Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za glamping v pravem vinskem sodu s polpenzionom, kopanjem in savnanjem!

118,00 €

# / 8
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za glamping v pravem vinskem sodu s polpenzionom, kopanjem in savnanjem!

118,00 €

Dopust malo drugače! Podajte se v Terme Ptuj in zaplavajte v bazenih Termalnega parka, noč pa preživite v pravih vinskih sodih, ki ponujajo popularen glamurozni glamping. Okusna hrana v restavraciji Zila, obisk rimskega sveta savn, Amorjeva kopel in kampiranje, kot ga še niste izkusili! Bivanje v sodih je priljubljena popestritev za pare in tudi odlična zabava za družine.

Vključeno kopanje v Termalnem Parku in vstop v savne Termalnega Park ter Amorjeva kopel v Wellnessu Grand Hotela Primus!

Glamping Vinska vas in Terme Ptuj

VINSKI SODI
Terme Ptuj v Vinski vasi ponujajo posebno bivanjsko izkušnjo v velikih vinskih sodih, ki nudijo skoraj vse udobje hotelske sobe na prostem. V skladu z bogato vinsko tradicijo ptujskega vinarstva je bilo 9 sodov predelanih z namenom ponuditi izvirno turistično doživetje. V osmih sodih je mogoče spati, v devetem pa je urejena prava savna. Stanovalci Vinske vasi imajo lastni sanitarni kompleks s stranišči, prhami in prostorom za pomivanje posode. V sodu sta na voljo električni priključek in brezžični internet. Kapaciteta enega vinskega soda sta 2 osebi.

TERMALNI PARK
Terme Ptuj ponujajo brezskrbno uživanje, kot so ga poznali premožni Rimljani. Gostom poleg urejenih nastanitev ponujajo obilico zabave in adrenalina v Termalnem parku, ki obsega kar 4200 m2 vodnih površin s kar 14 bazeni in številnimi vodnimi atrakcijami. V notranjem delu termalnega parka lahko zaplavate v sedmih bazenih, od tega v enem zunanjem. Posebnost pa je zagotovo tobogan z zvočnimi in vizualnimi efekti. Na voljo: notranji otroški bazen za najmlajše čofotalce, 3 bazeni s podvodnimi masažami za sprostitev, notranji rekreacijski bazen za nabiranje plavalnih zamahov in terapevtski bazen. Zunanji bazeni se odprejo okrog 20. 5., odvisno od vremena. 

SAVNE TERMALNEGA PARKA TERME PTUJ
Najdete ga v notranjem delu Termalnega parka, kjer se lahko prepustite zdravilnim in sprostitvenim učinkom finske, turške in aroma savne. Posebnost je finska savna v obliki tipične prekmurske hiške cimprače, ki se nahaja na prostem. Savna v vinskem sodu pričara povsem novo doživetje toplote v lesenem ambientu, ki je nekoč nosil žlahtno vsebino.

RESTAVRACIJA ZILA
Restavracija s sproščenim ambienotom se nahaja v kopališkem kompleksu Term Ptuj. Penzionskim gostom kampa ponuja samopostrežne zajtrke, kosila in večerja. Nudijo tudi jedi po naročilu. Jedi so dnevno sveže pripravljene iz strani izkušenih kuharskih mojstrov, po tradicionalnih receptih s pridihom moderne kuhinja in iz lokalnih sestavin.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izjemna izkušnja: doživljajsko kampiranje v pravih vinskih sodih
  • sodi so izdelani iz hrastovega lesa z izrezanimi vrati in okencem
  • 3 bazeni s podvodnimi masažami za sprostitev
  • tobogan z zvočnimi in vizualnimi efekti s pristankom v zunanjem bazenu
  • notranji rekreacijski bazen za nabiranje plavalnih zamahov
  • z doplačilom možen obisk bazenov Vespasianus
  • savne v vinskem sodu in panonski hiši, v katerih boste uživali

Pestra dodatna ponudba

Razvajanje v dvoje

Preizkušen paket

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Pred več kot 2.000 leti so že Stari Rimljani okušali blagodejnost rimskih kopališč in prav ta uživaški duh antičnega Rima še danes privablja v Terme Ptuj. Rimski hedonizem goste spremlja tudi v priljubljenem Termalnem parku Term Ptuj in v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev. Ptujska termalna voda je še posebej priporočljiva ob športnih naporih in poškodbah gibal, ugodno pa vpliva tudi na respiratorni sistem. 

WELLNESS VALENS AUGUSTA
Imperium dobrega počutja je del hotelskega wellnessa Valens Augusta, ki je namenjen masažam, kopelim, lepotnim tretmajem in različnim negam. V tematskih sobah Rima, Orienta, Japonske in Tajske vas čakajo vibracije oddaljenih dežel s svojimi wellness posebnostmi. Posebnost wellnessa so najnovejše metode za pomlajevanje, lep videz in zmanjševanje obsega. V okviru wellnessa se nahaja tudi Bazen dveh cesarjev, ki sprejema zaključene skupine, v njem pa so organizirane tudi vadbe za dobro počutje in vodna fizioterapija.

DODATNE AKTIVNOSTI
Vsak dan lahko izbirate med pestrimi športnimi aktivnostmi, od raznih aktivnosti v bazenu, nordijske hoje in telovadbe. Med drugim je možen tudi obisk Golf igrišča Ptuj, ki ima 18 igralnih polj, ki se razprostirajo na več kot 50 ha in je zaradi razgibanosti ter velikega števila vodnih ovir potoka Studenčnice in dveh jezer, nekaj posebnega. Pridružite se lahko številnim družabnim večerom ob tomboli ali slikovnem kvizu. Organizirajo tudi številne izlete, s katerimi lahko odkrivate lepote Ptuja, idilično pokrajino in znamenitosti. 

KAM NA IZLET?

  • Ptuj je najstarejše slovensko mesto, ki je največji razcvet doživelo v rimskih časih. Samo mesto z okolico ponuja številne možnosti za izlete in za raziskovanje. Odkrivajte skrite ulice Ptuja, sprehodite se do Ptujskega gradu ali obiščite najstarejšo slovensko vinsko klet. Priporočljiv je tudi izlet po slikovitem Jeruzalemu, Halozah ali Slovenskih goricah.
  • Sprehodite se ob nabrežju »Ptujskega jezera« in po starem mestnem jedru, povzpnite se na Ptujski grad in uživajte v čudovitem razgledu. Iz Term Ptuj do mesta se lahko sprehodite peš ali z mestnim avtobusom, ki ustavi tudi ob termah.
  • Ptujska vinska klet z več kot 700-letno tradicijo velja za najstarejšo na Slovenskem. V arhivski zakladnici najdete tudi najstarejše vino Zlata trta iz leta 1917. Vinska klet je opremljena z zvočnimi in svetlobnimi učinki, ki se prepletajo z izrezbarjenimi podobami na lesenih sodih.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (215)