Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

51% popust za ekskluzivni glamping v pravem vinskem sodu s polpenzionom!

128,00 €

Redna cena od 263,30 €

# / 8
HIT PONUDBA

51% popust za ekskluzivni glamping v pravem vinskem sodu s polpenzionom!

128,00 €

Redna cena od 263,30 €

Dopust malo drugače! Podajte se v Terme Ptuj in uživajte dneve v bazenih Termalnega parka, noči pa boste preživeli v pravih vinskih sodih, ki ponujajo popularen glamurozni kamping. Okusna hrana, rimski svet savn, sladko razvajanje in kampiranje, kot ga še niste izkusili!

Koriščenje kar do 14.10.2018! Vključeno kopanje v Termalnem Parku in bazenih Vespasianus, vstop v savne Termalnega Parka in savne Flavia.

Glamping Vinska vas in Terme Ptuj

VINSKI SODI
Terme Ptuj v Vinski vasi ponujajo posebno bivanjsko izkušnjo v velikih vinskih sodih, ki nudijo skoraj vse udobje hotelske sobe na prostem. V skladu z bogato vinsko tradicijo ptujskega vinarstva je bilo 9 sodov predelanih z namenom ponuditi izvirno turistično doživetje. V osmih sodih je mogoče spati, v devetem pa je urejena prava savna. Stanovalci Vinske vasi imajo lastni sanitarni kompleks s stranišči, prhami in prostorom za pomivanje posode. V sodu sta na voljo električni priključek in brezžični internet. Kapaciteta enega vinskega soda sta 2 osebi.

TERMALNI PARK
Ponuja obilico sprostitve, zabave in adrenalina na kar 4.200 m2 vodnih površin. Ima 7 notranjih bazenov, velike in razburljive tobogane.
Ptujska termalna voda z dokazanimi in priznanimi zdravilnimi učinkovinami je učinkovita pri zdravljenju in rehabilitaciji degenerativnih obolenj, boleznih gibal, poškodb in pooperativnih stanj na okostju, sklepih in mišicah. Prav zato vodni park Term Ptuj pogosto obiskujejo športniki.

SVET SAVN
Najdete ga v notranjem delu Termalnega parka, kjer se lahko prepustite zdravilnim in sprostitvenim učinkom finske, turške in aroma savne. Posebnost je finska savna v obliki tipične prekmurske hiške cimprače, ki se nahaja na prostem. Savne v vinskih sodih pričarajo povsem novo doživetje toplote v lesenem ambientu, ki je nekoč nosil žlahtno vsebino.

BAZENI VESPASIANUS
Termalno kopališče Vespasianus je del Grand hotela Primus**** Superior, ki svojim gostom ponujajo mir, zasebnost in sprostitev. Velik ogrevan bazen s prehodom v zunanji del bazena, otroški bazen in 2 whirpoola, ob katerih so na voljo tudi ležalniki, na katerih se lahko odpočijete med kopanjem. Povezan je s svetom individualnih savna suit in Bazenom cesarjev, kjer lahko zaplavate v intimnejšem vzdušju. V neposredni bližini bazenskega kompleksa je na voljo tudi bazenski bar, kjer se lahko okrepčate s pijačami, sladicam in prigrizki.

SVET SAVN FLAVIA
Svet savn Flavia je del kopališča Vespasianus. Obsega turško savno, turško blatno savno, ekstremno finsko savno, kopel z vročo vodo, ledeno jamo, turško solno savno, finsko savno, zasebno savno, Antioos in kopel s hladno vodo.

RESTAVRACIJA ZILA
Restavracija s sproščenim ambienotom se nahaja v kopališkem kompleksu Term Ptuj. Penzionskim gostom kampa ponuja samopostrežne zajtrke, kosila in večerja. Nudijo tudi jedi po naročilu. Jedi so dnevno sveže pripravljene iz strani izkušenih kuharskih mojstrov, po tradicionalnih receptih s pridihom moderne kuhinja in iz lokalnih sestavin.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izjemna izkušnja: doživljajsko kampiranje v pravih vinskih sodih
  • sodi so izdelani iz hrastovega lesa z izrezanimi vrati in okencem
  • Termalni park Term Ptuj obsega kar 4.200 m2 vodnih površin
  • za ljubitelje adrenalina - 8 toboganov na večnadstropnem stolpu
  • tobogan Tajfun je speljan s petnajstih metrov in meri skoraj 170 m
  • bazeni Vespasianus: razburljivi tobogani, počasna reka, bazen z valovi
  • savne v vinskih sodih in panonski hiši, v katerih boste uživali

