k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

HUDA CENA za oddih v eko hiškah z neomejenim kopanjem in vstop v savno!

od 24,00 €

prodani

Prodanih 36 kuponov

# / 8
ZADNJE MINUTE
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za oddih v eko hiškah z neomejenim kopanjem in vstop v savno!

od 24,00 €

prodani

Prodanih 36 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

+

1/

Poglej kontaktne podatke

Pobegnite na spomladanski oddih v prijetno vasico z lesenimi hiškami v mirnem okolju zdraviliškega parka. Hiške so le 5 minut hoje oddaljene od term Topolšica Spa, kjer lahko zaplavate v bazenih z zdravilno termalno vodo, se sprostite v številnih savnah ter izkoristite priložnost za umiritev z masažami ali drugimi wellness storitvami.

Razvajanje v hiškah, ki so popolnoma opremljene in zgrajene iz okolju prijaznih materialov. Brezplačen vstop v bazene in savno!

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2x nočitev v apartmaju za do 6 oseb Tipa B (5 odraslih + 1 otrok)

  36 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
  150 € = obvezno doplačilo pri ponudniku
  Skupna vrednost aranžmaja znaša 186 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 36 €, razliko (150 €) pa poravnate direktno pri ponudniku na licu mesta.

  • DODATNA UGODNOST: 6 kuponov v skupni vrednosti 60 € za celotno masažo ali celotno nego obraza po izbiri v Wellness centru Zala (1 oseba lahko naenkrat koristi le 1 kupon)
  Preberi vse

  HUDA CENA

  36,00 €

  Vrnemo 0,18 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2x nočitev v apartmaju za 4 osebe Tipa A (2 odrasla + 2 otroka)

  24 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
  100 € = obvezno doplačilo pri ponudniku
  Skupna vrednost aranžmaja znaša 124 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 24 €, razliko (100 €) pa poravnate direktno pri ponudniku na licu mesta.

  • DODATNA UGODNOST: 4 kuponi v skupni vrednosti 40 € za določeno celotno masažo ali določeno celotno nego obraza po izbiri v Wellness centru Zala (1 oseba lahko naenkrat koristi le 1 kupon)
  Preberi vse

  HUDA CENA

  24,00 €

  Vrnemo 0,12 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmajskem naselju Ocepkov gaj****
 • brezplačen vstop v bazene vključno s prvim in zadnjim dnevom za vse osebe
 • brezplačen vstop v savno v Hotelu Vesna za vse osebe
 • posteljnina za prijavljeno število oseb
 • kopalni plašči in dnevna menjava brisač za vse osebe
 • končno čiščenje
 • brezplačna WiFi in parkirišče

Terme Topolšica

Na zelenem pobočju, nedaleč stran od osrednjega hotelskega kompleksa, se razprostira idilična vasica s 27 sodobno opremljenimi bivalnimi enotami. Leseni počitniški domovi Ocepkov gaj s 4 zvezdicami so oddaljeni le 5 min hoje od term Topolšica Spa. 

EKO HIŠKE
Energijsko varčne hiše so grajene iz okolju prijaznih materialov in ponujajo dva tipa notranjih razporeditev (tip A: 99 m² in tip B: 150 m²). Vsi apartmaji imajo teraso z mizico in stoli, balkon z ležalniki, direktno telefonsko linijo, plazma TV s satelitskimi programi, brezplačni dostop do brezžičnega in kabelskega interneta, alarm, trezor, sušilec za lase, mikrovalovno pečico, so klimatizirani, ogrevani in imajo talno gretje.

HOTELSKI BAZENI
V hotelu Vesna imajo notranji pol olimpijski bazen (temperatura cca 29°C) in zimsko-letni bazen, katerega je pol notri in pol zunaj (temperatura od 30°C do 36°C) s podvodnimi masažami ter whirlpooli. Na voljo je tudi otroški bazen.
Posebnost Term Topolščica je priprava kopalne vode. V letu 2017 so za pripravo kopalne vode pričeli uporabljati naprednejšo in okolju ter kopalcem prijaznejšo tehnologijo uravnavanja pH termalne vode z ogljikovim dioksidom.

