 direktno pri ponudniku na licu mesta. Možno je tudi delno plačilo doplačila pri ponudniku, torej z boni in ostalimi plačilnimi sredstvi.
  Preberi vse

  HUDA CENA

  15,00 €

  Vrnemo 0,08 €

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi v hotelu Cerkno*** v Cerknem
 • unovčljivost do 15.11.2021 (odhod)
 • uporaba termalnega bazena
 • uporaba fitnesa
 • brezplačen Wifi
 • brezplačno parkirišče

HOTEL CERKNO***

Hotel Cerkno se nahaja v samem središču mesta in lahko prejme 180 gostov v sodobno in udobno opremljenih sobah. Z raznoliko ponudbo je Hotel Cerkno odlična izbira za vse, ki si želite mirnega oddiha v neokrnjeni naravi, za tiste, ki si želite počitnice preživeti aktivno, pa tudi za vse, ki se želite prepustiti zgolj uživanju in sproščanju.

SOBE
Dvoposteljne sobe imajo možnost enega ali dveh pomožnih ležišč in so sodobno opremljene s satelitsko televizijo, Wi-Fi dostopom, minibarom, telefonom in nekatere z balkonom ali klimo.

TERME CERKNO
V Cerknem se v sklopu Hotela Cerkno nahajajo edine slovenske terme v zavetju Julijskih Alp. Cerkno leži ob znameniti idrijski prelomnici, skozi katero naj bi po meritvah sodeč prodirale močne zdravilne energije. Te energije so ljudje poznali že v pradavnini in se z njimi tudi zdravili. Termalno vodo se črpa iz 2000 metrov globoke vrtine v neposredni bližini hotelskega kompleksa.
Terme Cerkno so primerne za sproščanje, rekreacijo, priprave plavalnih klubov in za izvajanje različnih vadb. Notranji termalni bazen s temperaturo 30 ° C združuje mnoge atrakcije; sprostitev zagotavljajo masažna ležišča, gejzirji, whirlpool in otroški bazen. Terme Cerkno so v sezoni 2017 prejele laskavo priznanje za tretje Naj kopališče v kategoriji malih term v Sloveniji.

SAVNE TERME CERKNO
Doživite preporod v svetu savn v Hotelu Cerkno. Finska, turška in infrardeča savna so najbolj učinkovite pri razstrupljanju telesa, urejanju presnove, čiščenju kože, pri krepitvi imunskega sistema, dobro pa vplivajo tudi na spanec in splošno počutje. Posebnost Hotela Cerkno pa je solna soba (z doplačilom) z zdravilnim učinkom večdnevnega bivanja na morju. Terapevtska solna soba je obdana je z morsko soljo, zrak v njej pa obogaten s solnim aerosolom, ki ima dokazano dobrodejen učinek na dihala in kožo.

KULINARIKA
Okusne zajtrke nudijo v hotelski restavraciji, kjer lahko z doplačilom izberete tudi mesečne tematske jedi, prilagojene letnemu času. Tako lahko na jedilniku najdete jedi iz gozdnih sadežev, iz mleka in mlečnih izdelkov, ribje jedi, jedi iz gob; odvisno od letnega časa. Sestavine pri pripravi hrane so skrbno izbrane, prakse, ki so jih uporabljale naše babice, pa skrbno dopolnjujejo z modernimi pristopi in postopki.

AKTIVNOSTI
Razgibajte se v sodobnem fitnes centru hotela Cerkno, si z doplačilom izposodite kolesa, ali se odpravite po eni izmed mnogih pohodniških poti in raziščite čudovito naravo Cerkljanske.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • po dnevu v naravi se sprostite v savni
 • odlična lokacija za aktivne počitnice v neokrnjeni naravi
 • raziščite čudovito Cerkljansko in odkrijte mnoge naravne lepote
 • vstop v Terme Cerkno s plavalnim bazenom, masažnimi ležišči, gejzirji,...
 • mnogo možnosti aktivnega preživljanja časa, od pohodništva, kolesarjenja,...

