Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Prenovljeno posestvo! HUDA CENA za oddih v sobah na kozolcu ali duplex suiti!

od 119,00 €

# / 13

Prenovljeno posestvo! HUDA CENA za oddih v sobah na kozolcu ali duplex suiti!

od 119,00 €

Idilična romantičen oddih sredi gozda na prenovljenem posestvu! Vključena neomejena uporaba zunanjega plavalnega bazena in 2-urna zasebna uporaba zunanje finske savne s pečjo na drva! Posestvo je idealno za vse goste, ki iščete stik s pristno naravo, kot je le še malo kje. Postrežejo vam z izvrstno domačo hrano, pripravljeno iz lokalnih surovin.

Vključena neomejena uporaba zunanjega plavalnega bazena s sončno teraso in 2-urna zasebna uporaba zunanje finske savne s pečjo na drva!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev na posestvu Na Škaluc
 • samopostrežni zajtrk
 • neomejena uporaba zunanjega plavalnega bazena
 • 1x 2-urna zasebna uporaba zunanje finske savne s pečjo na drva
 • Wi-fi
 • parkirišče

Posestvo Na Škaluc***

Na dobrih šeststo metrih nadmorske višine, na vrhu hriba, kjer se ena dolina kodrasto nagubane pokrajine prevali v drugo, se nahaja posestvo Na Škaluc. Z decembrom 2018 so otvorili edinstven, butični wellness, ki je nastal v doslej še edini originalni stavbi Škaluca, 126 let starem kozolcu toplarju.

SUITA MAROFA IN SOBE NA KOZOLCU
Na posestvu sta v obnovljenem in preurejenem velikem gospodarskem poslopju dva prijetna, v topel les oblečena apartmaja. Poimenovali so ju po živalih, ki se pasejo v bližnji obori. Večji nudi vso potrebno počitniško udobje šestim, manjši pa do štirim osebam. Oba imata poleg ločenih spalnih delov s po dvema posteljama še prijetno dnevno sobo, sodobno opremljeno kopalnico in velik balkon, na katerem lahko posedite ob prijaznih poletnih večerih. Toplina lesa in preprosta domačnost opreme zagotavljata prijetno počutje, v katerem boste zagotovo uživali.

ZUNANJI PLAVALNI BAZEN
Na posestvo lahko uživate v zunanjem plavalnem bazenu velikosti 10x5 m in globine 145 cm, poleg njega pa se lahko sončnim žarkom nastavite na sončni terasi z ležalniki. 

FINSKA SAVNA
Se nahaja v sklopu podeželskega wellness. Posebnost finske savne je, da jo greje peč na drva, ki poleg mehke toplote drv, oddaja pritajeno svetlobo plamena. Prasketanje drv s pogledom skozi panoramsko okno, odkoder vam pogled sega na pomirjujočo zelenilo okoliškega hribovja, zagotavlja v tišini savne popolno relaksacijo in sprostitev duha.
Ko je vročine dovolj, izstopite skozi steklena vrata v pokrito počivališče, z udobnima gugalnikoma v prostor s tušem, s toplo in hladno vodo, odtod pa na odprto teraso, kjer vas pričaka masažni bazen, z vodo ogreto na prijetnih 38C. Vaš mir ob pogledu na zvezdno nebo lahko zmotijo le jeleni, ki se v mraku večkrat pasejo v obori zgolj lučaj stran.

KULINARIKA
Kulinarična razvajanja podo pričeli s pravim slovenskim zajtrkom, ko vas bo na bogato obloženi mizi ob sadju pričakale same lokalno pridelane dobrote, maslo s sosednje kmetije, domače marmelade in med, ki so ga čebele nabrale na cvetočih poletnih travnikih, pa tudi okusne ročno narejene salame in aromatični siri ter seveda topel, Na škaluc pečen kruh. Zraven se bo podalo sveže mleko, zeliščni ali sadni čaj, kakršnega so v preteklosti pripravljali že znameniti jurkloštrski menihi, pa tudi ekološko pridelan jabolčni sok iz njihovega sadovnjaka.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bivajte na kozolcu ali v suiti marofa
 • ohladite se v zunanjemu bazenu s sončno teraso
 • odlična priložnost za romantično razvajanje sredi čudovite pokrajine
 • privoščite si zajtrk iz lokalno pridelane hrane in romantično večerjo
 • kopajte se in uživajte v Thermani Laško ali Rimskih Termah
 • oglejte si rudnik na bližnji domačiji Slapšak
 • razvajajte svoje brbončice pri chefu Marku Pavčniku na Gradu Tabor Laško

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

Preizkušen paket

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Na dobrih šeststo metrih nadmorske višine, na vrhu hriba, kjer se ena dolina kodrasto nagubane pokrajine prevali v drugo, stoji posest Na škaluc. Do nje pripelje lepa asfaltirana cesta, ki je normalno prevozna tudi pozimi. Velik, star, visokodebelni sadovnjak spomladi pokrajino zavije v rožnato-belo cvetočo odejo, poleti poskrbi za osvežujočo senco, jeseni pa ponuja slastne sočne plodove. 
Nekdanje veliko in trdno posestvo Na škaluc je z mladimi lastniki dobilo novo poslanstvo. V objem miru, daleč od vsakodnevne naglice in hitenja, vabi in sprejme vse, ki iščete stik s pristno naravo, kot je le še malokje.

REKREACIJA
Razgibana pokrajina pohodnikom kar sama usmerja korak na katerega od sosednjih hribov, do katerih vodijo dobro uhojene in označene poti, ki se vlečejo po slemenih sem ter tja. Ljubitelje vrtenja pedal bo zapeljala katera od odlično označenih in vzdrževanih kolesarskih poti, ki se prav v bližini posesti srečajo in spet razidejo v vse smeri. Taka prijetna družinska, ki jo z malo truda zvozi vsakdo. Ali pa vas bo zavedel znameniti Laško krog, namenjen zahtevnejšim in dobro pripravljenim kolesarjem. Ne skrbite, če vam bo na pol poti zmanjkalo sape, bomo prišli po vas z avtomobilom in vas skupaj z dvokolesnim prijateljem odpeljali nazaj Na škaluc.

KAM NA IZLET ?

 • Thermana Laško: kopanje v termalni vodi v notranjih bazenih in jacuzzijih.
 • Domačiji Slapšak: ogled rudnika premoga.
 • Vesenjak v Laškem: domačija v Laškem, ki nudi jezdenje konjev.
 • Muzej Laško: v starem mestnem jedru Laškega, kjer si lahko ogledate stalne razstave.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (184)