Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

6+1 GRATIS! 60% popust na počitnice v hotelu le 150 m stran od Term Olimia!

od 94,00 €

Redna cena od 236,00 €

# / 7

6+1 GRATIS! 60% popust na počitnice v hotelu le 150 m stran od Term Olimia!

od 94,00 €

Redna cena od 236,00 €

Privoščite si mini počitniški oddih v lepem turističnem kotičku Slovenije, Podčetrtku. Na raziskovanje okolice se lahko odpravite tudi s kolesom, saj je teren pravi raj za kolesarje z urejenimi kolesarskimi progami, ki povezujejo Hotel Jasmin z Rogaško Slatino. Hotel je od termalnega kopališča Aqualuna - Terme Olimia oddaljen le 150 m. Ne spreglejte posebne akcije - ob nakupu 6 noči, dobite 1 nočitev GRATIS!

Urejena kolesarska proga, ki povezuje Hotel Jasmin z Rogaško Slatino!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi v Hotelu Jasmin**
 • brezplačna WiFi in parkirišče

 

HOTEL JASMIN**

Hotel Jasmin se nahaja na atraktivni lokaciji, v neposredni bližini zabavnega, termalnega kopališča Terme Olimia (150 m), v Podčetrtku. Manjši družinski hotel nudi prijetno in sproščeno vzdušje, kjer se boste počutili kot doma. Hotel ima tudi gostinski vrt, prostor za kolesa ter veliko zunanjih površin za razne aktivnosti, otroško igrišče

SOBE
Dvoposteljne sobe so velike 20 m2 in imajo lastno kopalnico (TWC ali KWC), televizor in sef.

KULINARIKA
V hotelu je aperitiv bar in restavracija a la carte, kjer ponujajo okusno in domačo hrano. Vrhunski kuharski mojstri vedo kako razvajati brbončice.

TERMALNI PARK AQUALUNA TERME OLIMIA (z doplačilom)
Zabavate se lahko na naslednjih toboganih: adrenalinski stolp z vodnimi atrakcijami, 3 vodne drče, drop drča, Boa drča, 2 pletenici, mali tornado, veliki tornado, kamikaze, kamikaze s pregibom, valovalna naprava in najbolj divji tobogan v Sloveniji King cobra.
V zunanjih bazenih za odrasle in otroke je temperatura vode od 24ºC do 32ºC, na voljo pa je 3.000 m2 vodnih površin. Imajo valovni bazen in sprostitveni bazen, ki združuje masažna sedišča, masažne šobe, gejzirje in vodni slap. V Aquajungli, ki se razprostira na površini 550 m2, imajo bazen za dojenčke, bazen za majhne otroke, najmlajši pa se lahko zabavajo v bazenu s plitvo vodo in spuščajo po tobogančku s slonom in želvama.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • manjši hotel na čudoviti lokaciji, polni znamenitosti
 • le 150 m oddaljen od razvajanja v Termah Olimia
 • odpravite se na izlet v Olimje, najlepšo evropsko vasico, ali samostan
 • spoznajte dobrote kozjanskega podeželja in se sprehodite v naravi
 • restavracija, ki nudi okusno pripravljene domače jedi

Odlična ideja za darilo

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Manjši družinski Hotel Jasmin** se nahaja na atraktivni lokaciji, v neposredni bližini termalnega kopališča Aqualuna - Terme Olimia, v Podčetrtku. Uživate lahko v lokalnih jedeh, ki jih postrežejo v jedilnici, v sončnih dneh pa na terasi. Ob večerih si privoščite eksotične koktajle iz koktajl bara. Hišni ljubljenčki so dobrodošli. Hotel se nahaja v naselju Podčetrtek na slovenskem podeželju, ki ponuja obilico možnosti za izlete in je turistom poznano predvsem po eni najstarejših lekarn v Evropi, termah in gradu, ki je na vzpetini nad naseljem. Naselje je dobilo ime po četrtem dnevu v tednu, ko je pod grajskim gospostvom potekal v trgu tržni in sodnijski dan.

DODATNE AKTIVNOSTI IN IZLETI
Lahko se kopate v termalnih bazenih ter po želji koristite tudi storitve wellnes centrov (masaže, savne, zdravstvene storitve ...), se sprehajate, kolesarite, igrate golf ali pa greste na izlet v bližnjo okolico - na primer v Olimje – vasico, ki je bila izbrana za najlepšo v Evropi. Tu obiščete patre v samostanu in njihovi apoteki, se posladkate v čokoladnici, nato pa si ogledate še Kočo pri čarovnici, Jelenov greben, pivovarno in še veliko drugih zanimivosti. Sprehodite se lahko tudi čez vinograde in sadovnjake.

KAM NA IZLET?

 • Če si želite spoznati tudi kulturno-zgodovinsko plat okolice se opravite na ogled prebivališča Alme M. Karlin, ki se nahaja tik nad Pečovnikom.
 • Domačiji Slapšak: ogled rudnika premoga.
 • Vesenjak v Laškem: domačija v Laškem, ki nudi jezdenje konjev.
 • Muzej Laško: v starem mestnem jedru Laškega, kjer si lahko ogledate stalne razstave.
 • Radeče - Splavarjenje na Savi, ki ima več kot petstoletno tradicijo. Spoznali boste šege in navade splavarjev, okusili flosarski golaž in doživeli splavarski krst. Sprehodite se po mestu, znanem po papirni industriji. Priporočamo še sprehod do Gašperjevega kostanja, kjer  raste na nadmorski višini 520 m najdebelejši domači kostanj v Sloveniji.
 • Laško - Sprehodite se še po mestu Laško in spoznajte njegovo bogato kulturno ter zgodovinsko dediščino. Ogledate si lahko pivovarno Laško z degustacijo piva, spoznate tradicijo varjenja piva v Laškem, in si ogledate najsodobnejši postopek proizvodnje piva. Za konec pa obiščite še muzej Laško.
 • Steklarna Rogaška slatina: ogledate si lahko proizvodnjo stekla in nakupite steklene izdelke.
 • Grafični muzej: kjer si lahko stalne in gostujoče razstave.
 • Čokoladnica Olimje: v Podčetrtku, kjer si lahko ogledate proizvodnjo čokolade in jo tudi okusite.
 • Minoritski samostan Olimje: kjer so menihi pustili svoj pečat kulture, umetnosti in lekarništva.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (274)