k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za oddih s polpenzionom in wellnessom v slovenskem biseru!

79,00 €

# / 8

HUDA CENA za oddih s polpenzionom in wellnessom v slovenskem biseru!

79,00 €

Sprostitev sredi idilične gorske pokrajine, ki ponuja mnogo možnosti za aktiven oddih, lahko pa si naberete nove energije tudi v finski in infrardeči savni ter  ob namakanju v whirpoolu v Hotelu Ribno na Bledu. S svojo vrhunsko kulinariko bodo poskrbeli tudi za vaše gurmanske užitke. 

Brezplačen vstop v wellness s finsko-zeliščno savno, infrardečo savno in whirpoolom!

Hotel Ribno***

Hotel leži v neposredni bližini Bleda, v vasici, po kateri je tudi dobil svoje ime. Hotel je odlična izhodiščna točka za pohodniške poti in adrenalinska doživetja. Zaradi izredne pozitivne energije in odmaknjenosti od vrveža je hotel priljubljen kraj za izvedbo teambuildingov, motivacijskih srečanj in seminarjev. 

SOBE
Hotel ima na voljo 58 sob in 3 suite. Dvoposteljne sobe so opremljene s telefonom, kabelsko televizijo in kopalnico s kadjo ali prho, večina pa jih ima tudi balkon ali teraso. Po želji se lahko v sobe postavi dodatno ležišče ali otroška posteljica.

WELLNESS
Hotel Ribno se lahko pohvali z manjšim wellnessom, v katerem se nahajajo izmenična finsko-zeliščna savna, infrardeča savna, whirlpool ter prostor za počitek in prostor za masaže. 
Infrardeča savna: s temperaturo 50–60 °C, blagodejni učinki infrardečih žarkov še učinkoviteje odstranjujejo strupe iz telesa.
Finska aroma savna: s temperaturo 70–90 °C je tradicionalna oblika potenja, vroča para pa je odličen način čiščenja in pomlajevanja telesa in duha.

KULINARIKA
Restavracija Hotela Ribno slovi po odlični domači in mednarodni kuhinji ter prijaznem osebju. Gostom hotela postrežejo z bogatimi samopostrežnimi zajtrki in penzionskimi večerjami. Poleg izvrstne hrane in ponudbe vrhunskih vin odlikujejo restavracijo hotela Ribno topel ambient, prostorna terasa in neposredna bližina čudovitega naravnega okolja, zato je odlična izbira za prešerna slavja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • hotelski wellness s finsko-zeliščno savno, infrardečo savno in whirpoolom
 • Ribno - idilična gorenjska vasica, po kateri je hotel tudi dobil ime
 • Bled - znan po blagem, zdravilnem podnebju in termalni jezerski vodi
 • izkoristite pestro kulinarično in gostinsko ponudbo kraja
 • obiščete lahko bližnjo sotesko Vintgar ali Triglavski narodni park
 • presenetite drago osebo z razvajanjem

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

Izjemen razgled

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Ribno leži v neposredni bližini Bleda po katerem je dobil svoje ime. Njegova lega na robu smrekovega gozda, kjer lahko prisluhnete žvrgolenju ptic, navdušuje vse, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. V hotelu Ribno je gostom na voljo 58 sob in tri suite. Prijeten ambient restavracije in gurmanske specialitete vas zagotovo ne bodo pustile ravnodušne, poskrbljeno pa je tudi za sprostitev v hotelskem wellnessu. 

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Okoli jezera so razporejene samostojne vzpetine Grad, Straža, Kozarca, Osojnica in Ravnica. Na Bledu lahko prav vsak najde želeno vrsto športne aktivnosti, saj ponujajo širok spekter: golf, alpinizem in športno plezanje, skok s padalom, jahanje, jamarstvo, kolesarjenje, labirint, motorizem, odbojka na mivki, paintball in airsoft, plavanje in kopanje, poletno sankanje, potapljanje, pohodništvo, pustolovski park, rafting, kajak, ribolov, soteskanje, squash, veslanje in druge. Izberite sebi najljubšo, se sprostite in naužijte svežega zraka sredi neokrnjene narave.

KAM NA IZLET ?

 • Blejski otok: najprepoznavnejša podoba Slovenije, kjer je bilo neko svetišče boginje ljubezni Žive.
 • Blejski Grad: stoji na pečini nad Blejskim jezerom in je najstarejši grad na Gorenjskem.
 • Vožnja s pletnjo: tradicionalni leseni čoln, katere izdelujejo domačini.
 • Drsališče z razgledom: na terasi Kavarne Park lahko vsak dan do 4. marca med 9. in 21. uro obiščete Blejsko drsališče z razgledom.
 • Escape room: soba pobega je zabavna nova izkušnja za vse iskalce dogodivščin. Izhod iz čarobne sobe morate najti v 60 minutah kot skupinica 2-5 ljudi, ki sodeluje med seboj.
 • Pokljuka: Koča na Uskovnici in Pot Rudno polje uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice.
 • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vogar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih.
 • Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji, ki je čudovit tudi pozimi.
 • Bohinjsko jezero: kjer so zanimive Cerkev sv. Duha in adrenalinski park.
 • Bohinjska bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Vodni park Bohinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (239)