Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za alpski oddih v hotelu z uporabo wellnessa in vključenim polpenzionom!

210,00 €

# / 16

HUDA CENA za alpski oddih v hotelu z uporabo wellnessa in vključenim polpenzionom!

210,00 €

Popolna sprostitev v slovenskem alpskem okolju z udobno nastanitvijo v hotelu Best Western v Kranjski gori z vključenim neomejenim kopanjem. Vključena tudi finska, parna, infrardeča savna ter jacuzzi! Izkoristi bližino izjemnih izletniških točk ter potep po jezeru Jasna.

Popoln oddih z vključenim polpenzionom! Vključena tudi neomejena uporaba bazena in vstop v finsko, parno, infrardečo savno ter uporaba fitnesa!

BEST WESTERN HOTEL****

Le nekaj korakov iz središča Kranjske Gore se nahaja Best Western Hotel, neposredno ob cesti do prelaza Vršič. Delno prenovljen hotel ponuja namestitve za pare, družine, pa tudi za zaključene družbe ali konference. V hotelu je na voljo 72 enot s skupno 180 ležišči, kongresni center, Center dobrega počutja, družabne igre, Wi-Fi, prostorna restavracija in bar. V sklopu hotela so na voljo tudi štiri teniška igrišča.

SOBE
Lično, moderno urejene sobe, kjer daje les še dodaten občutek domačnosti, nudijo satelitske TV programe na LCD televizorju. V sobah je tudi brezžični internet ter kopalnica s prho ali kadjo.

WELLNESS CENTER DOBREGA POČUTJA
V hotelu nudijo tudi osvetljen notranji bazen in masažno kad, savno, ter tudi fitness.
Infrardeča savna (50–60 °C): blagodejni učinki infrardečih žarkov za še učinkovitejše odstranjevanje strupov iz telesa.
Finska aroma savna (70–90 °C): tradicionalna oblika potenja, vroča para je odličen način čiščenja in pomlajevanja telesa in duha.
Parna savna (40–50 °C): čisti dihalne poti.

KULINARIKA
Hotelska restavracija ponuja okusne in raznovrstne lokalne jedi ter trendovske specialitete. V prijetni in prostorni restavraciji, ki ponuja krasen razgled na slikovite gore, barvit gozd in potok Pišnico, sta na voljo zajtrk in večerja. Best Western hotel vsakemu gostu pričara občutek domačnosti, k čemur pripomoreta tudi zunanji bar ob tenis igriščih, ter zunanja terasa.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • neomejena uporaba notranjega bazena, jacuzzija in fitnessa
 • vključene savne: finska, turška, IR savna za popolno razstrupljanje telesa
 • TOP oddih v alpski vasici na nadmorski višini 810 m
 • družinam prijazna nastanitev v udobno opremljenih sobah
 • družabne igre, Wi-Fi, prostorna restavracija in bar
 • pohodne točke: Planica, Tamar, Krnica, planšarija Jesenje

Pestra dodatna ponudba

Podjetje s tradicijo

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Best Western Hotels & Resorts veriga povezuje več kot 4,200 hotelov in motelov. Ustanovljena je bila leta 1946, ustanovil pa jo je M.K. Guertin. Veriga, ki je nastala v Ameriki, je danes razžirjena po celem svetu. Leta 1946 so jo sestavljali hoteli jo v Mehiki, Australiji, Novi Zelandiji, 2002 pa so se verigi pridružili tudi hotelu v Evropi in Aziji. Verigo imenujejo tudi največja hotelska veriga na svetu in pa največja hotelska družina na svetu.

KAM NA IZLET?
Okolica ponuja veliko športnih in sprostitvenih aktivnosti, vse od sprehodov, pohodov v gore, kolesarjenja, kajakinga, kanjoninga, plezanja, plavanja ...

 • jezero Jasna: pred začetkom prvih zavojev ceste na Vršič se ustavite na kratek oddih pri jezeru Jasna. Sestavlja ga dvoje medsebojno povezanih umetnih jezer ob sotočju potokov Velike in Male Pišnice.
 • Kekčeva dežela: iz izhodišča pri Bedančevem domu poiščete vseh pet Kekčevih junakov in pridobite žig na vsaki točki
 • Planica - Pot po dolini
 • Bike Park: tri osnovne linije - downhill, airline in lunapark. Bike Park za adrenalinsko kolesarjenje ponuja freeride, spuste čez mize, skakalnice, gugalnice in dirt jump park.
 • Slovenski planinski muzej v Mojstrani: 30-minutno intenzivno doživetje - "Pobeg v bivak"
 • Pokljuka: Kapela Marije Kraljice miru, Koča na Uskovnici, in Pot Rudno polje - Uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice.
 • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vogar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (152)