Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za najem mobilne hišice v termah Olimia z vključenim kopanjem!

od 159,00 €

# / 9
ISKANO

HUDA CENA za najem mobilne hišice v termah Olimia z vključenim kopanjem!

od 159,00 €

Privoščite si oddih v lepem turističnem kotičku Slovenije, Podčetrtku. Vključeno je kopanje v wellness centru Termalija, kjer vas čaka več kot 2.000 m2 vodnih površin z vodnimi atrakcijami in bazeni za otroke. Ogledate si lahko tudi številne znamenitosti v okolici, se sprehodite mimo čudovitega Vonarskega jezera, ali pa odpravite do čokoladnice Olimje.

Terme Olimija nudijo popolno zabavo za vso družino. Vključene kopalne karte za vse dni bivanja!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v kampu Natura**** Terme Olimia
 • celodnevne kopalne karte za wellness center Termalija za 5 oseb vse dni bivanja (Family Fun & Relax)
 • parkirišče brezplačno

Kamp Natura - Terme olimia****

Sprostite se v slikoviti in mirni okolici v enem izmed najbolj urejenih slovenskih kampov, ki sodi v peščico tistih iz najvišje kategorije. V kampu je igrišče za odbojko na mivki in tenis, okolica kampa pa ponuja izvrstne možnosti za pohodniške in kolesarske izlete. V kamp lahko s sabo pripeljete tudi pse. 

MOBILNA HIŠKA
Na voljo je hiška E-79, ki vsebuje predprostor s posteljo, 1x ločeno sobo, 2x kuhinjo, WC s kopalnico, predprostor, teraso in lasten parking. V neposredni bližini so v sklopu kampa sanitarni prostori z novimi umivalnicami in tuši. Mobilna hiška je v celoti opremljena, za udobno bivanje prinesite s seboj posteljnino in kopalniško perilo ter kuhinjske krpe. Klima, TV, v zimskem času sta v hiški 2 radiatorja, 1 kalorifer in klima. V ceno je vključeno tudi kopanje v Termalija Family Fun in Relax. Mobilni hiške F95 in F96 v velikosti cca 30 m2 sta primerni za bivanje do 5 oseb s pokrito teraso in parkirnim prostorom. Mobilni hiški imata kuhinjo z jedilnim prostorom, dnevna, 2 ločeni sobi vsaka s svojim WC.

FAMILY WELLNESS TERMALIJA, TERME OLIMIA
Termalija nudi vse od zabave do popolnega miru in sprostitve.

FAMILY FUN
Uživajte v kopanju v Oazi bazenov, ki se razprostira na več kot 6.000 m2 in ima več kot 2.000 m2 vodnih površin. Sestavljajo jo notranji bazen z igrali za otroke (vodne pištole, široki tobogani, plezalne mreže), velik zunanji bazen ter amfiteater, plezalna stena s slapovi nad bazenom ter 2 adrenalinska FUN&SPLASH tobogana. BABY FUN pa bo navdušil vsakega malčka z čofotanjem v bazenu z mivko.

RELAX
Prostor miru lahko najdete tudi v Termaliji Relax. Vodna oaza, kjer se povsem prepustite blagodejnosti termalne vode, zaplavajte v milini in se nagradite z vodnimi masažami. V Termaliji Relax se lahko do sitega naužite narave - sonca, vode in zraka. V razgibanem kompleksu bo vsakdo našel nekaj zase, bodisi na bazenih, hitri reki, gejzirih, whirpoolih ali na vodnih masažah.

SAVNA SVET (z doplačilom)
Savna Svet je največji savna svet v Sloveniji. Na 1.550 m2 ponuja osem različnih savn v različnih barvah. Z letom 2018 so odprli prav posebno savno - Teater vetra, ki sprejme vse do 100 oseb. Vsakodnevno se izvajajo tudi vodeni solni, beauty in meditacijski programi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • atraktivna lokacija; bližina wellnessa Termalija
 • moderno opremljene mobilne hiške z vsem, kar potrebujete
 • wellness center Termalija obsega več kot 2.000 m² vodnih površin
 • veliki bazen, bazen Aqua pod šotorom, 2 otroška bazena, 3 whirpooli
 • svet savn v Termaliji ponuja devet različnih savn v različnih barvah
 • termalna voda Term Olimia je priznano naravno zdravilno sredstvo
 • odpravite se na izlet v Olimje, najlepšo evropsko vasico, ali samostan
 • spoznajte dobrote kozjanskega podeželja in se sprehodite po lepi naravi

Dolga veljavnost kupona

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

 • Grad Podsreda: eden najbolje ohranjenih gradov na naših tleh. Zaznamovala ga je Kozjanska grofica Hema Breže-Selška, o kateri lahko kaj več izveste v prvi etaži gradu, medtem ko bo renesančna soba z lesorezi razkrila starodavno opremo in oblačila. 
 • Vinska klet Emina: dom vrhunskih vin iz šmarsko-virštanjske regije, kjer boste okusili pristno slovensko tradicijo in doživeli nepozabno izkušnjo. 
 • Olimje: najlepša evropska vasica s čudovitim samostanom. Med bivanjem lahko spoznate dobrote kozjanskega podeželja in se sprehodite po lepi naravi.
 • Če si želite spoznati tudi kulturno-zgodovinsko plat okolice se opravite na ogled cerkve Marije Snežne in cerkve sv. Križa v 2 kilometra oddaljeni vasici Svetini ali pohod do zadnjega prebivališča Alme M. Karlin, ki se nahaja tik nad Pečovnikom.
 • blizu samostana Olimje se v gozdu skriva Dežela pravljic in domišljije - Koča pri Čarovnici
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (171)