HUDA CENA za oddih v hotelu z vključeno savno in povratno vožnjo z žičnico!

10,00 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

# / 9
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za oddih v hotelu z vključeno savno in povratno vožnjo z žičnico!

10,00 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

V objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji! Počitnice, kjer vam zagotovo ne bo dolgčas, saj je vključena uporaba savne, na voljo pa je polno možnosti za aktivnost - podajte se pohodniške ture, v pustolovski park ali se odpeljite s kolesom v Bike Park! Vključen zajtrk in prevoz s 4-sedežnico. 

Vključen zajtrk in prevoz s 4-sedežnico! Brezplačne aktivnosti pred hotelom: trampolini, gorski mini golf, lokostrelstvo...

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v Hotelu Krvavec***

  • 10 € = vrednost kupona (plačilo takoj)

   69 € = obvezno doplačilo s turističnim bonom pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 79 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 10 €, razliko (69 €) poravnate s turističnim bonom direktno pri ponudniku na licu mesta. Možno je tudi delno plačilo doplačila pri ponudniku, torej s turističnim bonom in ostalimi plačilnimi sredstvi.
  • namestitev v dvo- ali večposteljni sobi
  • 1h/oseba/dan zasebne savne
  • brezplačne aktivnosti pred hotelom (trampolini, gorski mini golf, hodulje, lokostrelstvo
  • brezplačen prevoz s kabinsko žičnico
  • brezplačen prevoz s kombijem od kabinske žičnice do hotela in nazaj (v času obratovanja kabinske žičnice)
  • brezplačen WiFi
  • brezplačno parkirišče
  Preberi vse

  HUDA CENA

  10,00 €

  Vrnemo 0,05 €

KRVAVEC

HOTEL KRVAVEC
Premišljeno oblikovana dvoposteljna soba z dvema ležiščema nudi udobje in prostornost s pridihom alpskega ambienta. Opremljena je v gorskem slogu, pohištvo iz masivnega lesa in z vsem, kar potrebujete za prijeten počitniški oddih v vseh letnih časih (WC, tuš, sušilec za lase, satelitska TV, povezava Wi-Fi).

SAVNE
V hotelu Krvavec***, v centru gorskega počutja sta na voljo finska ter infra rdeča savna. Savne pripomorejo k sprostitvi mišic, krepitvi imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in boljšemu počutju. Izbirate lahko tudi med več vrstami masaž (z doplačilom). 

KABINSKA ŽIČNICA
Prijetna in udobna vožnja s kabinsko žičnico, ki sprejme do 6 oseb, vam prihrani precej poti. V slabih 10 minutah vas prepelje iz 602 na 1450 nmv, med vožnjo pa lahko uživate v čudovitem razgledu na Ljubljansko kotlino ter Julijske in Kamniško-Savinjske Alpe. 

KULINARIKA
V prijetnem gorskem vzdušju restavracije Krvavec vas bodo razvajali z domačimi dobrotami s planine. Čez dan se lahko okrepčate v samopostrežni restavraciji Krvavec, ki je posebna tako zaradi svoje prostornosti, okusne domače kulinarike, kot zaradi vrhunskega razgleda. Restavracija Krvavec je idealna tudi za zaključene družbe, praznovanje raznih jubilejev in dogodkov. Kulinarika, postrežena v Restavraciji Krvavec, temelji na priljubljenih jedeh, ki so tipične za planinsko in slovensko področje. Svež gorski zrak pa pripomore k še boljšemu okusu.

POLETNI PARK KRVAVEC (doplačilo)
Poletni park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem oz. skupinam ter družinam. V sklopu poletnega parka Krvavec najdete pustolovski park, plezalni stolp, trampilin, slackline, frizbi golf, lokostrelstvo in spust s tubo. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključena souporaba finske in infra rdeče savne
 • prevoz s kabinsko žičnico je vključen v ponudbo
 • lokacija je idalno izhodišče za pestre aktivnosti
 • možnost pustolovskega parka, adrenalinskega spusta in Bike parka
 • hišni ljubljenčki dobrodošli
 • brezplačne aktivnosti pred hotelom: trampolini, gorski mini golf, lokostrelstvo

Pestra dodatna ponudba

Wi-Fi

Ekskluzivno

Izjemen razgled

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. Možnost združevanja kuponov za daljše bivanje.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv od 1.9.-22.11.2020 (odhod).

