Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za morske počitnice neposredno ob mestnem središču Kopra!

36,00 €

# / 6

HUDA CENA za morske počitnice neposredno ob mestnem središču Kopra!

36,00 €

Odpravite se v Koper, kjer vas pričakujejo v priljubljenih prenočiščih Prisoje, ki se nahajajo v bližini neposrednega mestnega središča. Uživajte v ponudbi, ki jo nudi naše največje obalno mesto: odkrijte staro mestno jedro s številnimi spomeniki in številne skrite kotičke slovenske Istre ter uživajte v bogatih okusih istrske kulinarike.

Z družino, prijatelji ali ljubljeno osebo se odpravite na sproščujoč oddih, znebite se stresa, uživajte v primorski kulinariki in raziščite prelepo primorsko mesto.

O prenočiščih Prisoje

Prenočišča Prisoje obsegajo enoposteljne, dvoposteljne in triposteljne sobe, ki imajo imajo kopalnico s tuš kabino, televizorjem ter so centralno ogrevane. Poskrbljeno je za čiščenje in menjavo posteljnine.V pritličju so skupni prostori s televizorjem, okrepčevalnica s toplimi obroki ter avtomati s toplimi in hladnimi napitki ter hrano.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • soba, ki je opremljena s kopalnico in tuš kabino ter televizijo
  • preizkusite tradicionalen figov hlebek, istrsko joto in fritajo
  • vrhunska istrska oljčna olja in vina (malvazija, refošk in rumeni muškat)
  • spoznajte dediščino Obale v Pokrajinskem muzeju in obiščite galerije
  • raziskujte okolico s kolesom ali peš po številnih tematskih poteh
  • naučite se jadranja na deski ali pa se odločite za ribolov

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Potrebna je rezervacija

Za otroke brezplačno

VEČ O PONUDNIKU

Prenočišča Prisoje se nahajajo neposredno ob mestnem središču Kopra (cca 1,5 km). V pritličju so skupni prostori s TV, okrepčevalnica s toplimi obroki ter avtomati s toplimi in hladnimi napitki ter hrano. Z velikim številom ležišč in ugodnimi cenami je prenočišče Prisoje primerno za nastanitev večjih skupin ali individualnih gostov. Redni gosti so skupine športnikov, turistov, klubi in društva iz Slovenije in tujine.

Mesto Koper nudi obilico možnosti za aktivno in zabavno preživljanje prostega časa. Lahko se podate na raziskovanje mesta, uživate v čudovitih arhitekturnih znamenitostih kot so Carpacciova hiša, Casa Veneziana, vodnjak Da Ponte in taverna Koper. Mesto ponuja tudi obilico možnosti za športno udejstvovanje, mesto je še posebej priljubljeno pri kolesarjih, ki se odpravijo na raziskovanje čudovite slovenske Istre. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (170)