Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Dalmacija kot včasih! HUDA CENA za oddih v obnovljenem hotelu tik ob morju!

od 45,00 €

# / 10
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Dalmacija kot včasih! HUDA CENA za oddih v obnovljenem hotelu tik ob morju!

od 45,00 €

Preživite počitnice v mirnem in prelepem mestu Tisno. Namestite se v udobnih sobah hotela, ki se nahaja tik ob morju in ponuja čudovit razgled na kristalno čisto morje. Odpravite se do plaže in se naužite svežega jadranskega zraka ali pa preživite dan na izletu po skritih kotičkih priljubljene Dalmacije. Okolica ponuja mnogo možnosti za vse! V večernih urah pa se sprehodite po ulicah in si privoščite slastne okuse tradicionalne hrvaške kulinarike!

Hotelska restavracija ponuja tudi prelepo teraso, ki ob svečkah in šopku sivke nudi pridih romantične atmosfere.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na morje v Hotelu Plava Laguna*** v Tisnu ob Murtarskem kanalu
 • minimalen nakup 2 kuponov za 2 zaporedni nočitvi
 • 1x parkirna karta za Tisno, Betino in Jezera
 • brezplačen WiFi

HOTEL PLAVA LAGUNA***

Hotel Plava Laguna*** se nahaja tik ob morju in ponuja sodobne in udobne sobe. Od središča mesta Tisno je oddaljen le 500 m. Hotel ponuja tudi restavracijo in bar s teraso. 

SOBE
Hotel se ponašas 12 dvoposteljnimi sobami in 3 družinskimi apartmaji. Vse sobe so sodobno urejene in ponujajo popolno udobje. Nudijo pohištvo, zasebno kopalnico, mini-bar in televizor. Vse sobe so klamitizirane, nudijo pogled na morje in so dosegljive z dvigalom. 

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka pestra izbira hrane za zajtrk, ki bo zadovoljila vse. Ob doplačilu lahko uživate tudi ob sveže pripravljenih lokalnih ribah in tradicionalni dalmatinski in francoski kulinariki. Restavracija ponuja tudi prelepo teraso, ki ob svečkah in šopku sivke ponudi tudi dodatno romantično atmosfero.

PLAŽE
Glavna plaža je od hotela oddaljena slabih 800m in ponuja kristalno čisto morje, čudovit razgled in je primerna za družine, starejše in mlade. Manjša plaža pa se nahaja tik ob hotelu.

TISNO
Ob Murterskem kanalu se nahaj mirno in prijetno mestece Tisno, ki nudi dovolj za mirne in bolj pestre počitnice. Posedite v kavarni in si privoščite kavico ali pa se odpravite do restavracije in uživajte ob odlični kulinariki. Z doplačilom se lahko odpravite tudi na izlet z ladjo in opazujete lepote Kornatov. Tisno ponuja pravo zmes zabave in kulture ter je primerno za vsakogar.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • sodobne in udobne sobe
 • čudovit razgled na morje
 • Tisno ponuja pestro dogajanje za vse
 • odlična lokacija za izlete po srednji Dalmaciji

Odličen nakup

Pameten nakup

Wi-Fi

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Plava Laguna*** se nahaja tik ob morju in je le 500m od centra mesta Tisno. Ponuja udobne in klimatizirane sobe, restavracijo, bar in veliko teraso. Hotel je bil prenovljen leta 2014 in nudi tudi 24-urno recepcijo.

KAM NA IZLET?

 • Jezera: naselje in pristanišče se nahaja na jugozahodu otoka, njegovo ime pa izvira iz številnih malih jezer, ki nastanejo ob močnem deževju v tamkajšnjih kraških vrtačah
 • na naselju se nahajajo tudi 3 pomembne cerkve: Sv. Roka, Sv. Mihovila in cervica Gospa od Gradine
 • Šibenik si lahko ogledate iz različnih zornih kotov in višine iz šibeniške trdnjave. Trdnjava sv. Nikolaja, do katere se lahko odpravite po peš poti. Katedrala sv. Jakova je v celoti zgrajena iz kamna in kamnitih plošč brez uporabe vezivnih materialov ter je vpisana v Unescov seznam svetovne dediščine.
 • Zadar je hrvaško pristaniško mesto ob Jadranskem morju. Ni samo pristanišče, ampak pomembno turistično mesto, v katerem se vidijo ostanki starega mestnega obzidja, kar nekaj pomembnih zgradb je še iz srednjega veka in beneškega obdobja.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (198)