k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Top lokacija za vse kolesarje! HUDA CENA za počitnice v hotelu tik ob morju!

od 96,00 €

# / 11
SAMO NA KUPONKO.SI

Top lokacija za vse kolesarje! HUDA CENA za počitnice v hotelu tik ob morju!

od 96,00 €

Popoln hotel za vse ljubitelje aktivnega oddiha in izvrstne kulinarike! Poskrbeli bodo, da bo vaše kolo kot iz škatlice, medtem ko boste vi lahko uživali ob bazenu ali opazovali kuharske mojstre pri pripravi vaše najljubše jedi. Uživajte v neomejeni uporabi fitnessa in se opravite raziskati čudovite skrite kotičke Umaga in okolice, ki kar kličejo po dogodivščinah!

Hotel z zunanjim bazenom in vključeno uporabo fitnessa! Ponujajo tudi hrambo, popravila, čiščenje in izposojo koles.

HOTEL SOL UMAG****

Hotel Sol Umag*** se nahaja v naselju Punta, neposredno ob morju. V hotelu je 217 sob, v ločenem objektu Residence pa še 86. 

SOBE
Sobe so opremljene s Sat-TV, telefonom, brezžičnim internetom, mini barom, sefom, klimatsko napravo, kopalnico s kadjo in sušilcem za lase in balkonom. Sobe so prilagojene osebam z invalidnostjo.

BAZENI IN PLAŽA
Zunanji bazen s prostorom za sončenje in brezplačnimi ležalniki, bazen za otroke ter betonska plaža z ležalniki in sončniki.

WELLNESS
V sklopu hotela se nahaja tudi Wellness center Istrian Relax Village (z doplačilom), ki s svojo urejenostjo spominja na avtentično istrsko okolje, nahaja pa se v kar 3 etažah s skupno 1600 m2. V wellnessu najdete notranji bazen, finska in rimska savna, istrska biosavna z vonjem sivke, kadulje in rožmarina, fitnes studio v dveh nadstropjih. Ponujajo še pestro ponudbo masaž, lepotnih tretmajev, whirpoola in solarija.

AKTIVNOSTI
V hotelu se odvija animacijski in zabavni program, na voljo pa je fitnes studio, steza za jogging, zabavni športni program, v bližini hotela pa tenis tereni s šolo tenisa in športi na vodi npr. jadranje, banana ladja, pedaline in drugi. Poleg tega je za vse ljubitelje kolesarjenja tukaj tudi bike point, kjer si lahko izposodite kolo, ga shranite, operete, kolo pa vam tudi popravijo.

KULINARIKA
V hotelu se nahaja buffet restavracija s show-cooking-om, a la carte restavracija, Lobby bar, Snack bar, Beach Bar, odvijajo pa se tudi tematski kulinarični večeri. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • hotel za vse ljubitelje aktivnega oddiha in izvrstne kulinarike
 • raziščete mnogo čudovite skrite kotičke Umaga in okolice
 • v hotelu na voljo fitnes studio, steza za jogging, zabavni športni program
 • bike point, kjer si lahko izposodite kolo, ga shranite, operete
 • show cooking, a la carte restavracija in bara ob bazenu
 • zunanji bazen in bazen za otroke
 • možnost finske in rimske savne, istrske biosavne z vonjem sivke

Pestra dodatna ponudba

Wi-Fi

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Sol Umag**** s sodobnim dizajnom leži samo en korak od Jadranskega morja in že od nekdaj slovi po raznovrstnih in kakovostnih storitvah. Umag je znan po številnih festivalih, kot so Big spring, Beach festival, Umago blues, Biker festival in Umagonation festival. Posebno mesto na seznamu prestižnih festivalov zavzema Mednarodni festival komornog gledališča Zlati lev.

BIKE POINT
Hotel nudi prostor za pranje in servis koles ter storitev pranja kolesarske obleke. V hotelu je tudi opremljena kolesarnica z video nadzorom, ki je namenjena gostom hotela. Sestavni del ponudbe hotela Sol Umag je tudi Bike point s profesionalno podporo za cestne kolesarje, gorske kolesarje, kolesarske turiste in rekreativce, vse storitve in informacije pa tukaj lahko poiščejo tudi aktivne družine z otroki, ki želijo v Umagu preživeti nekoliko drugačen dan. V Bike pointu lahko izposojate kolesa z vso dodatno opremo, poiščete kolesarske zemljevide in informacije o kolesarskih itinerarjih.

KAM NA IZLET?

 • Motovun: srednjeveško mesto z kamnitim obzidjem, ki je znano tudi po slovitem filmskem festivalu.
 • Grožnjan: ali mesto umetnikov, saj je veliko slikarjev zapuščene stavbe, spremenilo v svoje slikarske ateljeje.
 • Hum: najmanjše mesto na svetu. 
 • Tartufi: področje je posebno znano po belih tartufih, tukaj pa je bil najden tudi največji tartuf na svetu, ki je zabeležen v Guinessovi knjigi rekordov.
 • Umag: Mesto Umag ima izjemno zanimivo zgodovino: odkrili so ga rimski plemiči, ki so se odločili, da si ga prisvojijo za svojo poletno rezidenco. Sijaj, razkošje in glamur teh časov se tudi danes odraža v benečanskih hišah starega mestnega jedra – ohranjeni so deli obzidja in stolpov in tudi renesančne ter baročne zgradbe in cerkve...
 • Antični ostanki v Katoru: Iz obdobja zgodnje antike izhajajo številne dragocene najdbe z rta Katoro in severno od njega, še posebej ostanki morske vile s talnimi mozaiki. Podvodni svet Katora hrani ostanke obalne gradnje in pomolov, pri podvodnih raziskovanjih so našli veliko keramičnih predmetov, v glavnem za uporabo v kuhinji.
 • Savudrijski svetilnik: nedaleč stran od Umaga je mesto Savudrija, kjer je lociran najstarejši 36 m visok svetilnik, ki je bil zgrajen leta 1816. Bil je prvi na svetu, ki je kot vir energije uporabljal plin, pridobljen z destilacijo premoga.
 • muzej Lapidarij z zbirko kamnitih spomenikov in z Mauricijevim ciborijem iz 8. stoletja.
 • galerija Riga v pritličju stare palače družine Rigo.
 • obiščite Coffee & Wine bar Vitriol, kjer boste ob kozarcu vina in lesketanju morja lahko doživeli najlepši sončni zahod.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (241)