k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 8. do 17. ure

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Sprostite se v naravi! HUDA CENA za nočitev z zajtrkom v glamping brunarici!

od 35,50 €

# / 10
SAMO NA KUPONKO.SI

Sprostite se v naravi! HUDA CENA za nočitev z zajtrkom v glamping brunarici!

od 35,50 €

Za vse ljubitelje čiste in neokrnjene narave, ki se želite nadihati čistega gorskega zraka, odpočiti od vsakdanjega mestnega vrveža ter prebujati s pomočjo ptičjega petja in zvoka gorskega vetra. Poljanska dolina je pravi biser, ki čaka da ga odkrijete in raziskujete. Privoščite si umirjene počitnice v raju pod Blegošem! V sklopu namestitve je na voljo tudi travnato igrišče za najmlajše obiskovalce.

Zajtrk vam v košarici dostavijo pred hiško! Možnost veliko doživetij v okolici!

GLAMPING BRUNARICA LAZE

Glamping Laze se nahaja v idilični vasici Laze, ki je 2,8 km oddaljena od Smučarskega centra Cerkno. Nahaja se na gozdni jasi, katero lahko občudujete na terasi pred hišico. V sklopu nastanitve Glamping Laze najdete tudi travnato igrišče za igro nogometa, košarke, badmintona. Le 70 m je oddaljena tudi glamping hiška Robin Hood.

BRUNARICA
Lesena hišica, ki sprejme največ 3 osebe ima ogrevanje, lastno manjšo kopalnico in kuhinjsko nišo. Kuhinja vsebuje manjši štedilnik s pečico, hladilnik in grelnik vode. Vhodno teraso hišice krasi vrtna garnitura. V nadstropju se nahaja velika zakonska postelja, v dnevnem prostoru pa raztegljiv kavč. Nastanitev ponuja brezplačen brezžični internet in brezplačno parkirišče.

KULINARIKA
V ceno je vključen zajtrk, ki ga v košarici dostavijo pred hiško. Izbirate lahko med kosmiči, žitaricami, svežim sadjem,  mlečnimi izdelki, maslom, jogurti, siri in mesninami.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • sproščujoč in miren oddih
  • razgled na gozdno jaso
  • nadihajte se čistega gorskega zraka
  • počitek od mestnega vrveža
  • Poljanska dolina kot prizorišče ljubezni
  • v sklopu nastanitve na voljo tudi travnato igrišče

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

Hiter nakup

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Glamping Laze se nahaja v idilični vasici Laze, ki je 2,8 km oddaljena od Smučarskega centra Cerkno. Dežela pod Blegošem že od nekdaj navdihuje z naravo in s samosvojimi skrivnostmi.

KAM NA IZLET?

- pohodne poti: Blegoš, Slajka, Špik, Ermanovec, Bukov vrh, Koprivnik, Porezen, Malenski vrh, Bevkov vrh, Sivka, Pasja ravan, ….
- tematske poti: Občinski pohodni krog, Čebelarska pot, Pot skozi Zalo, Medvedkova pot, Valentinova pot, Lovska pot, Tematska pot Cvetje v jeseni, Meteoritkova pot, ….
- kolesarjenje (najbolj slikoviti kolesarski krog v Sloveniji - Kolesarski krog Občine Gorenja vas-Poljane, Bike park Cerkno, …)
- skrivnosti Rupnikove linije (Pohod po Rapalski meji, ogled slemenskih utrdb na Hrastovem griču in Golem vrhu, tematske poti,…
- Škofjeloški Grad in Loški muzej
- Tavčarjev Dvorec (kmečki dvorec iz 17. stoletja, spomenik in grobnica pisatelja Ivana Tavčarja,…)
- nahajališča marmorja (Nahajališče sivega in sivorožnatega hotaveljskega apnenca, ki ga danes mnogi uvrščajo med najlepše slovenske kamne)
- partizanska bolnica Franja (simbol slovenskega partizanskega zdravstva, 14 lesenih barak)
- Terme Cerkno (Bazen, savne, solna soba, jacuzzi,…)
- Davški slapovi
- Most na Soči (Vožnja z ladjico po reki Soči, spust s kajaki, rafting,…)

 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (214)