Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za aktiven poletni oddih na Krvavcu v hotelu z alpskim pridihom!

od 55,00 €

# / 12

HUDA CENA za aktiven poletni oddih na Krvavcu v hotelu z alpskim pridihom!

od 55,00 €

Popoln poletni oddih na Krvavcu! Hotel Rozka*** nudi popolno udobje, kjer se boste počutili kot doma. Na voljo so čudovite sobe v alpskem slogu in z osupljivim pogledom ter wellness, ki vas bo dodobra sprostil po aktivnem dnevu. Privoščite si oddih stran od vročine mest in na svežem zraku. Možnost obiska nove finske ali zeliščne savne, z direktnim vstopom v relax zono na panoramski terasi s pogledom na dolino!

Možnost obiska nove finske ali zeliščne savne, z direktnim vstopom v relax zono na panoramski terasi s pogledom na dolino!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi v alpskem slogu v Hotelu Rozka***
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče

HOTEL ROZKA***

Hotel Rozka se nahaja v Cerkljah na Gorenjskem. Ponuja teraso, brezplačen WiFi, spa center. V sklopu hotela lahko posedite v skupnem salonu in si privoščite obrok v restavraciji s kaminom ali pijačo v baru!
V okolici lahko uživate v številnih aktivnostih, kot so kolesarjenje in pohodništvo. Na voljo je tudi Bike Park, ki ponuja 27km označenih kolesarskih poti in spustov za vse stopnje kolesarskega znanja.

SOBE
Sobe so opremljene v alpskem slogu in nudijo TV z ravnim zaslonom ter zasebno kopalnico s kadjo ali prho. Določene sobe imajo predel za sedenje, nekatere pa tudi pogled na gore, vrt ali mesto.

SAVNA
V hotelu so odprli novo savno, kjer se lahko sprostite v finski ali zeliščni savni. Iz savne je direkten dostop do relax zone z ležalniki na panoramski terasi, ki nudi čudovit razgled na dolino.V savni je lahko naenkrat do 8 ljudi. 

KULINARIKA
Ponuja restavracijo zasnovano v alpskem slogu s kaminom, sodobne nastanitvene enote z brezžičnim internet in veliko teraso s pogledom na ljubljansko kotlino. Kakšne dobrote ponujajo pa si lahko pogledate TUKAJ.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • popoln poletni oddih v Cerkljah na Gorenjskem
 • hotel nudi popolno udobje, kjer se boste počutili kot doma
 • čudovite sobe v alpskem slogu in z osupljivim pogledom
 • nepozabne počitnice z družino ali prijatelji
 • možnost koriščenja savne za popolno sprostitev
 • v okolici lahko uživate v aktivnostih, kot so kolesarjenje in pohodništvo

Dolga veljavnost kupona

Za otroke brezplačno

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Hotel se nahaja v neposredni bližini zgornje postaje kabinske žičnice na planoti Gospinc (Krvavec), na 1.491 m nadmorske višine in direktno ob smučišču. Ponuja restavracijo zasnovano v alpskem slogu s kaminom, sodobne nastanitvene enote z brezžičnim internet in veliko teraso s pogledom na ljubljansko kotlino.

KAM NA IZLET?

 • Pot pastirskih škratov: odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina! Pravljično-doživljajska pot vas popelje na lov za biseri ajdovskih deklic, obiščete lahko Škratov vrt, izkusite življenje v Pastirski bajti in prisluhnite Gori zvokov. S pomočjo Škratove beležke in pedagoško didaktičnih tabel na poti otroci rešujejo naloge ter iščejo simbole škratorunščine, starodavne škratovske pisave. 
 • Pohodniške poti: na voljo je 5 različnih tur - Pot na dolgo njivo, Vrh Korena, Kompotela, Po planinah Krvavca, Pot po poteh zgodovine Krvavca. Poti so odlično izhodišče za nordijsko hojo. 
 • Župnijska cerkev Marije vnebovzete: je največja cerkev v občini, njen glavni oltar pa je eno najbogatejših poznobaročnih stvaritev na Gorenjskem
 • Grad Strmol: po nastanku spada med najstarejše gradove naokoli. Pod gradom je bil nekdaj ribnik z dvižnim mostom, ki je služil kot ščit pred vpadi Turkov, danes pa pod njim najdemo umetno zasnovano jezerce. Grad, ki ga obdaja čudovit park, je lepo ohranjen in služi kot protokolarni objekt RS.
 • Kapela Marije Snežne: postavljena je v alpskem stilu po načrtih arhitekta Jožeta Plečnika. Kasneje je prešla v pristojnost cerkljanske župnije.
 • Samostan Velesovo - prvotni ženski dominikanski samostan so ustanovili oglejski patriarhi leta 1238. Od samostanskih objektov je ohranjen vzhodni del, kjer so stanovanja, šola in župnišče.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (183)