HUDA CENA za aktivni oddih v apartmaju na čudoviti lokaciji z uporabo koles!

od 10,00 €

prodani

Prodanih 7 kuponov

# / 10
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za aktivni oddih v apartmaju na čudoviti lokaciji z uporabo koles!

od 10,00 €

prodani

Prodanih 7 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Prostorna počitniška hiša Bovec Holiday House je na prečudoviti elitni lokaciji, v zelo mirnem okolišu. Posebnost namestitve pa je zagotovo bio hrana, ki vam je na razpolago direktno iz njive, vrta ali sadovnjaka! Čaka te tudi neomejena uporaba koles za popolno raziskovanje čudovite okolice. 

Odklop v neokrnjeni naravi med gorami in smaragdnimi vodami. Vključeno sezonsko sadje in zelenjava iz bio vrta in sadovnjaka ter simbolično darilce!

Za to ponudbo imamo kar 4 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  3x nočitev za 4 osebe

  • 10 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
   350 € = obvezno doplačilo s turističnim bonom ali BON 21 pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 360 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 10 €, razliko (350 €) poravnate s turističnim bonom ali BON 21 direktno pri ponudniku na licu mesta. Možno je tudi delno plačilo doplačila pri ponudniku, torej z boni in ostalimi plačilnimi sredstvi.
  Preberi vse

  HUDA CENA

  10,00 €

  Vrnemo 0,05 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2x nočitev za 4 osebe

  • 10 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
   230 € = obvezno doplačilo s turističnim bonom ali BON 21 pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 240 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 10 €, razliko (230 €) poravnate s turističnim bonom ali BON 21 direktno pri ponudniku na licu mesta. Možno je tudi delno plačilo doplačila pri ponudniku, torej z boni in ostalimi plačilnimi sredstvi.
  Preberi vse

  HUDA CENA

  10,00 €

  Vrnemo 0,05 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  3x nočitev za 2 osebi

  • 10 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
   170 € = obvezno doplačilo s turističnim bonom ali BON 21 pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 180 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 10 €, razliko (170 €) poravnate s turističnim bonom ali BON 21 direktno pri ponudniku na licu mesta. Možno je tudi delno plačilo doplačila pri ponudniku, torej z boni in ostalimi plačilnimi sredstvi.
  Preberi vse

  HUDA CENA

  10,00 €

  Vrnemo 0,05 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2x nočitev za 2 osebi

  • 10 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
   110 € = obvezno doplačilo s turističnim bonom ali BON 21 pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 120 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 10 €, razliko (110 €) poravnate s turističnim bonom ali BON 21 direktno pri ponudniku na licu mesta. Možno je tudi delno plačilo doplačila pri ponudniku, torej z boni in ostalimi plačilnimi sredstvi.
  Preberi vse

  HUDA CENA

  10,00 €

  Vrnemo 0,05 €

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v komfortnem apartmaju v Bovec Holiday House
 • unovčljivost 1.10.-30.11.2021 (odhod)
 • neomejena uporaba koles in pohodniških palic
 • sezonsko sadje in zelenjava iz bio vrta in sadovnjaka
 • simbolično darilce
 • brezplačen Wifi
 • brezplačno parkirišče
 • možnost koriščenja garaže za kolesa ali motorna kolesa
 • končno čiščenje, posteljnina in brisače

Bovec Holiday House

Bovec Holiday House se nahaja v Bovcu, le 18 min hoje od letališča Bovec, ponuja pa vrt, brezplačen WiFi in brezplačno zasebno parkirišče. Z vseh strani se razprostira čudovit razgled na razkošne gore ter na privlačno zeleno okolico. Bovec Holiday House je zelo velika in prostorna počitniška hiša, saj ponuja možnost prenočitve kar 19-tim gostom, katerim je na voljo apartma ali dvoposteljna sobo. Vsaka nastanitvena enota pripoveduje svojo edinstveno unikatno zgodbo. Poseben čar je podstrešje z manjšo knjižnico s planinskimi knjigami ter z otroško igralnico z veliko zanimivimi igračami. 

