Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Sončni Pag! HUDA CENA za oddih v modernem hotelu z zunanjim bazenom!

od 280,00 €

# / 16
EKSKLUZIVNO

Sončni Pag! HUDA CENA za oddih v modernem hotelu z zunanjim bazenom!

od 280,00 €

Naj vas prebudi sveži vonj morja v udobni sobi sodobnega hotela. Razglejte si otoške hribe na balkonu vaše sobe in uživajte v okusnem zajtrku. Odpravite se na raziskovanje skritih kotiščkov otoka Pag ali pa si vzamite dan za popolno sproščanje v hotelskem wellnessu in zaplavajte v zunanjem bazenu. Uživajte v pogledu na rdeči sončni zahod, nato pa se odpravite v hotelsko restavracijo, kjer vas čaka odlična večerja!

Hotel Olea ponuja najbolj nepozabno panoramsko kuliso na otoku!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

HOTEL OLEA****

Hotel Olea**** se nahaja v Novalji na otoku Pag in je le 15 minut hoje do središča mesta. Zahodni del gleda na čudovito Sredozemsko morje, vzhodni pa na znamenito goro Velebit. Hotel Olea ponuja najbolj nepozabno panoramsko kuliso na otoku. Hotel Olea je odlična opicja za vse, ki sanjate o počitnicah, polnih zabave in sprostitve. Sodobna, elegantna in rafinirana dekoracija bo ustrezala družinskim in poslovnim popotnikom ter jim nudila maksimalno udobje.

SOBE
Hotel ponuja 112 sodobno opremljenih sob in apartmajev, ki so namenjeni popolnemu udobju. Opremljene so z veliko posteljo, sodobnim pohištvom, televizijo, zasebno kopalnico in nekatere sobe nudijo tudi balkon.

BAZEN
Hotel ima na voljo zunanji bazen s površino 105m2. Po plavanju se lahko sprostite na ležalnikih s pogledom na otok. Hotel ima tudi moderno urejen notranji bazen s stekleno steno, ki omogoča lep razgled. V kolikor vam ustreza masaža se lahko sprostite v notranjem jacuzziju.

PLAŽA
Če si želite zaplavati v morju se odpravite na plažo Lokunje, ki je 550m oddaljena od hotela.

WELLNESS
Wellness prostor ponuja 300 m2 čistega užitka. Skopajte se v ogrevani vodi notranjega bazena, uživajte v zdravilnih močeh savne ali pa bodite aktivni in si privoščite obisk fitnesa. Ob doplačilu si lahko privoščite tudi kakovostno masažo.

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka bogat izbor hrane za zajtk, ki vas bo napolnil z energijo. Uživajte v mednardodni in tradicionalni kulinariki. Ob večerji razvajajte vaše burbončice z okusi iz 3 menijev. Na voljo je mesni, ribji in vegetranski meni.

OTOK PAG
Otok Pag je peti največji otok v Jadranskem morju z najdaljšo obalo polno zalivov in peščenih plaž. Otok je znan kot eden najbolj sončnih otokov.
Pag je edinstven po številnih stvareh. Je najmanj poraščen otok na Jadranu, največjo redkost predstavljajajo drevesa. Po njem raste aromično rastlinje, na katerem se pasejo ovce in s tem dajejo značile okus paškemu siru in jagnjetini. Na otoku že vrsto led pridelujejo sol, že nekaj stoletij negujejo posebno paško čipko posebno bogastvo pa predstavlja blato, ki je znanstveno dokazano in preverjeno - zdravilno. Nudi vam tudi divjo eksotiko, oaze, planinske steze in plitke zalive.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • sodobne in udobne sobe
  • vključen bogat izbor hrane za zajtrk
  • zaplavajte v zunanjem bazenu
  • popolno razvajanje v wellness prostoru
  • sodoben hotel v Novalji!

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Olea**** v Novalji na sončnem otoku Pag. Ponuja sodobno namestitev, restavracijo, fitnes, bar, vrt in skupni salon. Na voljo je tudi 24-urna recepcija, večerni zabavni program ter zunanji in notranji bazen. Prav tako hotel ponuja tudi Spa in wellness storitve. V Novalji in okolici lahko uživate v dejavnostih, kot je kolesarjenje.

KAM NA IZLET?

  • Severni Velebit: narodni park, ki leži na gorskem grebenu Velebita. Znotraj parka se nahajajo strogo varovani rezervati: Hajdučki kukovi, Rožanski kukovi, Lukina jama - ena od najglobjih podzemnih jam na svetu, botanična rezervata Visibaba in Zavižanj-Balinovac-Velika kosa in Veliki botanični vrt. Na tem območju so do sedaj odkrili okoli 150 podzemnih jam.
  • Paklenica: Eden od osmih narodnih parkov na Hrvaškem. Po parku je speljanih približno 150 km označenih pohodniških poti. Tako so peš dostopne jama Manita peč, skalna stena Aniča kuk, gozdarska koča Lugarnica, mlin, planinski dom Paklenica, vrhova Sv. brdo in Vaganski vrh.
  • Plitvička jezera: veličastno delo narave predstavlja eno največjih atrakcij v Evropi. Šestnajst jezer v čudovitih plavozelenih pastelnih barvah, v katerih se zrcalijo gosti gozdovi.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (148)