SVET SAVN
V Wellness centru Zala najdete kar 9 savn, ledeno jamo, knajp teraso, počivališča in whirlpool bazen. Prijetno se boste ogreli v finski in ekstremni finski savni, zeliščni, bio zeliščni, solni, parni, blatni savni, savni z medom in laconium savni.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bivanje v energijsko varčnih hišah iz okolju prijaznih materialov
 • vasica na zelenem pobočju, nedaleč stran od hotelskega kompleksa
 • notranji bazenski kompleks v Hotelu Vesna s kar 1.760 m² vodnih površin
 • topli vrelci, otroški bazen, masažne prhe, whirlpool in rimske kopeli
 • notranji pololimpijski bazen (29°C) in zimsko-letni bazen (30°–36°C)
 • možnost koriščenja bogate ponudbe Wellness centra Zala
 • Wellness: kar 10 različnih savn, tematski sprostitveni prostori in masaže

Potrebna je rezervacija

Domačim živalim prijazno

Dobro počutje

Družinam prijazno

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

Kupone je po predhodnem dogovoru s ponudnikom mogoče združevati za daljše bivanje. 

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 22.6.2018 (vikendi razprodani). 

OBVEZNA DOPLAČILA

1,27 €/osebo/dan za turistično takso

0,63 €/osebo/noč za turistično takso za otroka 6.–13,99. leta

MOŽNA DOPLAČILA

8 €/osebo/dan za zajtrk v samopostrežni restavraciji Hotela Vesna

12 €/osebo/dan za dodaten obrok v samopostrežni restavraciji Hotela Vesna

8 €/osebo za dnevno kosilo v restavraciji Luna, v svetlem ambientu steklene kupole Wellnessa Zala (AKCIJSKA CENA)

15 €/dan za male živali

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 03 896 31 00 (PON-PET 8.00-22.00) ali na e-mail info@t-topolsica.si.

Pri rezervaciji prek email-a je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 3 dni prej.

OSTALI POGOJI

Check in: 14:00, check out: 10:00.

VEČ O PONUDNIKU

Apartmajsko naselje Ocepkov gaj je idilična vasica s 27 sodobno opremljenimi bivalnimi enotami, ki se razprostira na zelenem pobočju sredi mirnega gozda, le 5 min hoje od Term Topolšica. 

TERME TOPOLŠČICA
Terme Topolšica se nahajajo stran od mestnega vrveža in divjih cest, njihove goste pa pričaka objem gorskega zraka in spokojne tišine. Ob čudovitem razgledu na okoliške hribe lahko uživajo v blagodejni srednjegorski klimi in mnogih sončnih dneh. Zdravljenje in zdravilstvo sta v Termah Topolšica že tradicionalna, v zadnjem času pa ob mnogih posodobitvah vse skupaj postaja razkošen termalno-turistični kompleks z najsodobnejšimi wellness programi in mnogimi ostalimi storitvami, ki v objem zdravilišča privabijo najrazličnejše obiskovalce, ki od njih odhajajo zadovoljni in sproščeni.

KULINARIKA
V svetlem ambientu steklene kupole se na vrhu Wellness centra Zala razprostira čudovita restavracija Luna. Izbrana kulinarična doživetja, bio specialitete in mamljive slaščice bodo pika na i popolnemu dnevu sprostitve in užitkov. Restavracija z 80 sedeži je tudi odlična gostiteljica zaključenih družb, slikovit ambient z zelenim razgledom in prostorno zunanjo teraso pa v restavracijo privabi tudi nemalo turistov in ljubiteljev izbrane kulinarike. V restavraciji hotela Vesna boste lahko v samopostrežnem baru sami izbrali svoj meni. Zraven restavracije z 272 sedeži pa vam je na voljo še poseben del z 90 sedeži, ki je lahko namenjen tudi zaključenim družbam.

KAM NA IZLET?
Odpravite se lahko v Šoštanj - mesto, ki leži na zahodnem delu Šaleške doline. Nahaja se na ravnini ob reki Paki, pod razvalinami Pustega gradu, ki je včasih nadziral pot skozi ozko dolino Pake. Največje znamenitosti so Pusti grad (Grad Šoštanj), Kulturni dom, graščina Turn, vila Široko, Kajuhov dom, Kajuhov park, Muzej usnjarstva na Slovenskem, cerkev sv. Mohorja in Fortunata, mestna hiša in drugo. Graščino Turn (Vošnjakova graščina) so zgradili konec 16. stoletja ali v začetku 17. stoletja. Zgradba ima potegnjen pravokoten tloris. Nahaja se na manjši vzpetini med starim mestnim jedrom in razvalinami Pustega gradu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (260)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!