Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za jesenske počitnice v apartmajih na čudoviti Opatijski rivieri!

od 42,00 €

# / 13

HUDA CENA za jesenske počitnice v apartmajih na čudoviti Opatijski rivieri!

od 42,00 €

Popoln jesenski oddih na Opatijski rivieri, kjer boste bivali v udobnih in sodobno urejenih apartmajih, ki nudijo tudi na pol pokrito teraso z žarom ter prekrasen razgled. Izkoristite čudovito lokacijo in uživajte v sprehodu ob morju ter preizkusite odlično istrsko kulinariko. Odličen predah za družine ali le za vaju in številne možnosti za zanimive izlete!

Sodobni in udobni apartmaji z na pol pokrito teraso. Mirna lokacija s čudovitim razgledom!

Apartmaji Kestenovi dvori

Apartmaji Kestenovi dvori se nahajajo v osvežujoči senci gozda v Lovranu, mestecu na čudoviti Opatijski rivieri. Nudijo čudovit razgled na Kvarnerski zaliv, lokacija pa je še posebej primerna za tiste, ki želijo uživati v mirnem dopustu. Od plaže so oddaljeni 2500 m.

Apartmaji so veliki 20 m2. Vsak apartma ima svoj vhod, teraso, jedilnico, kopalnico s kadjo ali tušem, popolnoma opremljeno kuhinjo s hladilnikom, štedilnikom, mikrovalovno pečico, aparat za kavo in ostalimi pripomočki. V spalnici je zakonska postelja. Posteljnina, odeje in brisače so v apartmajih. V vsakem apartmaju je na voljo tudi SAT-TV, klima in brezžični internet. Na voljo je tudi skupen vrt in na pol pokrita žar terasa z razgledom na zaliv. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • sodobno urejeni apartmaji s klimo in ogrevanjem
  • v hiši imajo tudi namizni tenis in fitness, pred njo pa se nahaja terasa z žarom
  • raziskujte 12 kilometrov dolgo obmorsko pot, ki jo nudi Opatijska riviera
  • uživajte v izjemnem razgledu na celoten Kvarnerski zaliv
  • mnoge sprehajalne poti in možnost izposoje koles
  • v bližini tudi istrske zanimivosti: naravni park Učka, mesto Rijeka ...

Dolga veljavnost kupona

Potrebna je rezervacija

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Apartmaji Kestenovi dvori se nahajajo v osvežujoči senci gozda v Lovranu, mestecu v čudoviti Opatijski rivieri. 

LOVRAN
Lovran je danes 2. najbolj priljubljena destinacija na Opatijski rivieri, takoj za Opatijo. Znan je po izjemni gastronomski ponudni, ki ne vključuje le najboljših restavracij na Hrvaškem, temveč tudi številne dogodke, povezane s hrano, kot so festivali špragljev, češenj in maronov.
Med najbolj priljubljene plaže sodita Peharovo, ki je od hotela Park oddaljena 400 m, in Medveja, ki je oddaljena 2 km. Lovran je tudi odlična destinacija za številne športne aktivnost, kot so pohodništvo, kolesarjenje, potapljanje, plavanje.

OPATIJA
Opatija, ki ji nekateri pravijo tudi Jadranska Nica, je eden najbolj znanih turističnih krajev na Hrvaškem in mesto z najdaljšo turistično tradicijo. Sloves Opatije je nekoč segal daleč po Evropi, gostila pa je številne imenitne goste, od princes do kraljev. 
Opatija je danes eno izmed najbolj priljubljenih turističnih središč na Jadranu. Če jo boste obiskali, nikakor ne smete zamudili njenih zgodovinskih in arhitekturnih biserov, kot so Villa Angiolina, dekle z galebom, cerkev sv. Jakoba, umetniškega paviljona Juraj Šporer, Hrvaške ulice slavnih, sprehajališča Lungomare, opatijskih skulptur in tržnice.

KAM NA IZLET?

  • Naravni park Učka: Površine parka krijejo številne endemske, ogrožene in zaščitene rastlinske ter živalske vrste. Na področju parka je ohranjena endemska rastlina, možno pa je videti tudi redke ptice. Največji del Učke je prekrit z bukovim gozdom, povzpnete pa se lahko tudi na planino Učka.
  • Plitvička jezera: veličastno delo narave predstavlja eno največjih atrakcij v Evropi. Šestnajst jezer v čudovitih plavozelenih pastelnih barvah, v katerih se zrcalijo gosti gozdovi.
  • Narodni park Risnjak: Hrvaški narodni park se nahaja v Gorskem kotarju. Glavni del parka se sestoji iz masiva gore Risnjak, z vrhom na 1528 metrov nadmorske višine.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (138)