Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za blagodejen oddih s polpenzionom v kraljestvu mineralnih vrelcev!

od 179,00 €

# / 14
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za blagodejen oddih s polpenzionom v kraljestvu mineralnih vrelcev!

od 179,00 €

Preizkusite blagodejno moč termalne vode, natočite si jo neposredno ob izviru in zaplavajte v termalnih bazenih. Začnite dan z obrokom za zdravje in vitalnost ter ga nadaljujte s številnimi športnimi aktivnostmi od jutranje telovadbe za športno srce, vodnega fitnesa, nordijske hoje, namiznega tenisa do pohoda med vrelci življenja. Vsemu temu prištejte še čudovito okolje ter dvesto petdeset sončnih dni v letu in že je pred vami oddih, ob katerem vam bo zaigralo srce!

Neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo in podvodnimi masažami, obroki za ohranjanje zdravja in vitalnosti ter program aktivnosti za vse starosti!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni economy sobi v Hotelu Izvir**** v Zdravilišču Radenci
 • 1x pijača/odrasla oseba pri večerji (1 dcl odprtega lokalnega vina ali 2dcl soka ali 0,5l vode)
 • obroki za ohranjanje zdravja in vitalnosti
 • neomejeno kopanje v Termah Radenci
 • na dan prihoda možnost kopanja od 11.00 ure in na dan odhoda možnost celodnevnega kopanja
 • program aktivnosti za vse starosti (vadbe, tečaji, druženja, izleti)
 • kopalni plašč v sobi
 • ležalniki ob bazenu
 • jutranja gimnastika in aqua fitnes
 • brezplačen wifi
 • brezplačno parkirišče

Hotel Izvir****

Sodobno opremljen hotel je kot nalašč primeren za posebna razvajanja. Leži ob zelenem zdraviliškem parku z edinstvenim izvirom mineralne vode iz Radencev. Ni prav dosti dežel, ki bi se lahko ponašale s toliko naravnimi izviri mineralne vode kot Radenci z okolico. Znanih je več kot 45 izvirov. Ponuja vse zdraviliško udobje z neposrednim vstopom v termalni svet ter zdravstveni in wellness center.

DVOPOSTELJNA SOBA
Udobna dvoposteljna soba z ležiščem širine 180 cm ali ločenima ležiščema širine 90 cm in pogledom na Muro. V sobi (22 m2) je kopalnica s kadjo s tušem in WC-jem ter pisalna miza.

TERMALNO KOPALIŠČE ZDRAVILIŠČA RADENCI
Termalni park Zdravilišča Radenci vas z več kot 1.400 2 vodnih površin ter 10 notranjimi in zunanjimi bazeni vabi, da preizkusite blagodejno moč termalne vode. Bazeni s termalno vodo vas bodo sprostili, obenem pa so blagodejni pri težavah z gibalnim sistemom. Še posebej boste uživali v bazenih s podvodnimi masažami in v Kneippovi kopeli! Deroča reka, vrelci in vodni slapovi pa poskrbijo, da v bazenih nikoli ni dolgčas! Najmlajšim je namenjen tako notranji in zunanji otroški bazen z višino do 30 m, zagrete plavalce pa v notranjem delu čaka, kar 25-metrski plavalni bazen z navadno vodo.

MINERALNA IN TERMALNA VODA
Mineralna voda iz Radencev se kosa z najodličnejšimi evropskimi mineralnimi vodami, pri uporabi v kopelih pa je ena izmed najboljših. Začutite moč mehurčkov naravno prisotnega CO2, ki bodo v kombinaciji z izjemno mineralno sestavo poživili vaš organizem, ga očistili odpadnih snovi, pospešili regeneracijo ter ohranili lep in mladosten videz kože. 

PITNA KURA Z MINERALNO VODO
Pitne kure so najstarejša balneološka metoda zdravljenja. Pitje z minerali bogate vode v telo ne vnaša samo tekočine, ki zagotavlja ustrezno hidracijo, temveč tudi življenjsko pomembne mineralne snovi, ki se neposredno absorbirajo v kri. Gostje Zdravilišča Radenci jo lahko pijejo neposredno iz vrelca, Zdravilišče Radenci pa slovi po mineralnih kopelih, bogatih z ogljikovim dioksidom (CO2), ki ugodno vplivajo na krepitev organizma, zlasti srca in ožilja, hkrati pa človeku prinašajo sprostitev in ugodje.

