k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za pomladni oddih v neokrnjeni naravi otoka Cresa!

od 89,90 €

# / 10
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za pomladni oddih v neokrnjeni naravi otoka Cresa!

od 89,90 €

Orjaški hrasti, skriti labirinti ter zgodovinske keltske in rimske zapuščine vas pričakujejo na severnem delu Kvarnerskega zaliva. Sprehodite se po starodavnih stezah, oglejte si domovanje beloglavega jastreba, zaplavajte v kristalno čisti vodi in se na beli prodnati plaži pustite božati toplim sončnim žarkom.

Možnost najema štirikolesnika s katerim se lahko podate na raziskovanje zgodovinskih kotičkov otoka!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • wifi brezplačno
 • parkirišče brezplačno
 • pohodniški zemljevid za sprehod skozi labirint na Tramuntani

Penzion Tramontana

Penzion Tramontana*** se nahaja nedaleč stran od starega mesta Beli, kjer se končajo asfaltne ceste in se pričnejo ekološke in zgodovinske poti. Ima čudovit razgled na kvarnerski zalov, Beli in okolico. Penzion in ima 12 sob, izmed katerih sta dve sobi družinski. 

SOBE
Sobe so prenovljene v tradicionalnem otoškem stilu in imajo lastno kopalnico, ogrevanje ter mini hladilnik. Večina sob je klimatiziranih.

KULINARIKA
V kulinaričnem ateljeju restavracije lahko užvate v lokalnih tradicionalnih jedeh in slavni otoški jagnjetini. Gozdne specialitete z gobami, širok izbor morske hrane s kozarcem odličnega lokalnega vina bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne gurmane. Pripravljajo tradicionalne jedi (peka in žar) na žaru, domači kruh, slaščice in domači sladoled.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • priljubljena destinacija pohodnikov, plezalcev, potapljačev, gorskih kolesarjev
 • v penzionu možnost številnih izletov z lokalnim vodnikom
 • obiščite kraje, kjer gnezdijo beloglavi jastrebi
 • podajte se na izlet s čolnom do osamljene plaže s podvodno jamo
 • odpravite se na potapljanje in si oglejte podvodni svet
 • raziskujte ostanke keltskih in rimskih zapuščin na otoku
 • uživajte v okusih lokalne tradicionalne kulinarike in sezonskih jedi

Potrebna je rezervacija

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Penzion Tramontana leži nedaleč stran od stare vasi Beli na severnem delu otoka Cresa. Nahaja se na območju zgodovinskih poti in nudi čudovit razgled na Kvarnerski zaliv, Beli in okoliško naravo. 
Območje je priljubljena destinacija potapljačev, gorskih kolesarjev in vseh ljubiteljev narave. Nahaja se v bližini sedmih eko poti, ki so v davnih časih povezovale vasi na Tramuntani in so zaradi raznolike dolžine in težavnosti privlačne tako za izkušene alpiniste kot rekreacijske pohodnike. V penzionu gostom ponujajo tudi številne izlete in aktivnosti pod vodstvom izkušenega vodnika.

KAM NA IZLET?

 • Cres: Mesto je naseljeno že od časov Liburnov, pomembno pa je bilo zaradi dobrega pristanišča, naravnega okolja in bližine Istre. Največji pečat so tu pustili Benečani v 14. st. Beneški vpliv je dobro opazen na številnih cerkvah, palačah, mestnih vratih in stolpih, vse to pa si boste lahko najbolje ogledali na sprehodu po ozkih ulicah in stopnicah tega severno-jadranskega mesteca.
 • Lubenice: To je zgodovinska vas, ki je privlačna predvsem zaradi svoje lege. Nahaja se na 378 m visoki pečini, s katere se razlega pogled na znano prodnato plažo in na obalo Istre. Čudovita arhitektura hiš in številnih cerkvic, edinstvena lega, strma pečina, ki se dviguje nad morjem ter poseben način gradnje hiš, so fascinantni že sami po sebi
 • Valun: Najbolj je znan po televizijski seriji "Soncu naproti", do njega pa se lahko pride samo peš. Majhno pristanišče, hiše, ki se vrstijo ena tik ob drugi in številni lokali nas vabijo, da se za trenutek ustavimo.
 • Beloglavi jastrebi: Otok Cres, je s Krkom in bližnjim Prvićem zadnje prebivališče beloglavih jastrebov na Hrvaškem. V kraju Beli se nahaja ekološko-raziskovalni center za zaščito narave „Caput insulae“. Center se ukvarja z zaščito te zelo ogrožene vrste ptic, ki jim grozi izumrtje.
 • Labirinti Tramuntane: Labirinti Tramuntane, Belej, lepo zamišljeni in urejeni, so odličen kraj za spoznavanje narave.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (279)