k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Smučanje na Rogli! HUDA CENA za oddih s smučarskimi kartami in polpenzionom!

od 279,00 €

# / 12

Smučanje na Rogli! HUDA CENA za oddih s smučarskimi kartami in polpenzionom!

od 279,00 €

Popoln odklop v naravi! Le slabih 20 minut vas loči od priljubljenega smučišča Rogla, ki omogoča številne možnosti za nepozabno smuko. Spustite se po beli progi in ustvarite pravo snežno avanturo! Po čudovitem dnevu pa si lahko privoščite še sprostitev v Termah Zreče.

Vključene smučarske karte za dnevno in nočno smuko na smučišču Rogla! Izkoristite ugodnosti v Termah Zreče za popolno sprostitev po smučarskem dnevu.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi hotela ReAktiv*** v Zrečah
 • možnost namestitve v dvoposteljnih sobah z balkonom ali brez balkona (odvisno od razpoložljivosti)
 • samopostrežen zajtrk in strežena večerja
 • pijača dobrodošlice
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen wifi
 • shramba za smuči in smučarsko opremo

hotel reaktiv

Hotel reAktiv*** pod sloganom Moje aktivne počitnice, gostom svojega hotela ponuja udobno nočitev ter jim na široko odpira vrata v čudovito destinacijo Rogla - Pohorje, kjer lahko čez dan uživajo ob neskončni ponudbi športnih in rekreacijskih aktivnosti.  Hotel se nahaja 400 metrov od Term Zreče. Hotel je bil popolnoma prenovljen v letu 2018. Na voljo parkirišče, shramba za smuči in brezplačen WiFi. Hotel je dostopen tudi osebam z invalidnim vozičkom.

SOBE
Dvoposteljne sobe velikosti 20 m2 imajo pogled na vrt ali mesto. V sobi je sef, TV z ravnim zaslonom, klimatska naprava, kad ali prha, sušilec za lase, obešalo za perilo, paket za osebno higieno, WC, kopalnica, garderoba, brisače, posteljnina in pisalna miza.

SMUČIŠČE ROGLA
Za ljubitelje smučanja je apartma zelo primeren saj je od smučišča Rogla oddaljen 17 km. Rogla ponuja sodobno smučišče, ki vam bo zagotovilo, da bo vaš obisk nepozaben. Čakajo vas zabavne proge, snežne avanture in smuka, ki je primerna za obiskovalce vseh starosti. Skrbno obvarovana snežna odeja vam omogoča neskončno zabave in najmanj 1000 smučarski in deskarskih dni v sezoni. Vendar smučanje pa ni le edina zabava. Spustite se lahko tudi po sankaški progi, se popeljete na saneh s pasjo vprego ali pa obiščete smučarsko-tekaški poligon.

TERME ZREČE (z doplačilom)
Izkoristite 30% popust na kopalne karte v Termah Zreče, ki nudijo bogatih 1600 m2 bazenov napolnjenih z zdravilno akratotermalno vodo s kalcijem, magnezijem in hidrogenkarbonatom, predvsem pa izjemnim blagodejnim vplivom na telo, potrebno rehabilitacije. Notranji bazeni obsegajo rekreacijski bazen s počasno reko, zasteklen zimski vrt z 8 vodnimi ležišči in 2 masažnima bazenoma, sveže prenovljen terapevtski bazen in otroški čofotalnik.

WELLNESS (z doplačilom)
V hotelskem wellnessu je na voljo sprostitveni prostor ter finska in infrardeča savna.

KULINARIKA
Na voljo je hotelska restavracija in kavarna Težak, v bližini pa še kavarna D v Termah Zreče, približno 5 do 6 km stran pa je še restavracija Zlati Grič, Gostišče Smogavc in Gostišče Ulipi. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • v bližini priljubljenega smučišča Rogla
 • vključene dnevne in nočne smučarske karte
 • možnost kopanja v zdravilni termalni vodi v Termah Zreče
 • različne in številne športne aktivnosti
 • vrhunska lokalna kulinarična doživetja Rogle in Pohorja

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Enostaven nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel reAktiv ponovno odpira svoja vrata - popolnoma prenovljen v letu 2018. Nahaja se v Zrečah in je primeren tako za ljubitelje narave, termalnih oddihov ali ljubiteljev smučanja. 

KAM NA IZLET?

 • Okolica ponuja dva bližnja smučišča. Poleg izjemno priljubljenega smučišča Rogla, se lahko odpravite tudi do manjšega smušišča Trije Kralji.
 • Lovrenška jezera: Odpravite se do uro in pol hoda oddaljenega največjega visokega barja v Sloveniji. Lovrenška jezera z 20 jezerci,so nastala v ledenodobnem obdobju pred 8000 leti. Celotno barje nima površinskega dotoka, jezerca napajajo izključno padavinske vode. Večji del barja porašča ruševje, v nekaterih jezercih raste tudi beli lokvanj. Živalski svet je razmeroma skromen, čeprav predstavljajo Lovrenška jezera najpomembnejše življenjsko okolje ogroženega ruševca. Iz stolpiča ob jezerih se odpirajo čudoviti pogledi na vse strani.
 • Črno jezero: leži med Osankarico in Velikim vrhom na nadmorski višini 1200 m. Jezero je obraščeno s smrekovjem in šotnim mahom. Na dnu jezera so se leta in leta nabirali organski odpadki odmrlih rastlin in živali ter sčasoma ustvarili debelo plast mulja, ki je temne, tako rekoč črne barve. Jezero je zato na pogled, kot bi bilo polno črnila, čeprav je voda kristalno čista. S svojo gozdnato okolico je Črno jezero zavarovano kot gozdni rezervat.
 • Dravsko nabrežje: Primerno je za krajši ali daljši sprehod. Lahko se odpravite po poti, ki vodi po levem bregu reke Drave od Lenta, najstarejšega dela mesta s Staro trto (najstarejšo 
  trto na svetu), mimo mostička Studenška brv ter pod Koroškim mostom vse do Koblarjevega zaliva, od koder imate le še malo do Mariborskega otoka, ene od naravnih znamenitosti Maribora. Z Mariborskega otoka se odpravite nazaj do Koroškega mostu, ga prečkajte in se spustite k reki. Približno 20 minut hoje ob desnem nabrežju vas bo mimo Jožefovega vodnjaka in nekoliko na hribčku cerkve sv. Jožefa pripeljalo v središče mesta, do Starega mostu. Razprostrl se vam bo čudovit panoramski razgled na celoten Lent.
 • Pohorje: 1543 metrov visoka naravna oaza s širnimi gozdovi, jasami, pašniki, slapovi, šotnimi barji z jezerci. Raziščite pohorski pragozd, Lovrenško, Črno in Ribniško šotno barje z jezerci, mogočne slapove Veliki in Mali Šumik in bistro Lobnico.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (301)