Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih s polpenzionom in neomejeno uporabo Rimske kopeli!

od 62,00 €

# / 10

HUDA CENA za oddih s polpenzionom in neomejeno uporabo Rimske kopeli!

od 62,00 €

Na obrobju Gorskega kotarja boste občutili svežino in lepoto neokrnjene narave. Sprostili se boste lahko v neklorirani termalni vodi (33°C) s kar 15 masažnimi mesti! Termalno vodo pa boste našli tudi v svoji privatni kopalnici s talnim ogrevanjem. V Toplicah Lešće vam tudi ponujajo koriščenje profesionalnega aparata za magnetoterapijo, s pomočjo katerega se lahko poslovite od utrujenosti, glavobola, bolečin v hrbtenici in izboljšate vaše splošno počutje. V neposredni bližini se lahko razgibate na štirih različno dolgih stezah za nordijsko hojo, uživate v sprehodu ob reki Dobra ali pa najamete terenska kolesa - najem je vključen v paket!

Vključeno koriščenje profesionalnega aparata za magnetoterapijo in kopanje v neklorirani izvirski termalni vodi (33°C) s 15 masažnimi mesti!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi s kopalnico v hostlu Toplice Lešće
 • termalna voda v kopalnici in talnim ogrevanjem + celodnevno kopanje v neklorirani izvirski termalni vodi (33°C) s 15 masažnimi mesti
 • koriščenje zunanjega bazena (27 °C)
 • koriščenje profesionalnega aparata za magnetoterapijo
 • neomejeno koriščenje hidromasažne rimske kopeli
 • izposoja kopalnega plašča
 • najem terenskih koles za 2 osebi

Toplice Lešće

TERMALNA VODA BREZ KLORA
Posebnost Toplic Lešće je termalna voda brez klora, ki že stoletja izvira le 50 m pred sotesko reke Dobre. Na izviru so Rimljani zgradili bazen in stavbo, v kateri se še danes nahaja ovalni 8-metrski bazen z vgrajenimi 15 šobami za podvodno masažo. Izvir termalne vode je napeljan tudi v kopalnice 24-ih sob za masažne tuše in kadi.

RIMSKA KOPEL
Že nekaj minutna kopel z eteričnimi olji in zdravilno, skoraj skrivnostno močjo termalnih vrelcev vas bo odlično sprostila, osvežila in okrepila.

WELLNESS
Na voljo so notranji bazeni s termalno vodo s temperaturo 33 °C. Sprostili se boste lahko v rimski kopeli. Plavanje ali vadba v termalni vodi izboljša splošno zdravje in sposobnost ter vzpostavlja ravnotežje v osrednjem živčevju. Ob doplačilu si lahko privoščite še masažo, obisk infrardeče savne ali jacuzzija.

PROFESIONALNI APARAT ZA MAGNETOTERAPIJO
Neomejeno koriščenje aparata za magnetoterapijo vam bo pomagalo pri splošnem počutju in dvigu ravni energije, pri spancu in tudi pri krepitvi imunskega sistema; sicer pa se magnetna terapija uporablja pri zlomih kosti in poškodbah mišic, pri
revmatizmu, artritisu, osteoporozi, bolečinah v hrbtenici, glavobolih, za spodbujanje obtoka ter pri boleznih srca in ožilja. Magnetoterapija je torej terapija, ki ima širok spekter uporabe, zato je priporočljiva tako rekoč za vsakogar.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • udobna namestitev v sobah s kopalnico s termalno vodo
 • kopanje v neoporečno čisti termalni vodi brez dodanega klora
 • sprostitev v rimski kopeli, ki se polni iz termalnega vrelca (33 °C)
 • neomejeno koriščenje aparata za magnetoterapijo
 • izkoristite popust na wellness storitve ali si privoščite masažo
 • sprostitev v neokrnjeni naravi po stezah za nordijsko hojo
 • najem terenskih koles za 2 osebi
 • sprehodite se lahko ob reki Dobra ali reki Mrežnica s čudovitimi slapovi

Za otroke brezplačno

Dobro počutje

Družinam prijazno

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Toplice Lešće so idealen kraj za vaše dobro zdravje in odlično počutje. Nahajajo se nedaleč od Bosiljeva ob reki Dobri, le 15km od mejnega prehoda Vinica, v srcu narave, kjer bodo že prostrani travniki in gozdovi ter žuboreča reka Dobra vplivali na sprostitev vašega telesa in duha. Primerne so za vas, če si želite napolniti baterije in uživati v odlični hrani ter najti notranji mir, daleč od hrupa in stresa vsakdanjega življenja.

KAM NA IZLET?
Ljubitelji rekreacije lahko uživajo v krajšem sprehodu ob bistri reki Dobri in ob obrežju le nekaj kilometrov oddaljene zelene lepotice s slapovi, reke Mrežnice ali pa se razgibajo v neposredni okolici Toplic Lešće na štirih različno dolgih stezah za nordijsko hojo. Lahko pa se odpravite v glavno mesto Hrvaške, v čudoviti Zagreb, ki je oddaljen približno 1 uro.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (216)