k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za city-break v zgodovinskem predelu glavnega mesta Kvarnerskega zaliva!

od 64,00 €

# / 12
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za city-break v zgodovinskem predelu glavnega mesta Kvarnerskega zaliva!

od 64,00 €

Odpravite se v priljubljeno mesto Rijeka in se namestite v enemu od dveh sodobnih hotelov. Sprehodite se po Korzu, ki pristno izraža mestni utrip. Navdušilo vas bodo avstroogrske palače, znana gradska tržnica in ležeren mestni utrip. Po aktivnem dnevu si privoščite še pozno kavico v eni od številnih kavarn ali pa okušajte pristno mediteransko hrano. Stopite še korak dlje in obiščite Opatijo ali pa se odpravite na izlet na otok Krk!

Rijeka! Dva sodobna hotela v priljubljenem hrvaškem mestu!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v hotelu Continental*** ali hotelu Neboder*** v Rijeki
 • brezplačno parkirišče (v primeru namestitve v hotelu Neboder)
 • brezplačen Wi-Fi

HOTEL CONTINENTAL*** IN HOTEL NEBODER***

HOTEL CONTINENTAL***
Hotel Continental je bil zgrajen že daljnega leta 1888 in je danes zaščiten kot kulturni spomenik Rijeke. Prebivalci mesta ga vidijo tudi kot simbol mesta. Hotel se nahaja v bližini marine in nudi pogled na reko. Hotel je bil prenovljen leta 2008 in se ponaša s sodobnimi prostori in dizajnom. 

SOBE
Hotel Continetal nudi kar 65 sob in 4 suite. Večina nudi prelep razgled nad reko Rječina in pogled nad starim mestnim jedrom. Sobe so sodobno opremljene in udobne. Nudijo tudi zasebno kopalnico.

KULINARIKA
Gastro hotela Continental nudi bogato izbiro okusne hrane za zajtrk. Z doplačilom pa lahko lahko uživate v mediteranski in kontinentalni kulinariki. Gastro ponuja še teraso s pogledom na reko Rječino. 

HOTEL NEBODER***
Hotel Neboder se nahaja v samem središču priljubljenega mesta. Nudi sodobne sobe, bar, sejne prostore in prelep rezgled nad mestom. Hotel se nahaja slab kilometer od slikovitega hriba Trsat in cerkve Marije Trsatske. 

SOBE
Hotel Neboder ponuja 54 sob. Nekatere vsebujejo tudi balkon s panoramskim pogledom nad mestom. Sobe so sodobno opremljene in vsebujejo pohištvo, televizor in zasebno kopalnico. 

KULINARIKA
Hotel Neboder nudi manjšo restavracijo, ki ponuja odličen izbor hrane za zajtrk. Prav tako se v pritličju nahaja bar, ki ponuja osvežilne in tople napitke. 

RIJEKA
Rijeka ali kar po naše "Reka" je hrvaško mesto s burno zgodovino in bo zadovoljilo marsikaterega obiskovalca željnega raziskovanja. Obiščite Korzo, mestno palačo, mestni muzej ali pa se odpravite po raznih galerijah. Rijeka je mesto kulture in nudi veliko možnosti za raziskovanja zgodovine in kulturne pomembnosti. Obiščite tudi palačo Mondello ter mestni stolp in napašite oči nad prelepim razgledom. V kolikor se naveličate samega raziskovanja pa mesto ponuja veliko kavarn, restavracij in parkov. Prav tako so v bližini mesta kakor je Crikvenica ali Opatija.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • udobne in sodobno opremljene sobe
 • potepajte se po priljubljeni Rijeki
 • kar dva moderna hotela
 • Rijeka je znana po svoji burni zgodovini
 • odlična izletniška točka za raziskovanje Kvarnerja

Odličen nakup

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje Jadran Hoteli d.d. ponujajo vrsto namestitev po hrvaških mestih kakor so: Rijeka, Kostrena in Kraljevica. Njihovo poslanstvo je nuditi gostom najboljše udobje v mestih z zgodovinskim pomenom. Hotela Continental***, Hotel Jadran**** in Neboder*** nahajata v zgodovinskih predelih enega izmed najbolj znanih turističnih krajev na Hrvaškem, Rijeka.

KAM NA IZLET?

 • Rijeka ponuja mnogo možnosti za aktiven oddih
 • obiščite mesti kakor sta Opatija in Crikvenica
 • Naravni park Učka: površine parka krijejo številne endemske, ogrožene in zaščitene rastlinske ter živalske vrste. Na področju parka je ohranjena endemska rastlina, možno pa je videti tudi redke ptice. Največji del Učke je prekrit z bukovim gozdom, povzpnete pa se lahko tudi na planino Učka.
 • Plitvička jezera: veličastno delo narave predstavlja eno največjih atrakcij v Evropi. Šestnajst jezer v čudovitih plavozelenih pastelnih barvah, v katerih se zrcalijo gosti gozdovi.
 • Narodni park Risnjak: hrvaški narodni park se nahaja v Gorskem kotarju. Glavni del parka se sestoji iz masiva gore Risnjak, z vrhom na 1528 metrov nadmorske višine.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (296)