Odlična ideja za darilo

Pestra dodatna ponudba

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. Možnost združevanja kuponov za daljše bivanje.

DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE

25,55 €/dan z zajtrkom za otroka do 13,99. leta na pomožnem ležišču
maksimalna kapaciteta sobe je 1 pomožno ležišče
6 €/dan za otroško posteljico
9 €/dan za večerjo za otroka od 6 do 13,99 let
0,35 €/dan za turistično takso za otroke do 6,99. let
1,35 €/dan za turistično takso za otroke od 7. do 17,99. let

OBVEZNA DOPLAČILA

2,35 €/osebo/dan za turistično takso in administrativne stroške

MOŽNA DOPLAČILA

10 €/dan za hišnega ljubljenčka
13 €/osebo za večerjo

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 05 37 43 400 ali e-mail [email protected].

 

Pri rezervaciji je potrebno ponudniku obvezno sporočiti, da boste doplačilo celotnega aranžmaja plačali s turističnim bonom ali BON21 in v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.

OSTALI POGOJI

Check-in: od 14:00 Check-out: do 10:00

 

Ponudnik zagotavlja izvedbo storitve v skladu z določili oziroma priporočili za opravljanje storitve med epidemijo COVID-19.

VEČ O PONUDNIKU

Zelene doline, sončne planote, širni gozdovi, skrivnostni vrhovi in razkošni pogledi. Čudovite vasice, neokrnjena narava, bogata kulturna dediščina in prijazni ljudje. Hotel Cerkno v središču mesta in Alpska perla na vrhu smučarskega centra Cerkno ponujata različne možnosti nastanitev in bogato dodatno ponudbo. Vsak zase, a skupaj z edinstvenim okoljem, tvorita zgodbo, ki je zlepa ne boste pozabili. Lepote, ki se vam ponujajo ob obisku Cerkljanske, vas bodo nedvomno v hipu prepričale, da jih še kdaj obiščete.

 
KAM NA IZLET?

 • TERME CERKNO:Terme Cerkno so primerne za sproščanje, rekreacijo, priprave plavalnih klubov in za izvajanje različnih vadb. Notranji termalni bazen s temperaturo 30 ° C združuje mnoge atrakcije; sprostitev zagotavljajo masažna ležišča, gejzirji, whirpool in otroški bazen. Terme Cerkno so v sezoni 2017 prejele laskavo priznanje za tretje Naj kopališče v kategoriji malih term v Sloveniji.
 • Arheološki park "Divje babe": leži v razgibani pokrajini Idrijsko-Cerkljanskega hribovja, je eno najpomembnejših najdišč stare kamene dobe na svetu. V strmem, skalnatem pobočju, ki se od Šebreljske planote spušča v dolino reke Idrijce, je skrita jama, v kateri so bile najdene kosti več kot 60-ih različnih živalskih vrst (med katerimi prevladuje jamski medved), kamena in koščena orodja ter ostanki kurišč ledenodobnega človeka.
 • Partizanska bolnica Franja: Kompleks Partizanske bolnice Franje sestavlja 14 lesenih barak in več pomožnih objektov. V ozki, težko dostopni soteski Pasice v Dolenjih Novakih pri Cerknem so jih gradili postopoma od decembra 1943 do maja 1945. Ime je dobila po partizanski zdravnici dr. Franji Bojc Bidovec, ki je kmalu po ustanovitvi prevzela mesto upravnice v bolnici.
 • Kanjon Zapoške: soteska s strmimi bregovi in dvema večjima ter številnimi manjšimi slapovi. Ta del divje in neokrnjene narave je težko dostopen v vseh letnih časih, pozimi pa se nevarnost še poveča zaradi izredno plazovitega območja.
 • Kazarska grapa: zanimiva soteska, ki se razteza od izliva potoka v Idrijco, navzgor do Bukovega. Grapa je polna naravnih znamenitosti: naravni most, korita in brzice, tolmuni in skladi lehnjaka. Do nedavnega je tu deloval vodni mlin, ki je trenutno v obnovi.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (138)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!