Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za družinski oddih s polpenzionom tik ob morju in blizu centra mesta!

od 108,00 €

# / 13

HUDA CENA za družinski oddih s polpenzionom tik ob morju in blizu centra mesta!

od 108,00 €

V majhnem turističnem kraju Selce v neposrednji bližini Crikvenice se nahaja prijazen Pansion Selce, kjer si boš lahko resnično oddahnil. Kraj ponuja prijetno sprehajališče, razne kulturne in športne aktivnosti in je zelo primeren za družine z otroki.

Nastanitev tik ob promenadi ter daleč stran od mestnega vrveža je idealna za družine z otroki!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi 2+1 s pogledom na park v Pansionu Selce*** v Selcah
 • brezplačno bivanje s polpenzionom za otroka do 3,99. leta v postelji s starši
 • unovčljivost 2.-20.9.2021 (odhod); ŠE NA VOLJO: 11.-20.9.2021 (odhod)
 • samopostrežni zajtrk in večerja
 • brezplačen WiFi

PANSION SELCE

Pansion Selce se nahaja na zelo atraktivni lokaciji – 100 m od centra in le 30 m od glavne plaže. Bližina morja, lepa promenada in dejstvo, da gre za majhno naselje daleč stran od prometnih zamaškov, naredi lokacijo še posebej zanimivo za družine z otroki. V Pansionu Selce se nahaja tudi kava bar in restavracija v kateri gostje koristijo bogat samopostrežni zajtrk in večerjo. Prijazno osebje je tudi na voljo za vse poizvedbe in informacije, ki jih potrebujete za sproščeno dopustovanje. Takojšnji pristop in prijazno vzdušje sta ravno tisto, za kar se trudijo in želijo ponuditi vsakemu gostu.

SOBE
Pansion Selce ima 22 sob. Klimatizirane dvosobne postelje s pogledom na park imajo zakonsko posteljo, garderobno omaro, zasebno kopalnico s tušem ali kadjo in dostop do brezplačnega WiFi omrežja. Imajo možnost 1 pomožnega ležišča.

KULINARIKA
Hrvaška kuhinja ima veliko ponudbo okusnih jedi s katerimi osvaja svoje goste, vsej tej ponudbi pa je skupno, da uporabljajo sveže sezonske začimbe. V Selcah lahko ljubitelji gastronomije z doplačilom poskusite različne dobrote in posebnosti te regije v številnih restavracijah in gostilnah, kot so Maslina, Kantunic, Marin in Ded Mate.

PLAŽA
Je peščena in kamnita in je v neposrednji bližini nastanitve. Ponuja različne aktivnosti, kot so vodni park, vodni tobogan in šola potapljanja. Ob plaži so tudi lokali. 

AKTIVNOSTI
V Selcah se lahko sprehodite na sprehajališču ob morju ali pa se udeležite različnih kulturnih, zabavnih in športnih aktivnosti. Za športne aktivnosti so na voljo igrišča za tenis, minigolf in izposoja koles, s katerimi se lahko podate na raziskovanje okolice.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • neposredna bližina Crikvenice
 • nastanitev tik ob priljubljenem sprehajališču tik ob morju
 • bogat in okusen samopostrežni zajtrk
 • kraj ponuja vrsto športnih aktivnosti
 • vse sobe imajo klimo z možnostjo ogrevanja

Prijazna postrežba

Potrebna je rezervacija

Wi-Fi

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Pension Selce se nahaja le 30 m od glavne plaže in sprehajališča. Nudi 22 sob, kava bar in hotelsko restavracijo. Prijazno osebje je v vsakem trenutku na voljo za dodatne informacije in ideje za izlete oz. aktivnosti.

SELCE
Selce se nahajajo v slikovitem zalivu blizu Crikvenice, na enem izmed najlepših in slikovitih delih jadranske obale. To obalno mesto s stoletno tradicijo je bilo nekoč ribiško mestece, danes pa je zanimiva destinacija z naravnimi lepotami, čistim zrakom in morjem. Prijetne in zabavne počitnice v Selcah nudijo urejene plaže, ki že več let nosijo Modro zastavo, najboljše jamstvo za čistočo morja, sprehajališče ob morju ter različne kulturne in zabavne prireditve.

CRIKVENICA
Crikvenica se nahaja le 2 kilometra stran od vasice Selce in je s svojo pestro ponudbo že dolga leta priljubljena destinacija. Na voljo so številni morski športi, hotel pa je tudi idealna lokacija za ljubitelja pohodništva in kolesarjenja. Mimo njega namreč tečejo sprehajalne in kolesarske poti, ki povezujejo Crikvenico z okoliškimi kraji. V okolici so na voljo tečaji potapljanja, številna športna igrišča za odbojko, košarko, nogomet, minigolf in Adrenalinski park Crikvenica, ki ponuja dve progi in paintball.

KAM NA IZLET?

 • raziskujte otoke Rab, Košljun ali številne prečudovite lokacije otoka Krk. 
 • Plitvička jezera: veličastno delo narave predstavlja eno največjih atrakcij v Evropi. Šestnajst jezer v čudovitih plavozelenih pastelnih barvah, v katerih se zrcalijo gosti gozdovi.
 • Narodni park Risnjak: hrvaški narodni park se nahaja v Gorskem kotarju. Glavni del parka se sestoji iz masiva gore Risnjak, z vrhom na 1528 metrov nadmorske višine.
 • Adrenalinski park Crikvenica: ponuja edinstveno adrenalinsko doživetje. Velika proga nudi 59 različnih prehodov v skupni dolžini 400 metrov, z dodatnim spustom dolžine 38 metrov. Majhna proga pa nudi 32 prehodov v skupni dolžini 211 metrov, z dodatnim spustom dolžine 20 metrov. V adrenalinskem parku nudijo tudi "Paintball".
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (138)