Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za aktiven družinski oddih med Koroškimi hribi z vstopom v bazen!

198,80 €

# / 11

HUDA CENA za aktiven družinski oddih med Koroškimi hribi z vstopom v bazen!

198,80 €

Obiščite Ravne, obiščite Koroško! Podajte se na ekspresni aktivni odklop in raziskujte skrite kotičke okolice. Razvajajte se v bazenu in wellnessu športnega centra Ravne na Koroškem, preizkušajte svoje kolesarske sposobnosti v Bike Parku Poseka, nato pa zaspite med dišečimi smrečnimi stenami hotela in se polni energije vrnite novim izzivom naproti. 

Vstop v savne in bazene za starše in vstop v bazene za dva otroka. Neomejena uporaba bike parka!

HOTEL PUNKL

Punkl je prvi slovenski mladinski hotel, ki je zasnovan v skladu z naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice. Je arhitekturno samosvoja nizkoenergijska gradnja. Na voljo sta skupna kuhinja, skupen dnevni prostor.

SOBE
Hostel Punkl gostom ponuja 48 ležišč na površini 570 m2. Ležišča so organizirana v osmih fleksibilno zasnovanih sobah, tako da lahko gostje prenočijo v 2-, 4- ali 8-posteljnih sobah z lastnimi sanitarijami. Bivali boste v eni izmed 4-posteljnih sob. Na voljo so sobe Klobasa, Šnops, Mošt in Šartelj. Vse sobe merijo 17 m2 in imajo 4 ležišča ter lastne sanitarije.

BIKE PARK POSEKA
V športnem centru Ravne se nahaja kolesarski park Poseka. Nudi vam dve zanimivi progi: Šnel Pepi flow ter Enduro Bavči. Progi sta namenjeni vsem rekreativcem kot tudi izkušenim kolesarjem. Z vrha parka je nepozabni razgled na mesto Ravne in okoliške hribe ter kmetije. Edinstveno in nepozabno doživetje, kjer gorsko kolesarjenje poteka v samem mestu.

Koristite lahko tudi bližnji pumptrack poligon. Sestavljen je iz zaobljenih grbin in zavojev, ki so med seboj ritmično povezani v krožno celoto. Razgibanost poligona omogoča pestro in zabavno, a varno kolesarsko izkušnjo. 

OPIS PROG
Šnel Pepi flow: Na prvi pogled lahka in nezahtevna. Proga, po kateri lahko uživajo tako stari kot mladi, zanimiva pa predvsem vsakemu ljubitelju večjih hitrosti in nagnjenih zavojev. Dolžina: 1,6 km; višinska razlika: 160 m; začetek: zgornja postaja vlečnice.
Enduro Bavči: Naravna podlaga, razgiban teren, nagnjeni zavoji, prehodi in varno zavetje gozda. Zahtevnejša proga, a z nekaj kolesarskega predznanja, ne predstavljala problemov skoraj nikomur. Dolžina: 1 km, višinska razlika: 160 m, začetek: zgornja postaja vlečnice.

WELLNESS ŠPORTNEGA CENTRA RAVNE
V sklopu wellnessa imate na voljo zimski bazen, ki je namenjen rekreativnemu plavanju. Nova pridobitev na bazenu je whirlpool in čofotalnik za otroke. Voda je izredno kvalitetna, temperatura pa prijetnih 29,5–30 °C. Dimenzije bazena so 25 x 10 m, globina pa je od 90 do 160 cm. Poleg bazena imate na voljo tudi nove savne (finska, turška, zeliščna in infra – za odrasle). Po želji pa se lahko prepustite tudi izkušenim rokam maserjev (doplačilo), ki vas bodo razvajali z različnimi tajskimi masažami.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • prijetno in sodobno urejen mladinski hotel z ustrežljivim osebjem
 • topla voda zimskega kopališča je kot nalašč za hladne jesenske dni
 • vaši izleti ne bodo prenaporni saj lahko uporabite električno kolo
 • oddih je primeren tako za aktivne športnike kot za ljubitelje mirne okolice
 • edinstvena mešanica sproščenega in aktivnega oddiha
 • pestra ponudba v športnem centru za vse navdušene športnike
 • možnost souporabe družbenega prostora in opremljene kuhinje

Potrebna je rezervacija

Wi-Fi

Dobro počutje

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Mladinski hotel Punkl je zasnovan v skladu z naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice. Je arhitekturno samosvoja nizkoenergijska gradnja. Gre za enega od številnih lesenih javnih objektov na Koroškem (Strojna, Radlje, Muta, Vuzenica). Hotel je priljubljen predvsem zaradi neposredne bližine Športnega parka Ravne (atletska steza, zunanji olimpijski bazen in notranji 25-metrski bazen za plavanje in sprostitev, wellness). V njegovi neposredni bližini se na Navrškem vrhu nahaja smučišče Poseka. 

KAM NA IZLET ?

 • ogledate si lahko Koroško osrednjo knjižnico dr. Franca Sušnika
 • v bližini vas čaka tudi koroški pokrajinski muzej in Muzej železarstva (Štauharijo)
 • Podzemlje Pece: čudovit izlet z vlakcem, kolesi ali s kajakom
 • Muzej Podzemlje Pece: ambientalna razstava "Tako so nekoč živeli knapi", je urejena v bivši upravno stanovanjski stavbi nekdanjega Rudnika svinca in cinka v Mežici, je del stalnih zbirk v okviru turističnega rudnika in muzeja.
 • Kužno znamenje Gornikov križ:iz 16. stoletja in je slopno znamenje. V njegovi neposredni bližini stoji tudi cerkev sv. Danijela.
 • Brusnikova hiša: iz 17. stoletja, z ohranjeno črno kuhinjo in krušno pečjo.
 • podajte se na Koroško planinsko pot po obronkih treh koroških dolin – Mežiške, Dravske in Mislinjske doline
 • v bližnjih Kotljah si lahko ogledate Prežihovo bajto, spominski muzej Prežihovega Voranca
 • Kolesarski parki: Bikenomad - Single trail park Jamnica; Flow Country Trail na Peci; Bike park Kope
 • Olimpline:spust poteka z Navrškega vrha nad Črno navzdol proti smučišču, pristajalna ploščad pa je v bližini kmetije Kogelnik. Jeklenica je dolga 1.260 metrov, najvišje nad tlemi boste 206 metrov.
 • Splavarjenje po reki Dravi:apeljite se kot nekoč splavarji – na lesenih hlodih po Dravi! Nekoč so flosarji, kot so jim rekli v teh krajih, opravljali pomembno nalogo transporta lesa.
 • za še več idej si lahko ogledate spletno stran Ravne na Koroškem.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (48)