Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Smučanje na Kopah! HUDA CENA za namestitev s polpenzionom neposredno na smučišču!

od 69,00 €

# / 9

Smučanje na Kopah! HUDA CENA za namestitev s polpenzionom neposredno na smučišču!

od 69,00 €

Smučarski oddih v bližini smučišča Kope na Slovenjgraškem Pohorju, ki nudi nepozabne zimske radosti. Uživajte v popolni domačnosti in v razgledu na prekrasno gorsko panoramo. Čez dan se naužijte svežega zraka in preživite aktivne smučarske dneve na Kopah, saj je smučišče oddaljeno le 80m od namestitve. Zvečer pa se lahko prepustite tudi odlični kulinariki ter prijetnemu in toplemu vzdušju!

Namestitev v Partizanskem domu na Mali Kopi, ki je od sedežnice Kaštivnik oddaljen le 80 m!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Partizanskem domu Mala Kopa

 • bogat zajtrk
 • brezplačna uporaba ogrevane smučarske sobe
 • brezplačno parkirno mesto
 • brezplačen Wi-Fi internet

partizanski dom na mali kopi

Partizanski dom Kope se nahaja ob vznožju Male Kope in nam v bližini ponuja krasen razgled na Mislinjsko in Dravsko dolino. Če se povzpnemo malo višje, pa nas očara tudi Dravska dolina in obronki Avstrije. Partizanski dom je dostopen po cesti iz Slovenj Gradca, od koder je oddaljen 18 kilometrov. Na voljo je 69 ležišč v dvo do osem posteljnih sobah. 

SOBE
Večina ležišč je nadstropnih (pogradi), nekaj je tudi zakonskih postelj. V vsaki sobi je umivalnik. Tuši in sanitarije so etažni, razen v dvoposteljnih sobah (zakonska postelja), kjer so sanitarije in tuš v sobi. Nekatere sobe imajo tudi balkon. V vseh družinski sobah je kopalnica , ostale sobe so s sanitarijami v etaži

KULINARIKA
V gostišču Partizanskega doma nudijo zajtrke, kosila in večerje. V bližini nastanitve je tudi znani Holcer Pub, kjer se odvijajo zimske zabave z znanimi gosti

SMUČIŠČE KOPE (doplačilo)
Namestitev se nahaja tik ob smučišču, od štirisedežnice Kaštivnik je oddaljen le 80 metrov. Smučišče leži na nadmorski višini med 1010 in 1542 m. Smučarjem z različnim smučarskim znanjem smučišče nudi 8 km lepo urejenih smučarskih prog, katere povezujejo 6 vlečnic in 2 štirisedežnici. Ker se nahaja na najvišjem delu Pohorja, nudi smučišče Kope tudi lepe razglede na okolico. Smučarske proge na Kopah po potrebi zasnežujejo z umetnim snegom, kar pomeni,da si lahko na smučišču obetamo tudi do 100 dni smuke. Teren na smučišču je dovolj razgiban, da je primeren za učenje, hkrati pa predstavlja izziv tudi za tiste, ki imajo napredno znanje smučanja. Poleg smučarskih prog Kope nudijo še progo za tek na smučeh, smučarsko sprehajalno stezo in sankališče.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • 2 štirisedežnici in 5 vlečnic na 8 km urejenih prog na Kopah
 • umetno zasneževanje, ki zagotavlja vsaj 100 smučarskih dni v sezoni
 • zimska zabava z znanimi glasbenimi gosti v Holcer pubu
 • namestitev tik ob smučišču
 • prijetne in udobne sobe v planinskem domu z skupnimi sanitarijami
 • možnost tako dnevne, kot tudi nočne smuke

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Partizanski dom Kope je dostopen po cesti iz Slovenj Gradca, od koder je oddaljen 18 kilometrov, ali pa s štirisedežnico Kaštivnik iz Vuzeniške strani. Velika zunanja terasa in dobra kulinarična ponudba vabita izletnike. Na voljo je 69 ležišč v dvo do osem posteljnih sobah. Nekatere sobe imajo kopalnico in balkon, v vsakem nadstropju so sanitarije in tuši. Tik ob domu se nahaja asfaltno igrišče z igriščem za odbojko, igriščem za košarko ter igriščem za rokomet oziroma mali nogomet.

KAM NA IZLET?

 • Tematska pohodna pot Kope: Del planinske poti med gorsko-turističnim centrom Kope in Ribniško kočo je urejena kot tematsko pohodno pot. Priljubljena pohodniška pot je nevsiljivo opremljena z informacijami o posebnostih Pohorja. 
 • Lovrenška jezera: Obisk visokega barja, na katerem je več majhnih jezerc (barjanskih oken), ki so barju prinesla ime “Lovrenška jezera”. Nahaja se med Roglo in Ribniškim Pohorjem in se razteza na površini 22 ha. Lepo urejena pot po lesenih brveh nas privede v osrčje barja, za pogled ‘od zgoraj’ pa poskrbi lesen razgledni stolp.
 • Črno jezero na Pohorju: Območje jezera je zavarovano kot naravni spomenik. Jezero je zaradi svojega izgleda ter lege odlična točka za sprehod z otroki.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (133)