k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za popolno termalno razvajanje v Lendavi z 80-letno tradicijo!

od 157,00 €

# / 11

HUDA CENA za popolno termalno razvajanje v Lendavi z 80-letno tradicijo!

od 157,00 €

Razvajajte se v mestu z več kot 80-letno tradicijo! V preteklosti je mimo vodila jantarjeva pot, danes pa so jo nadomestili vrelci termo-mineralne vode. Kopajte se v edinstveni parafinski termalni vodi in dobro izkoristite 1.800 m² vodnih površin s tobogani, hitro reko, gejzirji in slapovi. Tudi kulinarika, dobra vina in narava vas ne bodo pustili ravnodušne. Čudovit dopust za vse!

Vključen neomejen vstop v terme Lendava z edinstveno parafinsko termalno vodo!

TERME LENDAVA

HOTEL LIPA****
Ob termalnem kopališču in velikem lipovem parku se nahaja Hotel Lipa. Na eni strani pogled sega proti Lendavskim goricam, na drugi strani pa se za termalnimi bazeni razprostirajo širne prekmurske ravnice. V hotelu vas pričakujejo nasmejani gostitelji, ki prisegajo na to, da je dobra volja pol zdravja! Za dobro voljo poskrbijo s kleno domačo kulinariko in rujno lokalno kapljico, zdravje pa boste poiskali v hotelski wellness, zdravstveni in kopališki ponudbi.

SOBE
V obnovljenem hotelu Lipa*** je na voljo kar 120 hotelskih sob in apartmajev. Dvoposteljne sobe v velikosti 15 m² so opremljene s kopalnico s prho in WC-jem, sušilcem za lase, kabelsko televizijo, telefonom, sefom, nekatere pa tudi s klimatsko napravo. 

VODNI PARK TERME LENDAVA
V Termah Lendava se na več kot 1.800 m² vodnih površinah razteza osem bazenov različnih oblik in velikosti: zimsko letni bazen, termalni bazen grozd, 2 zunanja bazena z zeleno parafinsko termalno vodo, zunanji olimpijski bazen s toboganom in drčo, zunanji in notranji otroški bazeni. K aktivnim vodnim doživetjem prispevajo vodni efekti, hitra reka, podvodne masaže, gejzir in vodni slap. Ob petkih in sobotah je mogoče nočno kopanje.
Lendavske toplice so znane po parafinski termomineralni vodi. Lendavska termalna voda ima blagodejne učinke na tegobe gibalnega sistema. Kopanje v njej je priljubljeno med seniorji in športniki, ki aktivnost na prostem zaključijo v objemu te edinstvene parafinske vode. Lendavska termalna voda sodi med naftne vode in ima posebno kemično sestavo. Ob izviru ima temperaturo 62°C in vsebuje veliko parafina, ki blagodejno vpliva na kožo. Kopanje v tej vodi lajša tegobe, za katere pravimo, da jih prinesejo leta.

SVET SAVN (ob doplačilu)
V savnah Term Lendava je poleg priljubljene infrardeče savne mogoče uživati še v turški parni kopeli in dveh finskih savnah. Slednji sta dopolnjeni s kristalo- in kromoterapijo.

ZA OTROKE
Z Vitezom Miho se otroci udeležujejo številnih možnosti aktivnega oddiha, skupaj s svojo družino pa se lahko podajo na izlete v okolico, kjer vidijo, da so na prvi pogled strašljive aktivnosti (vožnja po reki Muri, jeep safari, ogled mumije in ostali) predvsem zanimive in zabavne. Pester animacijski program ponuja aktivnosti, ki se jih udeležujejo otroci in starši skupaj.

KULINARIKA
V samopostrežni restavraciji Hotela Lipa**** so na voljo penzionski obroki za goste term z lokalnimi specialitetami, ki jih popestrijo glasbeni večeri. Tradicionalna kuhinja se prepleta s pridihom moderne note, kuharski mojstri pa jedi pripravljajo iz dnevno svežih lokalnih sestavin.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • hotel s prijaznim osebjem, znanim po pristnem osebnem odnosu
  • terme z edinstveno parafinsko termalno vodo, ki je ni nikjer v Evropi
  • blagodejno vpliva na kožo in lajša težave pri vrstah revmatskih obolenj
  • več kot 1.800 m² vodnih površin z 8 bazeni različnih oblik in velikosti
  • otroški bazen, notranji bazeni, vodni efekti, hitra reka, podvodne masaže
  • možnost popolne sprostitve v odličnem wellness centru
  • moderno urejene savne: IR, turška, finska, s kristalo- in kromoterapijo
  • znani po dobri kulinariki ter izbiri kvalitetnih in prvovrstnih vin

Za otroke brezplačno

Dobro počutje

Družinam prijazno

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Popularne lendavske toplice so znane daleč naokrog po parafinski termomineralni vodi. Lendavska termalna voda ima blagodejne učinke na tegobe gibalnega sistema. Kopanje v njej je priljubljeno med mlajšimi in starejšimi pari ter športniki, ki aktivnost na prostem zaključijo v objemu te edinstvene parafinske vode. Na več kot 1.800 m2vodnih površinah se razteza 8 bazenov različnih oblik in velikosti: zimsko letni bazen, termalni bazen »grozd«, olimpijski bazen s toboganom in drčo, otroški bazen ter notranji bazeni. K aktivnim vodnim doživetjem prispevajo vodni efekti, hitra reka, podvodne masaže, gejzir in vodni slap. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (237)