OBROKI ZA OHRANJANJE ZDRAVJA IN VITALNOSTI
V Zdravilišču Radenci stavijo na okusno hrano, ki je tudi zdrava. Za to poskrbijo s kakovostnimi sestavinami in nasveti nutricionistke. Seveda pa so v ponudbi tudi tipične lokalne jedi in njihova posebnost – jedi z mineralno vodo! Vaše srce bo igralo v pravem ritmu!

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • mehurčki mineralne vode imajo blagodejni učinki na srce in ožilje
 • 1.460 m² vodnih površin z 10 med seboj povezanimi notranjimi in zunanjimi bazeni
 • skoraj stoletje in pol zdraviliške tradicije in izkušenj
 • bazen za knajpanje s hladno vodo, slapovi, pod- in nadvodne masaže
 • ob zdravih in okusnih jedeh z nasveti nutricistov vam bo zaigralo srce
 • program aktivnosti za vse starosti: jutranje gimnastike, aqua fitnessa, druženja
 • sprehodite se po okoliških ravnicah
 • kopališče ima nagrado za prvo mesto med malimi termalnimi kopališči v letu 2018
 • gostje ga priporočajo zaradi prijaznega osebja

Podjetje s tradicijo

Dobro počutje

Družinam prijazno

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Zdravilišče Radenci slovi po mineralni vodi in radgonski kleti penečih vin. Radenci so eden redkih zdraviliških krajev v Evropi s kar štirimi naravnimi zdravilnimi dejavniki - mineralna voda, termalna voda, zdravilno blato in blago podnebje z več kot 250 sončnimi dnevi na leto. Hotel Izvir**** je prijazen in udoben hotel, povezan s Hotelom Radin****. Oba hotela sta primerna za vse, ki si želijo sprostitve ob mineralni vodi in okrepiti telesno odpornost. 

MEDICO-WELLNESS CENTER CORRIUM
V sklopu zdravilišča Radenci deluje Medico-wellness centra Corrium, njegova ponudba je bolj kot v sproščanje usmerjena v dobro počutje in krepitev zdravja. V sodobnem centru se lahko gostje predajo slovitim mineralnim kopelim s CO2, vodni terapiji Knajpanja, raznim masažam, vstopijo v svet savn, izvajajo zdravilno pitno kuro, občutijo moč zdravilnega blata, izvajajo razne programe za dobro počutje in lepotne programe ter še mnogo več.

ŠPORTNE IN OSTALE AKTIVNOSTI
Dopolnite svoje športne priprave s pestro ponudbo športnih, zdravstvih in wellness ponudb. Zdravilišče Radenci in njegova okolico sta idalna za aktivni oddih, ki se ponaša z bogato infrastrukturo za ekipne in posamične športe. Lokalne ceste in poti nudijo različne težavnostne izzive za sprehajalce, tekače in kolesarje. Iz Zdravilišča Radenci se pohodniki lahko podajo na 8 kilometrov dolgo Pot med vrelci življenja, ki jih popelje do sedem različnih vrelcev mineralne vode v območju Radencev. Zdravje srca lahko preverite tudi na pohodu za močno srce, na 1,5 km dolgi poti po zdraviliškem parku. Tu vam pod vodstvom fizioterapevta izmerijo srčni utripna na začetku in koncu poti.

KAM NA IZLET?

 • Polnilnica Radenske.
 • Od leta 1869, ko so napolnili prve steklenice mineralne vode, se je ta uveljavila tako doma kot v svetu. Na ogledu polnilnice spoznate 140-letno tradicijo in proces polnjenja, slišite brbotanje mehurčkov ter degustirate naravno mineralno vodo. 
 • Vinska cesta Jeruzalema: na pohodu ali kolesarjenju po vinski cesti Jeruzalem si lahko ogledate turistične kmetije in vinograde s pristnimi kulinaričnimi dobrotami in pestro izbiro belih vin najvišje kakovosti.
 • Radgonska klet: najstarejši in največji proizvajalec penin v Sloveniji v svojih edinstvenih kleteh proizvaja in hrani penine že od leta 1852. Oglejte si tri kleti Radgonskih goric in okusite izbrane penine v degustacijski dvorani.
 • Lahko se odpravite na tenis, golf, konjeniški klub, spust z gumijakom ali pa se podate na odkrivanje naravne in kulturne dediščine regije.
 • Ob Muri je ogromno možnost za kolesarjenje in pohodništvo.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (116)