Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za adrenalinski rafting na Neretvi s polnim penzionom v bungalovih!

6,00 €

# / 7

HUDA CENA za adrenalinski rafting na Neretvi s polnim penzionom v bungalovih!

6,00 €

Če si želite avanturističnega oddiha ali občutiti naval adrenalina, morda pa samo raziskovati nove lokacije, je rafting na Neretvi odlična izbira. Narave se boste naužili ob Boračkem jezeru, ledeniškem jezeru ob vznožju Prenja. Za vas bodo poskrbeli izkušeni vodniki!

Privoščite si adrenalinsko sprostitev ob raftingu čez brzice reke Neretve in se naužijte neokrnjene narave, vključeni pa so tudi številni ogledi!

Reka Neretva

Reka Neretva hitra, mrzla, s smaragdno zeleno barvo in tako čista, da jo lahko pijete. V delu tik pred Konjicem je mogoč rafting bo kristalno beli vodi, kjer globoki kanjoni zgotavljajo nepozabno izkušnjo vsem rafting navdušencem, ki jim je všeč adrenalin in cenijo lepote narave. Rafting se začne v dolini Glavaticevo in konča v Konjicu. 23 km dolga plovba skozi kanjone, slapove, mimo majhnih zalivčkov in čistih pritokov. 

KAMP DŽAJICA BOOK
Namestitev se dviga na smaragdno zeleno reko in nudi lep razled na okolico. Sobe so opremljene v stilu gorskih koč, kjer je vse narejeno iz lesa. Džajica Book nudi tudi teraso, na kateri lahko med uživanjem v odlični hrani občudujete tudi lep razgled.

BUNGALOVI KAMPA BORAŠNICA
Leseni bungalovi v stilu majhnih gorskih hišic, kjer je zunanjost in notranjost skrbno oblikovana iz lesa, vam bodo ponudili novo dimenzijo počitka. Majhna soseska bungalovov, kjer so sosedi blizu, a vseeno dovolj daleč, da se boste v miru spočili.

KULINARIKA
V restavraciji Kampa Book Džajica nudijo lokalne specialitete, pripravljene po tradicionalnih receptih, iz lokalnih, dnevno svežih sestavin. Kuharji z dolgoletnimi izkušnjami pripravljajo odlične zajtrke, kosila in večerje, vaše brbončice pa bodo uživale v okušanje tradicionalne bosanske kulinarike.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • adrenalinski rafting vam bo pognal kri po žilah
 • Boračko jezero zaradi lepote imenujejo tudi gorsko oko
 • za vse, ki imate radi šport in aktivnosti v naravi
 • čas za uživanje v idilični naravi v okolici Konjica
 • zanimiva kultura, ki je polna tradicije in gostoljubnega vzdušja
 • pester program, ki vas bo spoznal z okolico Konjica
 • smagardno zelena voda reke Neretve vas ne bo pustila ravnodušnih
 • usposobljeni vodniki bodo poskrbeli za vašo varnost med raftingom
 • ledeniško Boračko jezero leži na 397 m nadmorske višine

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Adrenalin

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Neretva Rafting je podjetje, ki se ukvarja z organizacijo in vodenjem izletov po dolini reke Neretve. Nudijo izlete z raznolikim programom ter pestro bosansko kuhinjo. V njihovi družbi se počutite popolnoma sproščeni, Neretva pa vas začara. 

Reka Neretva izvira iz gorovja na območju regije Zelengora, ki je del Nacionalne Parka Sutjeska. Od svojega izvira do gorovja Visocica na eni strani in Bjelasnica na drugi strani teče proti severa, a potem se vda in obrne svoj tok proti jugu. Njena pot poteka mimo Konjica, kjer je umetno nastalo Jablanicko jezero, nato pa nadaljuje pot skozi Jablanico in Mostar, kjer izgubi gorsko razigranost in se spremeni v počasno in mirno reko, vse do Jadranskega morja. 

KAM NA IZLET?

 • Mesto Konjic: Majhno mesto na severu države, za obiskovalce je zelo privlačno, saj ima še vedno nedotaknjeno naravo, ki jo obdaja bogata zgodovina in kultura ohranjanja starih obrti. Je eno izmed najstarejših naselij v Bosni.
 • Boracko jezero: destinacija za obisk vseh ljubiteljev narave.  Nahaja se na 397 m nadmorske višine in predstavlja oazo, napolnjeno s svežim zrakom, čisto vodo in čudovitim pogledom na okoliške gore Prenj, Bjelašnico in Visocico. To jezero je priljubljeno mesto za sprostitev in dopust za. Jezero se nahaja 20 km oddaljeno od mesta Konjic in je z njim povezano z dobro označeno asfaltno cesto.
 • Titov bunker: Je v Konjicu je že vrsto let dobro ohranjena skrivnost. Bunker je bil zgrajen z namenom, da bi v primeru jedrske vojne središče vojaških operacij lahko delovalo pravilno in zagotovilo zatočišče za predsednika bivše Jugoslavije Tita, njegove družine in najbližjih sodelavcev. Ta stavba, ki je podobna labirintu z več kot sto prostori in popolnoma ohranjenim inventarjem, je bila oblikovana tako, da zagotavlja šestnajst mesecev neprekinjeno življenje za 350 ljudi. Bunker je bil zgrajen v tajnosti v obdobju od leta 1953 do 1979.
 • Mostar: Staro mestece Mostar, skozi katerega poteka zelena reka Neretva, pod njegovim svetovno znanim Old Bridgeom. Tukaj boste dobili priložnost za raziskovanje mesta, ki ima veliko kultur, tradicij in mnenj. Mostar se nahaja na kamnitih obalah reke Neretve in je enakomerno porazdeljen po okoliških gričih in dolini.
 • Olimpijske gore Igman, Bjelasnica in Jahorina: Med 14. zimskimi olimpijskimi igrami je bil Igman skupaj z Jahorino in Bjelašnico, eno od glavnih prizorišč. Še vedno obstaja veliko objektov na Igmanu, ki izvirajo iz tistega časa, vendar je večina uničenih med zadnjo vojno.

Podatki o podjetju:
Neretva Rafting
Plaza Dzajica buk bb, 88400 Konjic, Bosna i Hercegovina
327622710009

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (200)