k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za poletne počitnice s polpenzionom na Makarski rivieri!

od 139,00 €

# / 9

HUDA CENA za poletne počitnice s polpenzionom na Makarski rivieri!

od 139,00 €

Makarska riviera vabi! Privoščite si poletne počitnice v novo opremljenih sobah v paviljonih, ki so od plaže oddaljeni le nekaj korakov stran. Resort sredi prodnate plaže ponuja bližino mesta in stik s turistično ponudbo, kot tudi neokrnjeno naravo, skrite kotičke in kristalno čisto morje.

Namestitev v novih sobah paviljonov, ki so v neposredni bližini plaže!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v paviljonu v Resortu Dalmacija Zaostrog
 • pijača ob večerji (cola, fanta, kozarec piva ali vina)
 • brezplačen WiFi
 • končno čiščenje
 • posteljnina in brisače

resort dalmacija

Resort Dalmacija se nahaja le 150 metrov od centra mesta Zaostrog na Makarski rivieri. Resort je sredi prodnate plaže, ki se razteza po vsem mestu, in je obkrožen z neokrnjeno naravo in borovim gozdom. Lokacija je odlična za počitnice ljubiteljev narave in plavanja v čistem morju. Nastanitveni objekti so sestavljeni iz 6 paviljonov s 60 sobami, 20 bungalovov in 40 kamping mest.

PAVILJONI
6 različnih paviljonov se nahaja na zadnji strani kampa na terasah, razporejenih med drevesi z delnim pogledom na morje. Vsak paviljon ima 6 do 14 sob. Vse sobe so novo in funkcionalno opremljene, imajo lasten WC, satelitsko televizijo, klimatsko napravo in kopalnico. Najbližji paviljon je od plaže oddaljen le 10 metrov, ostali pa ne več kot minuto hoje stran.

KULINARIKA
Resort ponuja gostom samopostrežni zajtrk in postreženo večerjo, pri kateri lahko izbirate med 2 menijema. Pri večerji imate poleg menija v samopostrežnem bifeju na voljo tudi juho, solato in sladico, vključeno pa imate tudi pijačo.

PLAŽA
Plaža je od nastanitve oddaljena le minuto hoje stran in je prodnata. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • nove in funkcionalno opremljene sobe v 6 različnih paviljonih
 • paviljoni le 10-30 metrov od plaže
 • resort se nahaja sredi prodnate plaže, ki se razteza po vsem mestu
 • na Makarski rivieri, le 150 metrov od centra mesta Zaostrog
 • počitnice v bližini mesta sredi neokrnjene narave in kristalnega morja

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Resort Dalmacija se nahaja v Zaostrogu, 35 kilometrov južno od Makarske, na Makarski rivieri v smeri Dubrovnika in pokriva 14.500 m2 prostora na sami plaži. Osrednji položaj resorta se nahaja 10 metrov od glavne lokalne plaže in omogoča čudovit morski oddih.
Resort se nahaja le 150 metrov od centra turistično poznanega mesta Zaostrog.

AKTIVNOSTI
Za vse potapljaške navdušence je v bližini Potapljaški center Felun, ki ponuja organizirane izlete, tečaje in potapljanje ter izposojo potapljaške opreme. V bližini Zaostoga je številno urejenih poti za pohodnike in tiste, ki ste ljubitelji gorskega kolesarjenja z izjemnim razgledom na Makarsko riviero. 

KAM NA IZLET?

 • Makarska: V 10 km oddaljeni Makarski si lahko ogledate Muzej morskih školjk ali zgodovinsko katedralo, se okopate na eni izmed priljubljenih plaž ali se zabavate v nočnih klubih.
 • Narodni park Biokovo: Biokovo izstopa z izrazitim kraškim reliefom. Na tem področju se nahaja veliko jam, nekatere od od glavnih značilnosti naravnega parrka so jama Amfora (-788 m), najgloblja jama Mokre noge (-842 m), številne endemične rastlinske in živalske vrste ter pomembne paleontološke najdbe.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (184)