50% popust za oddih v hotelu z vključeno savno in povratno vožnjo z žičnico!

29,50 €

Redna cena od 59,00 €

prodani

Prodanih 30 kuponov

# / 9
ZADNJE MINUTE
PRIPOROČAMO

50% popust za oddih v hotelu z vključeno savno in povratno vožnjo z žičnico!

29,50 €

Redna cena od 59,00 €

prodani

Prodanih 30 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

V objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji! Počitnice, kjer vam zagotovo ne bo dolgčas, saj je vključena uporaba savne, na voljo pa je polno možnosti za aktivnost - podajte se pohodniške ture ali v pustolovski park, odpeljite se s kolesom v Bike Park, otroke pa sprehodite po Poti pastirskih škratov! Vključen zajtrk, kupon za ledeni čaj, prevoz s 4-sedežnico ter uporaba FUN room-a. 

Vključen zajtrk, kupon za ledeni čaj, prevoz s 4-sedežnico ter uporaba FUN room-a!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x nočitev z zajtrkom za 1 osebo v Hotelu Krvavec

  • namestitev v dvo ali več posteljni sobi
  • kupon za ledeni čaj (koriščenje na Plaži ali v hotelu)
  • možnost souporabe savne v skupinskih terminih
  • povratna vožnja s kabinsko žičnico Krvavec
  • prevoz s 4-sedežnico Tiha dolina
  • prevoz z vozilom od zgornje postaje do hotela in nazaj
  • uporaba Fun rooma
  • brezplačen WiFi
  • brezplačno parkirišče
  Preberi vse

  -50 %

  59,00 €

  29,50 €

  Vrnemo 0,15 €

KRVAVEC

HOTEL KRVAVEC
Premišljeno oblikovana dvoposteljna soba z dvema ležiščema nudi udobje in prostornost s pridihom alpskega ambienta. Opremljena je v gorskem slogu, pohištvo iz masivnega lesa in z vsem, kar potrebujete za prijeten počitniški oddih v vseh letnih časih (WC, tuš, sušilec za lase, satelitska TV, povezava Wi-Fi).

SAVNE
V hotelu Krvavec***, v centru gorskega počutja sta na voljo finska ter infra rdeča savna. Savne pripomorejo k sprostitvi mišic, krepitvi imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in boljšemu počutju. Izbirate lahko tudi med več vrstami masaž (z doplačilom). 

FUN ROOM (soba zabave)
Zabave željni gostje se boste pozno v noč lahko zabavali v sobi za zabavo, kjer lahko predvajate lastno glasbo, se zabavate z ročnim nogometom, hokejem, pikadom in biljardom.

KABINSKA ŽIČNICA
Prijetna in udobna vožnja s kabinsko žičnico, ki sprejme do 6 oseb, vam prihrani precej poti. V slabih 10 minutah vas prepelje iz 602 na 1450 nmv, med vožnjo pa lahko uživate v čudovitem razgledu na Ljubljansko kotlino ter Julijske in Kamniško-Savinjske Alpe. 

KULINARIKA
V prijetnem gorskem vzdušju restavracije Krvavec vas bodo razvajali z domačimi dobrotami s planine. Čez dan se lahko okrepčate v samopostrežni restavraciji Krvavec, ki je posebna tako zaradi svoje prostornosti, okusne domače kulinarike, kot zaradi vrhunskega razgleda. Restavracija Krvavec je idealna tudi za zaključene družbe, praznovanje raznih jubilejev in dogodkov. Kulinarika, postrežena v Restavraciji Krvavec, temelji na priljubljenih jedeh, ki so tipične za planinsko in slovensko področje. Svež gorski zrak pa pripomore k še boljšemu okusu.

POLETNI PARK KRVAVEC (doplačilo)
Poletni park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem oz. skupinam ter družinam. V sklopu poletnega parka Krvavec najdete pustolovski park, plezalni stolp, trampilin, slackline, frizbi golf, lokostrelstvo in spust s tubo. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključen kupon za ledeni čaj, ki ga lahko koristite na Plaži ali v hotelu
 • vključena souporaba finske in infra rdeče savne
 • prevoz s kabinsko žičnico je vključen v ponudbo
 • Fun room, kjer se lahko zabavate z ročnim nogometom, pikadom in biljardom
 • lokacija je idalno izhodišče za pestre aktivnosti
 • možnost pustolovskega parka, adrenalinskega spusta in Bike parka

Pestra dodatna ponudba

Wi-Fi

Ekskluzivno

Izjemen razgled

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kuponi so unovčljivi do vključno 20.11.2019.

DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE

brezplačno bivanje z zajtrkom za otroke do 5,99. leta na osnovnem ležišču
14,75 €/dan z zajtrkom za otroke od 6. do 9,99. leta na pomožnem ležišču
17,70 €/dan z zajtrkom za otroke od 10. do 14,99. leta na pomožnem ležišču
brezplačna turistična taksa za otroke do 6,99. leta
1 €/dan za turistično takso za otroke od 7. do 12,99. leta
10 €/dan za otroško posteljico

DODATNE UGODNOSTI

10 % popust na dodatne aktivnosti

OBVEZNA DOPLAČILA

2 €/odraslo osebo/dan za turistično takso

MOŽNA DOPLAČILA

35 €/osebo za enoposteljno sobo
12 €/osebo/dan za dodaten obrok
22 €/osebo za pustolovski park
6-20 €/osebo za adrenalinski spust (cena odvisna od števila spustov)
Od 16 € dalje/osebo za Bike Park
10 €/dan za hišnega ljubljenčka

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija termina na telefonsko številko 051 350 830 ali 04 20 12 800 ali email booking@rtc-krvavec.si.


Pri rezervaciji prek email-a je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Check in: od 14:00, check out: do 10:00 ure.

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Krvavec*** je najvišje ležeči hotel v Sloveniji in obsega recepcijo, restavracijo, zunanjo teraso z barom in wellness. Sobe so opremljene v gorskem slogu, iz sob se vije čudovit razgled na okoliške vrhove Kamniško – Savinjskih Alp ter v dolino Kokre. Ob hotelu se nahaja tudi gorska Plaža Krvavec, ki je priljubljena točka za razvajanje ob domačih kulinaričnih dobrotah in vrhunskim razgledom na okolico.

Idilična apartmajska hiša Muštrinka, z lego direktno na planini, predstavlja idealno izhodišče za vse sezonske aktivnosti na planini Krvavec. Muštrinka s 5-imi apartmajskimi enotami v dveh nadstropjih sprejme skupaj do 16 oseb.

DOSTOP S KABINSKO ŽIČNICO
Dostop do namestitev je s kabinsko žičnico, avto parkirajo na parkirišču pri spodnji kabinski postaji (na željo pa se lahko do hotela tudi zapeljejo, po predhodnjem dogovoru s hotelom).

KULINARIKA
V prijetnem gorskem vzdušju restavracije Krvavec vas bodo razvajali z domačimi dobrotami s planine. Čez dan se lahko okrepčate v samopostrežni restavraciji Krvavec, ki je posebna tako zaradi svoje prostornosti, okusne domače kulinarike, kot zaradi vrhunskega razgleda. Restavracija Krvavec je idealna tudi za zaključene družbe, praznovanje raznih jubilejev in dogodkov. Kulinarika, postrežena v Restavraciji Krvavec, temelji na priljubljenih jedeh, ki so tipične za planinsko in slovensko področje. Svež gorski zrak pa pripomore k še boljšemu okusu.

KAM NA IZLET?

 • Pohodniške poti: na voljo je 5 različnih tur - Pot na dolgo njivo, Vrh Korena, Kompotela, Po planinah Krvavca, Pot po poteh zgodovine Krvavca. Poti so odlično izhodišče za nordijsko hojo. 
 • Župnijska cerkev Marije vnebovzete: je največja cerkev v občini, njen glavni oltar pa je eno najbogatejših poznobaročnih stvaritev na Gorenjskem
 • Grad Strmol: po nastanku spada med najstarejše gradove naokoli. Pod gradom je bil nekdaj ribnik z dvižnim mostom, ki je služil kot ščit pred vpadi Turkov, danes pa pod njim najdemo umetno zasnovano jezerce. Grad, ki ga obdaja čudovit park, je lepo ohranjen in služi kot protokolarni objekt RS.
 • Kapela Marije Snežne: postavljena je v alpskem stilu po načrtih arhitekta Jožeta Plečnika. Kasneje je prešla v pristojnost cerkljanske župnije.
 • Samostan Velesovo - prvotni ženski dominikanski samostan so ustanovili oglejski patriarhi leta 1238. Od samostanskih objektov je ohranjen vzhodni del, kjer so stanovanja, šola in župnišče.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (230)

Ceneje ne najdeš nikjer!