k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 8-dnevno namestitev s smučarsko vozovnico za Valmeinier-Valloire!

od 975,00 €

# / 11

HUDA CENA za 8-dnevno namestitev s smučarsko vozovnico za Valmeinier-Valloire!

od 975,00 €

Namestite se v sodobno opremljenih apartmajih, ki so le 100m od smučišča! Uživajte v strminah in lagodnih smučarskih spustih, saj vam posodobljeno smučišče Valmeinier-Valloire nudi kar 150 km zabavnih prog. Po napornem dnevu si privoščite še igro biljarda v apartmaju ali pa odkorakajte do središča očarljive francoske gorske vasice. 

Smuka kar pred vašimi vrati! Apartmaji so le 100 m od smučišča.

Les Lumieres de Neige***

Rezidenca Les Lumières de Neige je sestavljena iz dveh sosednjih stavb v zgornjem delu znanega Valmeinierja in je od središča kraja oddaljena le 500 metrov. V stavbi A se nahaja recepcija, v sosednji stavbi C pa soba z biljardno mizo in ročnim nogometom, pizzerija in trgovina ter ski servis. Po bližnjici čez smučišče je sicer pot do središča precej krajša, če pa se krajšemu sprehodu po belih pobočjih do središča želite izogniti, bo za vas poskrbel brezplačni smučarski avtobus, ki kroži na vsakih 20 minut. Postaja je oddaljena le 50 metrov vsekakor pa avtobus priporočamo na povratku iz mesta, ko gre pot navkreber. Rezidenca ima na obeh straneh dostop do smučišča, manj kot 100 metrov vas loči do spusta bodisi do sedežnice Jeux prav v središče Valmeinierja bodisi v dolino in proti Valloire.

APARTMAJI
Vsi apartmaji so opremljeni v značilnem savojskem stilu in vključujejo povsem opremljene kuhinje s pomivalnimi stroji, dnevne prostore s televizijskimi sprejemniki in spalne prostore z udobnimi ležišči. Za večerno pregledovanje vaše e-pošte in brskanje po spletu pa je z doplačilom za največ dve napravi na recepciji (stavba A) na voljo tudi brezžična internetna povezava (Wi-Fi).

Apartma za 5 oseb, 24m2: Apartma ima dnevni prostor z raztegljivim kavčem za dve osebi in raztegljivim enosedom, spalnico z zakonsko posteljo, kuhinjo, kopalnico s kadjo, WC in balkon. Omejeno število apartmajev je prilagojenih osebam z zmanjšano mobilnostjo. Ti apartmaji imajo dnevni prostor z raztegljivim ležiščem za dve osebi, spalnico s pogradom in dodatnim ležiščem, kuhinjo, kopalnico s tušem in WC-jem, balkon.

SMUČIŠČE
Sodobno družinsko smučišče leži sredi sončne doline Maurienne in velja za malo različico bližnjega 3Vallées. Imetniki 6-dnevne vozovnice Valmeinier-Valloire lahko ob doplačilu smučajo v izjemnem Val Thorens - Orelle (najvišji del sistema 3Vallées), do kamor je le pol ure vožnje po predpisih. Tudi tri doline smučarske gugalnice Valmeinier - Valloire nudijo dovolj zabave na 150 kilometrih prog in radodarnih Freeride terenih. Bolj lagodni so spusti z gore Le Gros Crey nad vasjo Valmeinier 1800, ki nudi prostrana pobočja za karverje, medtem ko izkušeni ljubitelji strmin in globokega celca uživajo onkraj doline, na vzhodnih pobočjih Crey du Quart. Na drugi strani te gore, nad mestecem Valloire, se med progami bohoti velik Snowpark - premore snežni rov, boardercross in številne druge elemente ter gosti mnoga tekmovanja. 

POSODOBITVE SMUČIŠČA
S posodobitvami naprav in prog so v zadnji letih zmanjšali vrste pred žičnicami, popestrili proge in izboljšali povezave med njimi. S postopno namestitvijo 400 snežnih topov so zagotovili optimalno zasneženost od decembra do aprila, saj je kar 70% smučišča nad 2.000 m nadmorske višine. Dodatno zasneževanje je povsem naravno, saj vodi zaradi nizkih temperatur ni treba dodajati aditivov, da se njene kapljice napihnejo v snežinke. Pašniki zato ostajajo zdravi, s kompostom iz lastne predelave jih spomladi celo pognojijo. Travna ruša je zato močna, smučarske proge pa brez nadležnega kamenja, ko sneg začne kopneti. V prejšnji sezoni so šli celo korak dlje, kupili so svoj prvi hibridni ratrak.

Pred leti so si v Valmeinierju izmislili žepne pepelnike, ki jih brezplačno delijo smučarjem - kadilcem. Nato so vsak ponedeljek na 2.400 metrih nad morjem nudili vodeno jutranje ogrevanje pred smuko, ki se konča z pogostitvijo z malico in kozarcem francoskega. Za letošnjo zimo pa so, poleg razširitve sistema zasneževanja, pripravili dve novosti. Na lArmeri je nov objekt s sprejemnico, blagajno smučišč in stranišči, v Valmeinier Village pa bo dišalo po svežem pivu. Taverna z mini pivovarno La Gwape bo odprta vsak zimski dan med 13. In 21. uro od 15. decembra dalje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • apartmaji so opremljeni v značilnem savojskem stilu
 • v okolici kroži brezplačni smučarski avtobus
 • rezidenca ima na obeh straneh dostop do smučišča
 • do smuke vas loči le manj kot 100 metrov
 • v neposredni bližini smučišča je tudi priljubljeno smučišče 3Vallées
 • po smuki se sprostite ob igri biljarda in namiznega nogometa
 • v okolici se nahajajo trgovine, pizzerije in ski servis

Dobro počutje

Adrenalin

Tekmovalni duh

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Les Lumières de Neige*** sestavljata dve stavbi v zgornjem delu priljubljenega mesta Valmainier. V stavbah se nahaja recepcija, igralna soba, pizzerija, trgovina in ski servis. Apartmaji se nahajajo le 500m od središča mesta in le 50m od postaje smučarskega avtobusa. Rezidenca ima tudi na obeh straneh dostop do smučišča, saj je oddaljena manj kot 100 metrov od sedežnice Jeux.

VALMEINIER
Mestece je ohranilo vzdušje smučarske vasi brez nakupovalnih centrov, saj nudi dovolj trgovinic in dobrih lokalov. Našli boste regionalne izdelke in okušali prave savojske specialitete. Na Après-Ski vabijo velike sončne terase ob spodnji postaji, dokler se žur zvečer ne preseli v bare in diskoteke. Vse je blizu in dosegljivo v nekaj minutah hoje, do starejše različice pa vas povezuje še brezplačni smučarski avtobus.

KAM NA IZLET?
V okolici mesta Valmeniniera število lsmučišč in zanimivosti

 • pojdite na sprehod, na primer na kmetijo Mont Tabor, kjer mladima kmetovalcema uspeva odličen kozji sir, prava francoska specialiteta
 • le pol ure vožnje vas loči do priljubljenega smučišča 3Vallées
 • med progami Valloire bohoti velik Snowpark - premore snežni rov, boardercross in številne druge elemente ter gosti mnoga tekmovanja. V dolino Valloiere se lahko spustite še na smučarski tek
 • lahko obiščete tudi smučarsko središče Les Karellis
 • gorski prelaz Col des Marchés in čudovito jezero Grands Lacs navdušujejo pohodnike v toplejših dnevih
 • za kolesarje nudi Col du Télégraphe čudovit razgled
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (300)