k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih z neomejenim kopanjem v termalnem kompleksu!

176,00 €

# / 10
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za oddih z neomejenim kopanjem v termalnem kompleksu!

176,00 €

Čas je za zaslužen sproščen oddih v kopališču, ki se ponaša z nazivom enega najbolj priljubljenih kopališč v svoji kategoriji! Ob bogatih izvirih mineralne vode boste pozabili na vse svoje skrbi, podate pa se lahko tudi v svet savn ali term, kjer lahko zaplavate v bazenu s termomineralno vodo.

Vključen 1x dnevni prost vstop v svet savn, kopalni plašč in brisače! Vsak dan prleška jüžina za odraslo osebo!

Hotel radin****

Hotel Radin z 291 sobami je osrednji hotel Zdravilišča Radenci, ki goste pričakuje ob bogatih izvirih mineralne vode, v zeleni pokrajini žitnih polj in vinorodnih gričev ob reki Muri. Zdraviliški turizem in aktivni oddih gresta v Hotelu Radin z roko v roki, kar privablja tudi številne kongresne goste, ki si lahko v prostem času naberejo novih moči v tem uglednem slovenskem zdravilišču.

TERMALNO KOPALIŠČE
Kopališče Zdravilišča Radenci se razprostira na skupaj 1.460 m2 vodnih površin z 10 različnimi in med seboj povezanimi bazeni s termalno in navadno ogrevano vodo, kjer lahko gosti nabirajo plavalne kilometre.
Vodni park ima čofotalnike za otroke z navadno in termalno vodo, bazen za knajpanje s hladno vodo, slapove, pod- in nadvodne masaže in atraktivno deročo reko. Zdravilišče obsega notranji plavalni bazen z navadno vodo, termalni bazen s termomineralno vodo in bazen s toplimi vrelci do 37 ℃.

SVET SAVN
Zdravilne darove v Zdravilišču Radenci dopolnjuje svet savn s šestimi različnimi savnami: 2 finski, turška, zeliščna, infrardeča savna ter tilarij. V prijetnem in prostornem ambientu toplega sveta sprostitve se nahaja tudi počivalnica z zvezdnatim nebom in slapom, whirlpool, kneipov bazen ter ogrevane klopi za počivanje.

KULINARIKA
V Zdravilišču Radenci poskrbeli pripravljajo uravnotežene jedi, ki godijo vašim brbončicam. Z nasveti nutricionistke izbirajo zdravo, seveda pa so v ponudbi tudi tipične lokalne jedi in njihova posebnost – jedi z radensko mineralno vodo! Menu restavracije Park si lahko ogledate TUKAJ.

PITNA KURA Z RADENSKO SLATINO
Naravne zdravilne učinke radenske slatine so spoznali že leta 1882 in kmalu po tem sta jo redno uživala tudi papež v Vatikanu in cesar na dunajskem dvoru. Gostje Zdravilišča Radenci jo lahko pijejo neposredno iz vrelca, Zdravilišče Radenci pa slovi po mineralnih kopelih, bogatih z ogljikovim dioksidom (CO2), ki ugodno vplivajo na krepitev organizma, zlasti srca in ožilja, hkrati pa človeku prinašajo sprostitev in ugodje.

ANIMACIJSKI PROGRAM ZA OTROKE V ČASU POČITNIC
Tudi izven bazenov najmlajšim zagotovo ne bo dolgčas. Čaka jih zabavna, poučna in ustvarjalna animacija z veveričko Muki med šolskimi počitnicami, vedno odprta igralnica s številnimi igračami in knjigami pa zunanja igrala v okolici hotelov, izposoja raznih športnih rekvizitov. Program si lahko pogledate TUKAJ

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • kopališče se ponaša z nazivom enega najbolj priljubljenih v svoji kategoriji
 • vsak dan prleška jüžina za odraslo osebo
 • pitna kura mineralne vode Radenska izboljšuje počutje in krepi imunski sistem
 • kopališče Zdravilišča Radenci se razprostira na skupaj 1.460 m2 vodnih površin
 • na voljo 2 finski, turška, zeliščna, infrardeča savna ter tilarij
 • razgibajte se z jutranjo gimnastiko in aqua fitnesom
 • Radenci imajo več kot 250 sončnih dni na leto
 • zdravilišče je znano po radgonski kleti penečih vin

Odličen nakup

Družinam prijazno

Razvajanje v dvoje

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Zdravilišče Radenci slovi po mineralni vodi in radgonski kleti penečih vin. Radenci so eden redkih zdraviliških krajev v Evropi s kar štirimi naravnimi zdravilnimi dejavniki - mineralna voda, termalna voda, zdravilno blato in blago podnebje z več kot 250 sončnimi dnevi na leto. Hotel Izvir je prijazen in udoben hotel, povezan s Hotelom Radin. Primeren je za vse, ki si želijo sprostitve ob mineralni vodi in okrepiti telesno odpornost. Zaradi svoje umirjenosti je hotel primeren tudi za seniorje.

ŠPORTNE IN OSTALE AKTIVNOSTI
Dopolnite svoje športne priprave s pestro ponudbo športnikom prilagojene zdravstvene in wellness ponudbe. Najbolj primerno za: nogomet, tenis, dvoranski športi. Zdravilišče Radenci z okolico je idealno za aktivni oddih. Ponaša se z bogato infrastrukturo za ekipne in posamične športe, lokalne ceste in poti pa nudijo različne težavnostne izzive za sprehajalce, tekače in kolesarje. Iz Zdravilišča Radenci se pohodniki lahko podajo na 8 kilometrov dolgo Pot med vrelci življenja, ki jih popelje do sedem različnih vrelcev mineralne vode v območju Radencev. Zdravje srca lahko preverite tudi na pohodu za močno srce, na 1,5 km dolgi poti po zdraviliškem parku. Pod vodstvom fizioterapevta na začetku in na koncu izmerimo srčni utrip. Ob Muri je možnost za kolesarjenje in pohodništvo ogromno, lahko pa se odpravite na tenis, golf, konjeniški klub, spust z gumijakom ali pa se podate na odkrivanje naravne in kulturne dediščine regije.

KAM NA IZLET?

 • Polnilnica Radenske
 • Od leta 1869, ko so napolnili prve steklenice mineralne vode, se je Radenska uveljavila tako doma kot v svetu. Na ogledu polnilnice spoznate 140-letno tradicijo in proces polnjenja, slišite brbotanje mehurčkov ter degustirate naravno mineralno vodo. 
 • Vinska cesta Jeruzalema
  Na pohodu ali kolesarjenju po vinski cesti Jeruzalem si lahko ogledate turistične kmetije in vinograde s pristnimi kulinaričnimi dobrotami in pestro izbiro belih vin najvišje kakovosti.
 • Radgonska klet
  Najstarejši in največji proizvajalec penin v Sloveniji v svojih edinstvenih kleteh proizvaja in hrani penine že od leta 1852. Oglejte si tri kleti Radgonskih goric in okusite izbrane penine v degustacijski dvorani.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (245)