Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

TERMINI DO 2.4.! HUDA CENA za oddih s polpenzionom v čudovitem kompleksu ob morju!

od 69,00 €

# / 14
PRVIČ NA KUPONKO.SI

TERMINI DO 2.4.! HUDA CENA za oddih s polpenzionom v čudovitem kompleksu ob morju!

od 69,00 €

Popolna nastanitev za sproščen oddih za vso družino! Nahaja se v neposredni bližini hotela Sol Garden Istra, v katerem je vključena uporaba notranjega bazena, za vse športne navdušence pa je na voljo tudi fitness. Sprehodite se ob morju ali pa se odpravite do priljubljenega mesta Umag. Možnost tudi popolne sprostitve v wellnessu The Body Holiday!

Vključena neomejena uporaba bazena in fitness centra v sosednjem hotelu! Za otroke na voljo animacijski program in igralnica.

Residence Sol Garden Istra****

Nastanitev se nahaja v bližini hotela Sol Garden Istra**** v Umagu, kjer so vam na voljo tudi vse njihove hotelske storitve. V hotelu ponujajo zabavo in številne aktivnosti za celo družino, Bike point in wellness center z doplačilom. 

SOBE
Na voljo je 165 sob in 33 hotelskih apartmajev. V vseh sobah je satelitska televizija, telefon
WiFi, mini bar (na zahtevo), sef, sistem gretja in hlajenja, kopalnica s kadjo/tušem, sušilec za lase. 
Možnost rezervacije povezanih sob in družinskih sob. Sobe so prilagojene osebam z invalidnostjo. 

WELLNESS THE BODY HOLIDAY 
V hotelu Sol Garden Istra je na voljo pololimpijski bazen, v sklopu wellnessa pa je z doplačilom na voljo še Savna park, Whirlpool za 12 oseb, športno-medicinske masaže in soba za sprostitev.

BAZEN
Na voljo notranji sladkovodni bazen v hotelu Sol Garden Istra. 

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Poleg fitnessa v hotelu Sol Garden Istra so z doplačilom na voljo zabavni športni programi: vodna aerobika, aerobika, joga, spinning, pilates, TRX-trening suspenzij, trening za moč in poolbiking.
Z doplačilom je na voljo še pestra športna ponudba v bližini: Pokriti tenis tereni, večnamenski tereni centra “Sport Art” (nogomet, rokomet, odbojka, košarka), strelišče, najem koles, nordijska hoja, Golf Range in Adventure Mini golf (v resortu), postajališče Park & Ride (v resortu): avtomatizirani sistem izposoje mehanskih in električnih koles in Umag Tennis Academy (v resortu): 26 teniških igrišč (4 peščena igrišča so pokrita).

KULINARIKA
V hotelu je na voljo buffet restavracija s show-cookingom, tematski gastro večeri, a la carte restavracija “Istrska taverna”, aperitiv bar ter snack bar poleg bazena.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • čudovit kompleks, okoli katerega rastejo sivka in oljke
 • popolna nastanitev za vso družino!
 • kopanje v notranjem bazenu in uporaba fitness centra
 • možnost tretmajev za nego telesa na osnovi medu, oljčnega olja, sivke
 • v bližini pokrito tenis igrišče, strelišče, jahalni center, najem koles
 • izposoja kolesa skupaj s kompletno dodatno opremo v Bike Point-u

Odličen nakup

Družinam prijazno

Preizkušen paket

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Residence Sol Garden Istra**** se nahaja v neposredni bližini hotela Sol Garden Istra v istrskem turističnem letovišču Katoro, zato so vam na voljo tudi vse hotelske storitve. Kompleks se nahaja 250 m od Jadranskega morja in 3 km od središča mesta Umag, do katerega vodi obmorska promenada. 

KAM NA IZLET ?

 • Motovun: srednjeveško mesto z kamnitim obzidjem, ki je znano tudi po slovitem filmskem festivalu.
 • Grožnjan: ali mesto umetnikov, saj je veliko slikarjev zapuščene stavbe, spremenilo v svoje slikarske ateljeje.
 • Hum: najmanjše mesto na svetu. 
 • Tartufi: področje je posebno znano po belih tartufih, tukaj pa je bil najden tudi največji tartuf na svetu, ki je zabeležen v Guinessovi knjigi rekordov.
 • Mesto Umag: Mesto Umag ima izjemno zanimivo zgodovino: odkrili so ga rimski plemiči, ki so se odločili, da si ga prisvojijo za svojo poletno rezidenco. Sijaj, razkošje in glamur teh časov se tudi danes odraža v benečanskih hišah starega mestnega jedra – ohranjeni so deli obzidja in stolpov in tudi renesančne ter baročne zgradbe in cerkve...
 • Antični ostanki v  Katoru: Iz obdobja zgodnje antike izhajajo številne dragocene najdbe z rta Katoro in severno od njega, še posebej ostanki morske vile s talnimi mozaiki. Podvodni svet Katora hrani ostanke obalne gradnje in pomolov, pri podvodnih raziskovanjih so našli veliko keramičnih predmetov, v glavnem za uporabo v kuhinji.
 • Mestno obzidje: obiščite umaško mestno obzidje z deloma ohranjenimi mestnimi vrati in dvižnim mostom iz 10. st. ali muzej mesta Umaga z razstavljenimi posodami in starimi obrtniškimi izdelki iz rimskega obdobja.
 • Savudrijski svetilnik: nedaleč stran od Umaga je mesto Savudrija, kjer je lociran najstarejši 36 m visok svetilnik, ki je bil zgrajen leta 1816. Bil je prvi na svetu, ki je kot vir energije uporabljal plin, pridobljen z destilacijo premoga. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (179)