Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za najem mobilne hišice v termah Olimia z vključenim kopanjem!

od 159,00 €

# / 9
ISKANO

HUDA CENA za najem mobilne hišice v termah Olimia z vključenim kopanjem!

od 159,00 €

Privoščite si oddih v lepem turističnem kotičku Slovenije, Podčetrtku. Vključeno je kopanje v wellness centru Termalija, kjer vas čaka več kot 2.000 m2 vodnih površin z vodnimi atrakcijami in bazeni za otroke. Ogledate si lahko tudi številne znamenitosti v okolici, se sprehodite mimo čudovitega Vonarskega jezera, ali pa odpravite do čokoladnice Olimje.

Terme Olimija nudijo popolno zabavo za vso družino. Vključene kopalne karte za vse dni bivanja!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v kampu Natura**** Terme Olimia
 • celodnevne kopalne karte za wellness center Termalija za 5 oseb vse dni bivanja
 • parkirišče brezplačno

Kamp Natura - Terme olimia****

Sprostite se v slikoviti in mirni okolici v enem izmed najbolj urejenih slovenskih kampov, ki sodi v peščico tistih iz najvišje kategorije. V kampu je igrišče za odbojko na mivki in tenis, okolica kampa pa ponuja izvrstne možnosti za pohodniške in kolesarske izlete. V kamp lahko s sabo pripeljete tudi pse. 

MOBILNA HIŠKA
Na voljo je hiška E-79, ki vsebuje predprostor s posteljo, 1x ločeno sobo, 2x kuhinjo, WC s kopalnico, predprostor, teraso in lasten parking. V neposredni bližini so v sklopu kampa sanitarni prostori z novimi umivalnicami in tuši. Mobilna hiška je v celoti opremljena, za udobno bivanje prinesite s seboj posteljnino in kopalniško perilo ter kuhinjske krpe. Klima, TV, v zimskem času sta v hiški 2 radiatorja, 1 kalorifer in klima. V ceno je vključeno tudi kopanje v Termalija Family Fun in Relax.

WELLNES CENTER TERMALIJA
V razgibanem kompleksu bo vsakdo našel nekaj zase. Termalna voda bo sprostila vse mišice vašega telesa. Podvodna masaža bo poskrbela za popolno umiritev duha. Pridružite se vodni zabavi v Aqua baru, kjer lahko pijete koktajle kar med namakanjem v termalni vodi Wellness centra Termalije.
Wellness center Termalija proti doplačilu ponuja tudi največji savna svet v Sloveniji na 1.550 m2 ponuja 9 različnih savn. Sproščate se lahko v finski, parni ali turški savni. Vsakodnevno se izvajajo tudi meditacijski, solni in beauty programi. Za vse željne plavanja in kopanja pa je na voljo Oaza bazenov, ki se razprostira na več kot 2.000 m2 vodnih površin. Uživate lahko v velikem bazenu, bazenu aqua pod šotorom, 2 otroških bazenih in 3 whirpoolih.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • atraktivna lokacija; bližina wellnessa Termalija
 • moderno opremljene mobilne hiške z vsem, kar potrebujete
 • wellness center Termalija obsega več kot 2.000 m² vodnih površin
 • veliki bazen, bazen Aqua pod šotorom, 2 otroška bazena, 3 whirpooli
 • svet savn v Termaliji ponuja devet različnih savn v različnih barvah
 • termalna voda Term Olimia je priznano naravno zdravilno sredstvo
 • odpravite se na izlet v Olimje, najlepšo evropsko vasico, ali samostan
 • spoznajte dobrote kozjanskega podeželja in se sprehodite po lepi naravi

Dolga veljavnost kupona

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

 • Grad Podsreda je eden najbolje ohranjenih gradov na naših tleh. Zaznamovala ga je Kozjanska grofica Hema Breže-Selška, o kateri lahko kaj več izveste v prvi etaži gradu, medtem ko bo renesančna soba z lesorezi razkrila starodavno opremo in oblačila. 
 • V vinski kleti Emino, kjer domujejo vrhunska vina iz šmarsko-virštanjske regije, boste okusili pristno slovensko tradicijo in doživeli nepozabno izkušnjo. 
 • izlet v Olimje, v najlepšo evropsko vasico, in si oglejte samostan. Med bivanjem lahko spoznate dobrote kozjanskega podeželja in se sprehodite po lepi naravi.
 • Če si želite spoznati tudi kulturno-zgodovinsko plat okolice se opravite na ogled cerkve Marije Snežne in cerkve sv. Križa v 2 kilometra oddaljeni vasici Svetini ali pohod do zadnjega prebivališča Alme M. Karlin, ki se nahaja tik nad Pečovnikom.
 • blizu samostana Olimje se v gozdu skriva Dežela pravljic in domišljije - Koča pri Čarovnici
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (183)