Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za počitnice v hotelu le 150 m stran od Term Olimia!

od 99,00 €

# / 8

HUDA CENA za počitnice v hotelu le 150 m stran od Term Olimia!

od 99,00 €

Privoščite si mini počitniški oddih v lepem turističnem kotičku Slovenije, Podčetrtku. Na raziskovanje okolice se lahko odpravite tudi s kolesom, saj je teren pravi raj za kolesarje z urejenimi kolesarskimi progami, ki povezujejo Hotel Jasmin z Rogaško Slatino. Hotel je od termalnega kopališča Aqualuna - Terme Olimia oddaljen le 150 m.

Urejena kolesarska proga, ki povezuje Hotel Jasmin z Rogaško Slatino!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi v Hotelu  Jasmin**
 • brezplačna wi-fi in parkirišče

HOTEL JASMIN**

Hotel Jasmin** se nahaja na atraktivni lokaciji, v neposredni bližini zabavnega, termalnega kopališča Terme Olimia (150 m), v Podčetrtku. Manjši družinski hotel nudi prijetno in sproščeno vzdušje, kjer se boste počutili kot doma. Hotel ima tudi gostinski vrt, prostor za kolesa ter veliko zunanjih površin za razne aktivnosti, otroško igrišče

SOBE
Dvoposteljne sobe so velike 20 m2 in imajo lastno kopalnico (TWC ali KWC), televizor in sef.

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka okusen zajtrk s pestrim izborom hrane. V hotelu je tudi aperitiv bar in restavracija a la carte, kjer ponujajo okusno in domačo hrano. Vrhunski kuharski mojstri vedo kako razvajati brbončice.

TERMALNI PARK AQUALUNA TERME OLIMIA (z doplačilom)
Izkoristite dodatni popust in se odpravite v Terme Olimia! Zabavate se lahko na naslednjih toboganih: adrenalinski stolp z vodnimi atrakcijami, 3 vodne drče, drop drča, Boa drča, 2 pletenici, mali tornado, veliki tornado, kamikaze, kamikaze s pregibom, valovalna naprava in najbolj divji tobogan v Sloveniji King cobra.
V zunanjih bazenih za odrasle in otroke je temperatura vode od 24ºC do 32ºC, na voljo pa je 3.000 m2 vodnih površin. Imajo valovni bazen in sprostitveni bazen, ki združuje masažna sedišča, masažne šobe, gejzirje in vodni slap. V Aquajungli, ki se razprostira na površini 550 m2, imajo bazen za dojenčke, bazen za majhne otroke, najmlajši pa se lahko zabavajo v bazenu s plitvo vodo in spuščajo po tobogančku s slonom in želvama. 

FAMILY WELLNESS TERMALIJA, TERME OLIMIA (z doplačilom)
Termalija nudi vse od zabave do popolnega miru in sprostitve.

FAMILY FUN (z doplačilom)
Uživajte v kopanju v Oazi bazenov, ki se razprostira na več kot 6.000 m2 in ima več kot 2.000 m2 vodnih površin. Sestavljajo jo notranji bazen z igrali za otroke (vodne pištole, široki tobogani, plezalne mreže), velik zunanji bazen ter amfiteater, plezalna stena s slapovi nad bazenom ter 2 adrenalinska FUN&SPLASH tobogana. BABY FUN pa bo navdušil vsakega malčka z čofotanjem v bazenu z mivko.

RELAX (z dopačilom)
Prostor miru lahko najdete tudi v Termaliji Relax. Vodna oaza, kjer se povsem prepustite blagodejnosti termalne vode, zaplavajte v milini in se nagradite z vodnimi masažami. V Termaliji Relax se lahko do sitega naužite narave - sonca, vode in zraka. V razgibanem kompleksu bo vsakdo našel nekaj zase, bodisi na bazenih, hitri reki, gejzirih, whirpoolih ali na vodnih masažah.

SAVNA SVET (z doplačilom)
Savna Svet je največji savna svet v Sloveniji. Na 1.550 m2 ponuja osem različnih savn v različnih barvah. Z letom 2018 so odprli prav posebno savno - Teater vetra, ki sprejme vse do 100 oseb. Vsakodnevno se izvajajo tudi vodeni solni, beauty in meditacijski programi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • manjši hotel na čudoviti lokaciji, polni znamenitosti
 • le 150 m oddaljen od razvajanja v Termah Olimia
 • odpravite se na izlet v Olimje, najlepšo evropsko vasico, ali samostan
 • spoznajte dobrote kozjanskega podeželja in se sprehodite v naravi
 • restavracija, ki nudi okusno pripravljene domače jedi

Odlična ideja za darilo

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Manjši družinski Hotel Jasmin** se nahaja na atraktivni lokaciji, v neposredni bližini termalnega kopališča Aqualuna - Terme Olimia, v Podčetrtku. Hotel se nahaja na slovenskem podeželju, ki ponuja obilico možnosti za izlete, kolesarjenje in je turistom poznano predvsem po eni najstarejših lekarn v Evropi, termah in gradu, ki je na vzpetini nad naseljem Podčetrtek. Naselje je dobilo ime po četrtem dnevu v tednu, ko je pod grajskim gospostvom potekal v trgu tržni in sodnijski dan.

KAM NA IZLET?

 • doživite sladko doživetje v družbi čebel pri Čebelarstvu Kozmus
 • obiščite Kozjanski park 
 • obiščite staro domačijo Kravaričeva Domačija
 • Jelenov Greben
 • Koča pri čarovnici
 • Domačiji Slapšak: ogled rudnika premoga
 • Radeče - Splavarjenje na Savi, ki ima več kot petstoletno tradicijo. Spoznali boste šege in navade splavarjev, okusili flosarski golaž in doživeli splavarski krst. Sprehodite se po mestu, znanem po papirni industriji. Priporočamo še sprehod do Gašperjevega kostanja, kjer  raste na nadmorski višini 520 m najdebelejši domači kostanj v Sloveniji.
 • Steklarna Rogaška slatina: ogledate si lahko proizvodnjo stekla in nakupite steklene izdelke.
 • Grafični muzej: kjer si lahko stalne in gostujoče razstave.
 • vasica Olimje, ki je bila izbrana za najlepšo v Evropi
 • Čokoladnica Olimje: v Podčetrtku, kjer si lahko ogledate proizvodnjo čokolade in jo tudi okusite.
 • Minoritski samostan Olimje: kjer so menihi pustili svoj pečat kulture, umetnosti in lekarništva.
 • Sprehodite se čez vinograde in sadovnjake v okolici
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (234)