OBVEZNA DOPLAČILA

2 €/odraslo osebo/dan za turistično takso

DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE

brezplačno bivanje z zajtrkom za otroke do 5,99. leta v postelji s starši
19,75 €/dan z zajtrkom za otroke od 6. do 9,99. leta na pomožnem ležišču
23,70 €/dan z zajtrkom za otroke od 10. do 14,99. leta na pomožnem ležišču
brezplačna turistična taksa za otroke do 6,99. leta
1 €/dan za turistično takso za otroke od 7. do 12,99. leta
10 €/dan za otroško posteljico

MOŽNA DOPLAČILA

13 €/osebo/dan za večerjo
10 €/dan za hišnega ljubljenčka

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija termina na telefonsko številko 051 350 830 ali email booking@rtc-krvavec.si.

 

Pri rezervaciji je potrebno ponudniku obvezno sporočiti, da boste doplačilo celotnega aranžmaja plačali s turističnim bonom in v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.

OSTALI POGOJI

Check in: od 14:00-19:00, check out: do 10:00.

 

OBRATOVANJE:

4-sedežnica Tiha dolina obratuje glede na vremenske razmere.

 

Kabinska žičnica obratuje od 1.9.-4.10.2020 od četrtka do nedelje, od 4.-24.10. pa samo ob sobotah, nedeljah in praznikih. Od 25.10.-22.11. kabinska žičnica, Bike park in PPŠ obratuje sobote, nedelje in praznike od 09.00–17.00 ure.

https://www.rtc-krvavec.si/si/ceniki-in-urniki/obratovanje-poletje-2020/

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Krvavec*** je najvišje ležeči hotel v Sloveniji in obsega recepcijo, restavracijo, zunanjo teraso z barom in wellness. Sobe so opremljene v gorskem slogu, iz sob se vije čudovit razgled na okoliške vrhove Kamniško – Savinjskih Alp ter v dolino Kokre. Ob hotelu se nahaja tudi gorska Plaža Krvavec, ki je priljubljena točka za razvajanje ob domačih kulinaričnih dobrotah in vrhunskim razgledom na okolico.

Idilična apartmajska hiša Muštrinka, z lego direktno na planini, predstavlja idealno izhodišče za vse sezonske aktivnosti na planini Krvavec. Muštrinka s 5-imi apartmajskimi enotami v dveh nadstropjih sprejme skupaj do 16 oseb.

DOSTOP S KABINSKO ŽIČNICO
Dostop do namestitev je s kabinsko žičnico, avto parkirajo na parkirišču pri spodnji kabinski postaji (na željo pa se lahko do hotela tudi zapeljejo, po predhodnjem dogovoru s hotelom).

KULINARIKA
V prijetnem gorskem vzdušju restavracije Krvavec vas bodo razvajali z domačimi dobrotami s planine. Čez dan se lahko okrepčate v samopostrežni restavraciji Krvavec, ki je posebna tako zaradi svoje prostornosti, okusne domače kulinarike, kot zaradi vrhunskega razgleda. Restavracija Krvavec je idealna tudi za zaključene družbe, praznovanje raznih jubilejev in dogodkov. Kulinarika, postrežena v Restavraciji Krvavec, temelji na priljubljenih jedeh, ki so tipične za planinsko in slovensko področje. Svež gorski zrak pa pripomore k še boljšemu okusu.

KAM NA IZLET?

 • Pohodniške poti: na voljo je 5 različnih tur - Pot na dolgo njivo, Vrh Korena, Kompotela, Po planinah Krvavca, Pot po poteh zgodovine Krvavca. Poti so odlično izhodišče za nordijsko hojo. 
 • Župnijska cerkev Marije vnebovzete: je največja cerkev v občini, njen glavni oltar pa je eno najbogatejših poznobaročnih stvaritev na Gorenjskem
 • Grad Strmol: po nastanku spada med najstarejše gradove naokoli. Pod gradom je bil nekdaj ribnik z dvižnim mostom, ki je služil kot ščit pred vpadi Turkov, danes pa pod njim najdemo umetno zasnovano jezerce. Grad, ki ga obdaja čudovit park, je lepo ohranjen in služi kot protokolarni objekt RS.
 • Kapela Marije Snežne: postavljena je v alpskem stilu po načrtih arhitekta Jožeta Plečnika. Kasneje je prešla v pristojnost cerkljanske župnije.
 • Samostan Velesovo - prvotni ženski dominikanski samostan so ustanovili oglejski patriarhi leta 1238. Od samostanskih objektov je ohranjen vzhodni del, kjer so stanovanja, šola in župnišče.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (131)

Ceneje ne najdeš nikjer!