Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za čaroben oddih v hiški na drevesu z uporabo novega wellnessa!

od 128,00 €

# / 10
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za čaroben oddih v hiški na drevesu z uporabo novega wellnessa!

od 128,00 €

Idilična lokacija sredi gozda! Obiščite novi panoramski wellness s 4 savnami, plavalnim hidromasažnim bazenom in ogravanim razglednim počivališčem s čudovitim pogledom na neokrnjeno naravo. Uživajte v gurmanskih okusih ene najbolj priznanih slovenskih restavracij Pavus pri chefu Marku Pavčniku!

Nov panoramski wellness na vrhu posestvi Škaluc s 4 različnimi savnami, plavalnim hidromasažnim bazenom in ogrevanim razglednim počivališčem!

Posestvo Na Škaluc***

Na dobrih šeststo metrih nadmorske višine, na vrhu hriba, kjer se ena dolina kodrasto nagubane pokrajine prevali v drugo, se nahaja posestvo Na Škaluc. Z decembrom 2018 bodo otvorili edinstven, butični wellness, ki je nastal v doslej še edini originalni stavbi Škaluca, 126 let starem kozolcu toplarju.

EKO HIŠKE NA DREVESU
Hiška je narejena iz popolnoma naravnih materialov, ki pa ima vseeno vse moderne pritikline, ki jih dandanašnji človek pričakuje. V notranjosti vas pričaka star hrastov pod, stene pa so obdelane z naravno glino oziroma ilovico. Seveda je hiška tudi ogrevana. V bivalnem delu s pečjo na lesne pelete, v kopalnici pa prijeten občutek zagotavlja vgrajeno talno gretje. Ob posebej mrzlih dneh dodatno toploto zagotavlja še električni radiator. Kopalnica je majhna, a razkošno opremljena.

NOVO! PANORAMSKI WELLNESS
Projekt, ki so ga izvedli v zadnjem letu in nosi komercialno ime ”Wellness na vrhu”, ker leži na najvišji razgledni točki posestva Škaluc. Pritličje wellnessa je v celoti ogrevano s talnim gretjem. V pritličju se nahajajo turška/parna savna z zvezdnim nebom, panoramska zeliščna savna, večfunkcijski tuš ter toalete. Največja atrakcija je plavalni hidromasažni bazen dimenzije 650/250 cm. Whirlpool ima dva ločena prekata. Manjšega z ležalnim in sedežnim delom z globino vode 80 cm, ter večjega, ki z delovanjem črpalk s protitokom omogoča plavanje in globino vode 140 cm. Počivališče wellnessa v medetaži nudi izjemen razled na hribovito okolico neokrnjene narave, v isti etaži se nahaja IR savna, katere južna stena je prav tako zasteklena.

KULINARIKA
Kulinarična razvajanja podo pričeli s pravim slovenskim zajtrkom, ko vas bo na bogato obloženi mizi ob sadju pričakale same lokalno pridelane dobrote, maslo s sosednje kmetije, domače marmelade in med, ki so ga čebele nabrale na cvetočih poletnih travnikih, pa tudi okusne ročno narejene salame in aromatični siri ter seveda topel, Na škaluc pečen kruh. Zraven se bo podalo sveže mleko, zeliščni ali sadni čaj, kakršnega so v preteklosti pripravljali že znameniti jurkloštrski menihi, pa tudi ekološko pridelan jabolčni sok iz njihovega sadovnjaka.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • NOVO! Panoramski wellness s 4 savnami in plavalnim jakuzzijem
  • odlična priložnost za romantično razvajanje sredi čudovite pokrajine
  • privoščite si zajtrk iz lokalno pridelane hrane in romantično večerjo
  • kopajte se in uživajte v Thermani Laško ali Rimskih Termah
  • oglejte si rudnik na bližnji domačiji Slapšak
  • razvajajte svoje brbončice pri chefu Marku Pavčniku na Gradu Tabor Laško

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

Preizkušen paket

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Na dobrih šeststo metrih nadmorske višine, na vrhu hriba, kjer se ena dolina kodrasto nagubane pokrajine prevali v drugo, stoji posest Na škaluc. Do nje pripelje lepa asfaltirana cesta, ki je normalno prevozna tudi pozimi. Velik, star, visokodebelni sadovnjak spomladi pokrajino zavije v rožnato-belo cvetočo odejo, poleti poskrbi za osvežujočo senco, jeseni pa ponuja slastne sočne plodove. 
Nekdanje veliko in trdno posestvo Na škaluc je z mladimi lastniki dobilo novo poslanstvo. V objem miru, daleč od vsakodnevne naglice in hitenja, vabi in sprejme vse, ki iščete stik s pristno naravo, kot je le še malokje.

REKREACIJA
Razgibana pokrajina pohodnikom kar sama usmerja korak na katerega od sosednjih hribov, do katerih vodijo dobro uhojene in označene poti, ki se vlečejo po slemenih sem ter tja. Ljubitelje vrtenja pedal bo zapeljala katera od odlično označenih in vzdrževanih kolesarskih poti, ki se prav v bližini posesti srečajo in spet razidejo v vse smeri. Taka prijetna družinska, ki jo z malo truda zvozi vsakdo. Ali pa vas bo zavedel znameniti Laško krog, namenjen zahtevnejšim in dobro pripravljenim kolesarjem. Ne skrbite, če vam bo na pol poti zmanjkalo sape, bomo prišli po vas z avtomobilom in vas skupaj z dvokolesnim prijateljem odpeljali nazaj Na škaluc.

KAM NA IZLET ?

  • Thermana Laško: kopanje v termalni vodi v notranjih bazenih in jacuzzijih.
  • Domačiji Slapšak: ogled rudnika premoga.
  • Vesenjak v Laškem: domačija v Laškem, ki nudi jezdenje konjev.
  • Muzej Laško: v starem mestnem jedru Laškega, kjer si lahko ogledate stalne razstave.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (192)