Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za city-break v sodobnem hotelu v starem predelu pravljičnega Salzburga!

od 108,00 €

# / 8
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za city-break v sodobnem hotelu v starem predelu pravljičnega Salzburga!

od 108,00 €

Odpravite v Salzburg, mesto Mozarta in Mozartovih kroglic, mesto kulturnih in arhitekturnih znamenitosti ter bogato zgodovino. Obiščite številne muzeje in se z dvigalom povzpnite na grajsko utrdbo, od koder je čudovit razgled na mesto in okolico. Namestite se v moderno opremljenem hotelu z vključenim zajtrkom na odlični lokaciji, v starem predelu mesta v bližini številnih restavracij, kavarn in možnosti za nakupovanje.

Med sprehodom po starem mestnem jedru si lahko ogledate Rotovž, Mozartovo rojstno hišo in mnogo več!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v hotelu A&O Salzburg Hauptbahnhof 
 • sampostrežni zajtrk za 2 osebi
 • brezplačen WiFi v javnih prostorih

A&O Salzburg Hauptbahnhof Hotel

Sodobna namestitev A&O Salzburg Hauptbahnhof Hotel se nahaja v starem predelu Salzburga in je oddaljena le 500m od glavne postaje. Hotel ima bogato zgodovino, saj je pred tem stavba bila tovarna kruha, dokler je niso prenovili v sodoben hotel sredi starega predela čudovitega Salzburga. 

SOBE
Hotel nudi 116 enoposteljni, dvoposteljnih in družinskih sob. Vse sobe so sodobno opremljene in nudijo popolno udobje. V njih se nahaja postelja, pohištvo, zasebna kopalnica in TV z ravnim zaslonom. 

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka odlična izbira kakovostne in okusne hrane za zajtrk, ki bo zadovoljila še vsakega gurmana. Uživajte v pestrih okusih in si napolnite energijo za potepanje po mestu. 

SALZBURG
Salzburg je pravljično in romantično mesto. Med sprehodom po starem mestnem jedru si lahko ogledate Rotovž, Mozartovo rojstno hišo, se sprehodite mimo Festivalne dvorane, kolegijske cerkve, benediktinske opatije ter Kapiteljskega trga s stolnico vse do parka Mirabell. Z dvigalom se povzpnite na grajsko utrdbo, od koder je čudovit razgled na mesto in okolico.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • obiščite pravljično in romantično mesto
 • številne znamenitosti
 • oglejte si Mozartovo rojstno hišo
 • odlično lokacija hotela
 • sodobno opremljene sobe

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

A&O Salzburg Hauptbahnhof se nahaja v Salzburgu. V sklopu nastanitve najdete tudi bar. Vse sobe vključujejo kabelsko televizijo z ravnim zaslonom in lastno kopalnico s prho, v kateri je za večje udobje poskrbljeno z brezplačnim toaletnim priborom in sušilcem za lase. V vseh prostorih lahko uporabljate brezplačen brezžični internet. V hotelu lahko igrate biljard. Palača Mirabell je oddaljena 1,2 km, glasbena akademija Mozarteum je 1,4 km stran, do najbližjega letališča W. A. Mozart Salzburg pa je 5 km.

KAM NA IZLET?

 • sprehodite se po starem mestnem jedru
 • oglejte si številne znamenitosti, kot so Rotovž, Mozartova rojstna hiša Festivalna dvorana, kolegijska cerkev, benediktinska opatija, Kapiteljski trga s stolnico …
 • park Mirabell
 • grajska utrdba
 • hiša narave, kjer boste spoznali vse o naravi, si ogledali živalski vrt plazilcev in akvarij
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (200)