APARTMA
V apartma vstopite skozi glavni vhod hiše, povzpnete se po marmornatih stopnicah v nadstropje hiše, kjer je apartma lociran. Dekorira ga zlata barva. Ima razgibano razporeditev in je zelo prostoren, saj obsega kar 80 m2. Gostom je skupaj s sončno teraso na razpolago več kot 100 m2 prostora. Apartma razpolaga s čudovito prostorno teraso, s kar 20 m2 prostora. V apartmaju je:  opremljena kuhinja, jedilnica, kopalnica s kadjo ali tušem, pogledi na okoliške hribe iz velike sončne terase z ležalniki ali iz velikega bio vrta z visečimi mrežami, dnevni prostor, kabelska televizija, centralno ogrevanje.

AKTIVNOSTI
Bovec je odlična izhodiščna točka za raziskovanje okolice: cestno in gorsko kolesarjenje po razgibanem terenu različnih težavnostnih stopenj, planinski pohodi ali visokogorske ture v Triglavski Narodni park z Julijci, kajak in rafting na Soči, soteskanje, ribolov, konjeništvo, golf, zipline, jamarstvo... Posebnost Bovca pa je tudi urejeno športno letališče, kjer so zadnja leta vedno bolj uveljavljeni skoki s padalom, panoramski leti in jadralno letalstvo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • oddih v neokrnjeni naravi med mogočnimi gorami in smaragdnimi vodami
 • vključeno sezonsko sadje in zelenjava iz bio vrta in sadovnjaka
 • neomejena uporaba koles za raziskovanje čudovite okolice
 • knjižnica s planinskimi knjigami in otroško igralnico
 • v ceno vključeno končno čiščenje
 • Bovec je odlična izhodiščna lokacija za izlete

Pestra dodatna ponudba

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

Izjemen razgled

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. Možnost združevanja kuponov za daljše bivanje.

DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE

15 €/dan za dodatno osebo na pomožnem ležišču
maksimalna kapaciteta apartmaja so 4 odrasle osebe (2 spalnici)
5 €/dan za otroško posteljico (na povpraševanje)

DODATNE UGODNOSTI

Brezplačno za hišnega ljubljenčka

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na email [email protected].

 

Pri rezervaciji je potrebno ponudniku obvezno sporočiti, da boste doplačilo celotnega aranžmaja plačali s turističnim bonom ali BON 21 in v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo.  Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.

OSTALI POGOJI

Check-in od 14:00,   Check-out do 11:00.

VEČ O PONUDNIKU

Hišo sta od A do Ž postavila starša lastnikov, s pomočjo prijateljev in sorodnikov, zgrajena je bila leta 1979. Že veliko let se ukvarjajo s poljedelstvom in kozjerejo. Nudijo možnost vodenega ogleda mini kmetije in živali, ki jih otroci lahko hranijo. Kdor pa želi pa lahko brezplačno pomaga tudi pri kmetijskih opravilih. Nagrada pa je posebno doživetje: spanje na seniku.
Bio hrana vam je na razpolago direktno iz njive, vrta ali sadovnjaka. Na njivah in na vrtu pridelujejo bio zelenjavo, ki je na voljo gostom: krompir, zelje, repa, rdeča pesa, korenje, blitva, solata, endivija, radič, fižol, grah, česen, čebula..
V okolici hiše je simpatičen sadovnjak, gostom je na voljo bio sadje: jagode, maline, ribez, jabolka, hruške, slive, breskve, ringloji, češnje, kostanj, orehi, lešniki…

KAM NA IZLET ?

 • Triglavski narodni park: prvo biosferno območje v Sloveniji, ponuja varna prenočišča v objemu neokrnjene narave, pokriva pa kar 840 km² - 4 % slovenije.
 • Pokljuka: Kapela Marije Kraljice miru, Koča na Uskovnici, in Pot Rudno polje_uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice.
 • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vo ar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih.
 • Stara Fužina:
 • Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji, ki je čudovit tudi pozimi.
 • Bohinjsko jezero: kjer so zanimive Cerkev sv. Duha, Hostel pod Voglom in adrenalinski park.
 • Bohinsjka bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Cerkec sv. Nikolaja, Vodni park Bphinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (138)

Pri tej ponudbi so na voljo 4 možnosti. Izberi najboljšo!