k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Rogaška Slatina! HUDA CENA za oddih v vili z vključenim kulinaričnim doživetjem!

od 47,00 €

# / 9

Rogaška Slatina! HUDA CENA za oddih v vili z vključenim kulinaričnim doživetjem!

od 47,00 €

Odpravite se v priljubljeno Rogaško Slatino in doživite vaše naslednje nepozabne počitnice! Zbudite se v razkošni vili, ki nudi udobne sobe in jo obdaja zelena okolica. Odpravite se na razne izlete ali pa si privoščite sproščeno kopanje v termah Rogaške Slatine. Doživite tudi pravo kulinarično doživetje ob slastnem okušanju odlične evropske hrane!

Prepustite se pravemu kulinaričnemu razvajanju v restavraciji vile in okušajte slastne evropske jedi!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Vili Demetrovič*** v Rogaški Slatini
 • 1x romantično kulinarično doživetje v restavraciji Vila Demetrović, izbirate lahko med kosilom ali večerjo. Meni je sestavljen iz juhe, glavne jedi  (mesna ali ribja s prilogo ) in sladica
 • steklenica dobrodošlice  v sobi
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen Wi-Fi

HOTEL VILA DEMETROVIČ***

Hotel Vila Demetrovič*** se nahaja v Rogaški Slatini in je od term oddaljena le slabe 3km. Ponujajo udobne in razkošne sobe, čudovit vrt in teraso. Vila se ponaša z tradicionalnim dizajnom notranjosti in mirno ter zeleno okolico. 

SOBE
Sobe so opremljene v mešanici tradicionalnega in sodobnega dizajna in nudijo dovolj udobja, da zadovolijo vse. Nudijo veliko zakonjsko posteljo, pohištvo, televizor in zasebno kopalnico. Nekatere sobe nudijo tudi peč. 

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka bogati zajtrk, ki nudi dovolj raznolike hrane, da zadovolji vsakega gosta. Njihova posebnost so angleški ali irski zajtrk. Prav tako se lahko v restavraciji prepustite pravemu kulinaričnemu razvajanju z okusnimi evropskimi jedmi. 

ROGAŠKA RIVIERA (doplačilo)
Termalni bazeni Rogaška se nahajajo v Rogaški Slatini ob promenadi. Za sprostitev, rekreacijo in vitalnost so vam na voljo notranji in zunanji bazeni, masažni bazeni Whirlpool in več kot 100 masažnih šob. Temperatura vode se giblje med 27 in 36 stopinjami. V termalnih kopelih uporabljaJo mineralno vodo, ki prihaja iz globine 1700 m pod zemljo, ko pride na površje, pa je njena temperatura 59 stopinj. Vsebuje 5800 raztopljenih mineralnih snovi, po balneokemijski klasifikaciji pa je natrijeva hidrogenkarbonatna sulfatno-kloridna fluorid vsebujoča hiperterma.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • udobne in razkošne sobe
 • bližina term Rogaške Slatine
 • vključeno kulinarično doživetje
 • izkoristite izlete v okolici Rogaške Slatine
 • dom naše najbolj znane mineralne vode Donat Mg

Odličen nakup

Pameten nakup

Prijazna postrežba

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Vila Demetrovič*** se nahaja v Rogaški Slatini. Ponuja vrt, teraso, ter brezplačen WiFi. Do term Rogaška Slatina je 3 km. Obiščete lahko restavracijo z evropsko kulinariko.

V Zdravilišču Rogaška so se od nekdaj vrstili obiski članov vladarskih družin (Habsburg, Bonaparte, Hohenzollern, Bourbon, Obrenović, Karađorđević), visokega plemstva (Esterhazy, Turn und Taxis, Della Grazia, Furstenberg, Windischgraetz, Liechtenstein) in drugih pomembnih gostov (pisateljica Berta von Suttner, glasbenik Franz Liszt).

KAM NA IZLET ?

 • v okolici hotela so številni gozdovi in sprehajalne poti, obiščete lahko Gozdni in Ivanov vrelec ali pa se odpravite na Juneževo domačijo
 • Krajinski park Boč je oddaljen 45 minut vožnje
 • Rogaška Slatina ponuja številne možnosti za pestro dogajanje. Lahko se odpravite v Steklarno Rogaško na voden ogled proizvodnje, muzej Anin dvor, ki je nova atrakcija in boste skozi različne zbirke podoživeli zgodovino Rogaške Slatine, občutili njeno tradicijo in spoznali njene osrednje atrakcije današnjega časa. 
 • Hiša lepote Kozmetike Afrodita vabi na obisk Beauty centra Afrodita (dermatološka ambulanta) in ogled promocijskega filma (10 min), pri njih pa boste lahko tudi nakupili izdelke v industrijski prodajalni.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (230)