Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za poletni oddih na Krvavcu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji!

158,00 €

# / 11
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za poletni oddih na Krvavcu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji!

158,00 €

V objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, opremljenem v planinskem stilu. Je idealno izhodišče za poletne aktivnosti na planini Krvavec. Poleg tega se boste lahko sprostili v finski in infrardeči savni, na plaži ob hotelu pa boste uživali v pogledu na Alpe!

Hotel s čudovito plažo s pogledom na Alpe! Občudujte lepote Gorenjske v objemu gora in napolnite pljuča s svežim zrakom!

Hotel Krvavec***

SOBE
Dvoposteljne sobe so opremljene je v gorskem slogu s pohištvom iz masivnega lesa. V sobi najdete kopalnico s prho in sušilcem za lase, satelitsko televizijo in WiFi. Iz sobe je čudovit razgled na okoliške vrhove Kamniško-Savinjskih Alp ter dolino Kokre.
Družinske sobe so bolje prostorne, lahko so tudi z ločenimi spalnimi prostori in predstavljajo udobno namestitev družinam z več otroki ali večjim družbam. Opremljene so z 2 osnovnima ležiščema, 1 oz. 2 raztegljiva dvoseda in 1 oz. 2 dodatni ležišči. V sobi najdete kopalnico s prho in sušilcem za lase, satelitsko televizijo in WiFi.

WELLNESS
Hotel nudi wellness z intimno infrardečo in finsko savno, ki pripomore h krepitvi imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in vašemu boljšemu počutju. Vključeni so tudi hladni in topli napitki ter sadje.

PLAŽA KRVAVEC
Sončna gorska Plaža Krvavec je priljubljena točka za razvajanje ob domačih kulinaričnih dobrotah in vrhunskim razgledom na okolico. Posebnost Plaže je prostornost, gorska infrastruktura, sončna stran planine in možnost druženja večjih družb ali posameznih obiskov. 

KULINARIKA
V prijetnem gorskem vzdušju restavracije Krvavec vas bodo razvajali z domačimi dobrotami s planine. Njihova kulinarika temelji na priljubljenih jedeh, ki so tipične za planinsko in slovensko področje. Svež gorski zrak pa pripomore k še boljšemu okusu.

KABINSKA ŽIČNICA
Prevoz do Poletnega parka ali izhodišča za pohodništvo in kolesarjenje je pravo doživetje. Prijetna in udobna vožnja s kabinsko žičnico, ki sprejme do 6 oseb, vam prihrani precej poti. V slabih 10 minutah vas prepelje iz 602 na 1450 nmv, med vožnjo pa lahko uživate v čudovitem razgledu na Ljubljansko kotlino ter Julijske in Kamniško-Savinjske Alpe. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • popolne počitnice v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji
  • vključen vstop v finsko in infrardečo savno s pijačo in sadjem
  • sprostili se boste lahko na Plaži s čudovitim pogledom na Alpe
  • razvajali vas bodo s kulinaričnimi dobrotami, tipičnimi za to okolje
  • vključena tudi povratna vožnja s kabinsko žičnico Krvavec
  • obiščete lahko Poletni park Krvavec ali Bike park Krvavec
  • podate se lahko na pohod, preizkusite nordijsko hojo ali jadralno padalstvo

Pestra dodatna ponudba

Dobro počutje

Družinam prijazno

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Krvavec*** je najvišje ležeči hotel v Sloveniji in ponuja vse, kar potrebujete za popolne počitnice v naravi z družino, s prijatelji ali v dvoje. Okolica ponuja številne možnosti za zanimive aktivnosti. Hotel obsega recepcijo, restavracijo, zunanjo teraso z barom in wellness. Zabave željni gostje se boste pozno v noč lahko zabavali v sobi za zabavo, kjer lahko predvajate lastno glasbo, se zabavate z ročnim nogometom, hokejem, pikadom in biljardom.

SNEŽNI PARK KRVAVEC
V Snežni park Krvavec ste vabljeni vsi, ki vam celodnevno vijuganje po urejenih progah ni dovolj. Snežni park je namenjen deskarjem in smučarjem, ki so jim triki na različnih objektih in skakalnicah nekaj povsem novega, kot tudi vsem, ki so v snežnih parkih že bolj domači.
Podatki o snežnem parku:
Dolžina: 800 m
Višinska razlika: 140 m
6 skakalnic  (od 3-12 m)
10 objektov (straight box 2x, kink box, flat rail, double barrel rail, down rail, double kink rail, elbow rail, canon rail in sod)

SKI SERVIS IN IZPOSOJA OPREME
Njihov servis je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo za popravilo smučarske opreme tovarne Wintersteiger. Ski servis Jecom sport Krvavec v sodelovanju z RTC Krvavec nudi smučarjem najboljšo možnost smučanja v Sloveniji. Možna je izposoja kompletne smučarske opreme in opreme za bordanje, izposoja oblačil za smučanje. V sklopu servisa se nahaja tudi trgovina z najnujnejšimi športnimi rekviziti za smučanje, omogočajo pa tudi hitri servis za popravilo smuči in bordov. 

ŠOLA SMUČANJA
Šolo snežnih športov Krvavec izvajajo strokovno usposobljeni učitelji smučanja in deskanja na snegu na posodobljenem otroškem poligonu za učenje. Ta vsebuje daljši otroški trak v Gospinci, ograjen in opremljen snežni vrtec ter učne poligone na Gospinci in v Kriški Planini. Vsem, ki bi želeli osvojiti smučarsko znanje ali ga le nadgraditi, nudijo tako tečaje kot tudi individualno učenje smučanja ali deskanja na snegu. Njihovi izkušeni in licencirani učitelji bodo poskrbeli, da boste na zabaven način osvojili pravilno tehniko smučanja. Individualno učenje se lahko izvede tako za eno osebo kot za skupino. 

NOČNO SANKANJE
Nočno sankanje poteka po delno osvetljeni progi, ki je posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah zvečer ter vsak dan v času zimskih šolskih počitnic območja gorenjske, goriške, notranjsko-kraške, obalno-kraške, osrednje slovenske in zasavske statistične regije. Za ta namen 4-sedežnica Tiha dolina obratuje od 16.30 do 19.00 ure, kabinska žičnica za povratek v dolino do 20. ure. Veselo vzdušje v času nočnega sankanja je zagotovljeno tudi pri vseh gostinskih objektih na smučišču.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (238)