Pestra dodatna ponudba

Razvajanje v dvoje

Preizkušen paket

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Pred več kot 2.000 leti so že Stari Rimljani okušali blagodejnost rimskih kopališč in prav ta uživaški duh antičnega Rima še danes privablja v Terme Ptuj. Rimski hedonizem goste spremlja tudi v priljubljenem Termalnem parku Term Ptuj in v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev. Ptujska termalna voda je še posebej priporočljiva ob športnih naporih in poškodbah gibal, ugodno pa vpliva tudi na respiratorni sistem. V notranjem delu Termalnega parka vas čaka Svet savn in 6 notranjih bazenov ter novost - savna v vinskem sodu!

WELLNESS VALENS AUGUSTA
Imperium dobrega počutja je del hotelskega wellnessa Valens Augusta, ki je namenjen masažam, kopelim, lepotnim tretmajem in različnim negam. V tematskih sobah Rima, Orienta, Japonske in Tajske vas čakajo vibracije oddaljenih dežel s svojimi wellness posebnostmi. Posebnost wellnessa so najnovejše metode za pomlajevanje, lep videz in zmanjševanje obsega. V okviru wellnessa se nahaja tudi Bazen dveh cesarjev, ki sprejema zaključene skupine, v njem pa so organizirane tudi vadbe za dobro počutje in vodna fizioterapija.

KULINARIKA
Ptuj z okolico že od nekdaj slovi po dobri hrani in odličnem vinu, v katerih so nekoč uživali Rimljani, danes pa si vse gurmanske in enološke užitke lahko privoščijo tudi gostje Term Ptuj. Na voljo so številna tematska kulinarična razvajanja s sezonsko pridelano, lokalno hrano z nerafinirianimi živili. Posebno doživetje je Rimska večerja, ki izstopa s kulinarično ponudbo in animacijskim programom v rimskem stilu. Na voljo so tudi številne sladice, med katerimi izstopa Primusova tortica, poimenovana po »zavetniku« hotela Marku Antoniju Primusu. 

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Vsak dan lahko izbirate med pestrimi športnimi aktivnostmi, od raznih aktivnosti v bazenu, nordijske hoje in telovadbe. Med drugim je možen tudi obisk Golf igrišča Ptuj, ki ima 18 igralnih polj, ki se razprostirajo na več kot 50 ha in je zaradi razgibanosti ter velikega števila vodnih ovir potoka Studenčnice in dveh jezer, nekaj posebnega.

DODATNE AKTIVNOSTI
Pridružite se lahko številnim družabnim večerom ob tomboli ali slikovnem kvizu. Organizirajo tudi številne izlete, s katerimi lahko odkrivate lepote Ptuja, idilično pokrajino in znamenitosti. Poskrbljeno je tudi za otroke, vedno odprta je animacijska sobica s številnimi igračami in knjigami ter zabavna animacija z račkom Vilijem in aktivnosti v slogu starih Rimljanov med šolskimi počitnicami.

KAM NA IZLET?

  • Ptuj je najstarejše slovensko mesto, ki je največji razcvet doživelo v rimskih časih. Samo mesto z okolico ponuja številne možnosti za izlete in za raziskovanje. Odkrivajte skrite ulice Ptuja, sprehodite se do Ptujskega gradu ali obiščite najstarejšo slovensko vinsko klet. Priporočljiv je tudi izlet po slikovitem Jeruzalemu, Halozah ali Slovenskih goricah.
  • Sprehodite se ob nabrežju »Ptujskega jezera« in po starem mestnem jedru, povzpnite se na Ptujski grad in uživajte v čudovitem razgledu. Iz Term Ptuj do mesta se lahko sprehodite peš ali z mestnim avtobusom, ki ustavi tudi ob termah.
  • Ptujska vinska klet z več kot 700-letno tradicijo velja za najstarejšo na Slovenskem. V arhivski zakladnici najdete tudi najstarejše vino Zlata trta iz leta 1917. Vinska klet je opremljena z zvočnimi in svetlobnimi učinki, ki se prepletajo z izrezbarjenimi podobami na lesenih sodih.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (274)