Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za luksuzni oddih v dvoje v rimskih kopališčih s termalno vodo!

od 129,00 €

# / 8
HIT PONUDBA

HUDA CENA za luksuzni oddih v dvoje v rimskih kopališčih s termalno vodo!

od 129,00 €

Razvajanje v slogu antičnih Rimljanov! Blagodejnost termalnih vrelcev so prepoznali stari Rimljani, odlična pa je tudi lokacija kompleksa, saj se nahaja v objemu svežih gozdov, ki vam nudijo številne možnosti za rekreacijo. Sodobno urejen kompleks z 9 bazeni in savnami vam nudi prav vse za popoln in miren wellness oddih.

Najbogatejša voda v Sloveniji, ki ima dokazano zdravilne učinke za telo!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu Rimskih Term za 2 osebi
 • najem palic za nordijsko hojo (2x v času bivanja za dve uri)
 • 1x vrednostni bon v vrednosti 10 € za koriščenje storitev v Wellness centru Amalija ali v Historičnem delu vodnih nimf (vročitev se prizna na redni hotelski cenik na 1 Wellness storitev nad 50 € na osebo)
 • za razgibano jutro - vaje v Re-Ha bazenu pod strokovnim vodstvom fizioterapevta (pon – sob ob 8:00)
 • neomejen vstop v fitnes center Rimske terme
 • pitje termalne vode iz Amalijinega vrelca
 • animacijski program
 • neomejena uporaba interneta
 • brezplačno parkirišče v hotelski parkirni garaži hotela Rimski dvor

rimske terme

HOTEL ZDRAVILIŠKI DVOR
Hotel Zdraviliški Dvor**** se nahaja v zgodovinski stavbi v sklopu spa in wellness kompleksa Rimske Terme. Ponuja sodobno opremljene sobe, restavracije in bare, na voljo pa je tudi bogata ponudba z zdravjem in lepoto povezanih storitev.

SOBE
Hotel ima 76 enoposteljnih in dvoposteljnih sob ter apartmajev. Vse sobe so opremljene s kopalnico (tuš ali kad), televizorjem LCD, WC, mini barom, telefonom, sefom, klimatsko napravo in priključkom za internet. Na voljo so tudi 4 sobe, ki so prilagojene osebam, z oviranim gibanjem.

BAZENSKI KOMPLEKS
Bazenski kompleks se razprostira na kar 450 m2 in vsebuje notranji bazen (32°C), 4 notranje masažne bazene z vodnimi sedišči in vodnimi ležišči (35°C), zunanji panoramski bazen, ki je povezan z notranjim bazenom (32°C), 3 zunanji masažni bazeni z vodnimi sedišči in vodnimi ležišči (35°C).

WELLNESS CENTER AMALIJA
Sodobno zasnovan wellness (z doplačilom) vsebuje pestro ponudbo kopeli vodnih nimf, bogato bazensko ponudbo, savne, frizerski salon in pestro ponudbo masaž.
Kopeli vodnih nimf: Za potrebe zdravilišča sta zajeta dva močnejša vrelca: Amalijin vrelec s temperaturo 38,4°C in Rimski vrelec s temperaturo 36,3°C. Prepustite se zdravilnim vrelcem, okrepite svoj imunski sistem in si povrnite življenjsko energijo. Kopeli v avtentičnih kamnitih kadih pa so edinstven spoj tradicije, mističnosti in zdravilnih učinkov vode. Uporaba avtentične kadi vam je na voljo le pri kopelih za eno osebo. 
Savne: finska, parna, turška, infrardeča, solna in bio-zeliščna.

FITNES
V hotelu nudijo za vse svoje goste tudi brezplačen obisk fitnes centra. Na voljo so vam tudi osebni trenerji. Fitnes je opremljen s kardio napravami in trenažerji, strankam pa so na voljo tudi ročke, uteži, diski in drugi funkcionalni pripomočki.

KULINARIKA
V restavracijah v Rimskih termah lahko uživate v sodobno pripravljenih jedeh, obogatenih z bogatim kulinaričnim izročilom, ali pa uživate ob čaju, rimskem vinu Malzum, odlični kavi, toplimi in hladnimi napitki ter slastnimi sladicami. Na voljo so À la carte restavracija Sofija, restavracija cesarja Ferdinanda, kavarna princese Viktorije, Lounge bar in bar ob bazenu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • uživanje v zdravilnih vrelcih za boljši imunski sistem in vitalnost
 • bazeni s termalno vodo 32 °C, ki je ena najbogatejših vod v Sloveniji
 • bazeni zasnovani po vzoru rimskih kopališčih na 450 m2
 • 4 notranji in 3 zunanji masažni bazeni z vodnimi sedišči in ležišči
 • wellness Amalija z masažami, negami in kopelmi
 • historični del vodnih nimf z avtentičnimi rimskimi kamnitimi kopelmi
 • neomejen vstop v fitnes center Rimske terme

Pestra dodatna ponudba

Podjetje s tradicijo

Družinam prijazno

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Rimske Toplice »gnezdijo« v zavetju pod hriboma Stražnik (655 m) in Kopitnik (914 m). Dolino Rimskih Toplic obdajajo gozdnata pobočja okoliških hribov, ki nudijo zaščito pred vetrom in preveliko vročino, v sebi pa hranijo bujno vegetacijo eksotičnih rastlin z vseh kontinentov sveta. Tukaj domujejo svetovno znane orjaške sekvoje ali mamutova drevesa, kanadska čuga, japonska hiba, cipresa, tisa, kalifornijska cedra …
Rimske terme se lahko pohvalijo z bogato zgodovino. Zdravilnost naravnih virov so znali ceniti že Rimljani, ki so si kot prvi omislili bazene z mrzlo, toplo in vročo vodo. Nahajajo se v odlični legi v čudoviti dolini Savinje z neokrnjenimi gozdovi, ki blagodejno vpliva na kronična obolenja dihal.

KAM NA IZLET?

 • Radeče - Splavarjenje na Savi, ki ima več kot petstoletno tradicijo. Spoznali boste šege in navade splavarjev, okusili flosarski golaž in doživeli splavarski krst. Sprehodite se po mestu, znanem po papirni industriji. Priporočamo še sprehod do Gašperjevega kostanja, kjer  raste na nadmorski višini 520 m najdebelejši domači kostanj v Sloveniji.
 • Laško - Sprehodite se še po mestu Laško in spoznajte njegovo bogato kulturno ter zgodovinsko dediščino. Ogledate si lahko pivovarno Laško z degustacijo piva, spoznate tradicijo varjenja piva v Laškem, in si ogledate najsodobnejši postopek proizvodnje piva. Za konec pa obiščite še muzej Laško.
 • Steklarna Rogaška slatina: ogledate si lahko proizvodnjo stekla in nakupite steklene izdelke.
 • Grafični muzej: kjer si lahko ogledate stalne in gostujoče razstave.
 • Čokoladnica Olimje: v Podčetrtku, kjer si lahko ogledate proizvodnjo čokolade in jo tudi okusite.
 • Minoritski samostan Olimje: kjer so menihi pustili svoj pečat kulture, umetnosti in lekarništva.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (216)