Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Razvajanje v Kranjski Gori! HUDA CENA za gorski oddih z vstopom v hotelski SPA!

od 85,00 €

# / 14

Razvajanje v Kranjski Gori! HUDA CENA za gorski oddih z vstopom v hotelski SPA!

od 85,00 €

Popolne zimske počitnice za družine ali pare! Hotel Alpina je na odlični legi za vse ljubitelje pohodništva, narave in wellnessa. Prepustite se radostim v Kranjski Gori ali pa se razvajajte še v jacuzziju, finski, infrardeči ali turški savni. Vse to ob pogledu na hribe! Alpski oddih s pridihom wellnessa in sprostitve v fitnesu vam bo zagotovo napolnil baterije.

Odlična lokacija za razvajanje in sprehode v naravi! Vključen vstop v SPA, na voljo jacuzzi, finska, infrardeča in turška savna.

HOTEL ALPINA

HOTEL
Hotel se nahaja na odlični lokaciji na samem smučišču. Nudi enoposteljne, dvoposteljne, troposteljne in štiriposteljne in družinske sobe locirane v glavni stavbi in prizidku. Hotel Alpina nudi pralnico, seminarsko sobo (do 100 oseb), SPA center z ročno masažo, finsko, infrardečo in turško savno in jacuzzi, fitness, otroška igralnica, soba z igralnimi aparati, namizni tenis, biljard.

SOBE
Vse sobe so opremljene s kopalnico s tušem ali kadjo v nekaterih sobah. V vsaki sobi je SAT TV, telefon, mrežni priključek (dostop do interneta).

SPA
Prepustite se zdravilni moči infrardeče, turške ali finske savne. Na voljo še jacuzzi in z doplačilom ročna masaža (tajska in klasična masaža) ter možnost uporabe zasebne kadi (jacuzzi) za 2 osebi.

KULINARIKA
Alpina hotel vam nudi restavracijo, kjer vam postrežejo domače in mednarodne jedi ter različna slovenska vina. Najrazličnejše pijače in kave so vam na voljo v hotelski kavarni, kjer lahko posedate tudi na terasi, katera omogoča razgled po Kranjski Gori.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • popoln alpski oddih s pridihom wellnessa
 • na voljo jacuzzi ter finska, infrardeča in turška savna
 • neomejen vstop v fitnes
 • v bližini se nahajajo številne sprehajalne poti in Zelenci
 • popust na THAI masaže ob predhodnem naročilu
 • popust na vstop v bazene Kompas, Larix, Best Western in Špik
 • popust na smučarsko opremo ter vstop v bazene!

Odličen nakup

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Alpina je prijeten hotel, ki je zaradi svoje lege ob smučišču še posebej primeren za družine z majhnimi otroki. Poznan je tudi kot odličen wellness hotel. V bližini hotela se nahajajo tudi sprehajalne in pohodniške poti. Hotel se nahaja ob vznožju gore, 6 minut hoje od smučišča Kransjka Gora, 10 minut hoje od avtobusne postaje in 8 km od planine Prisojnik.

KAM NA IZLET?
Okolica ponuja veliko športnih in sprostitvenih aktivnosti, vse od sprehodov, pohodov v gore, smučanje, tek na smučeh,...

 • Planica: sprehodite se po poti doline vse do Tamarja ali pa si oglejte sodoben Nordijski center: tekaško in skakaško športno središče
 • Zelenci: obiščite naravni rezervat ter prečudovito smagradno zeleno jezero, ki je prelepo v vseh letnih časih
 • jezero Jasna: sprehodite se okoli gorskega jezera in se slikajte pri znanem kipu
 • Slovenski planinski muzej v Mojstrani: 30-minutno intenzivno doživetje - "Pobeg v bivak"
 • Pokljuka: Kapela Marije Kraljice miru, Koča na Uskovnici, in pot Rudno polje - Uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice
 • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vogar, pot Stara Fužina - Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (119)