Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

53% popust za city break v hotelu v bližini romantičnih Benetk!

od 68,00 €

Redna cena od 0,00 €

# / 8

53% popust za city break v hotelu v bližini romantičnih Benetk!

od 68,00 €

Beneški karneval, beneška arhitektura, romantična vožnja z gondolo po Grand kanalu in okus italijanskega življenja. Vse to vam ponuja nočitev v hotel A&O Hotels Venice Mestre, ki je od Benetk oddaljen zgolj 10min vožnje z vlakom. Vreme v Benetkah je blago, očarali pa vas bodo ljubeči in prijazni prebivalci. Ne glede na to s kašnim razlogam boste prišli v mesto, v hotelu Venice Mestre vas bodo sprejeli z odprtimi rokami.

Privoščite si oddih v sodobno opremljenem hotelu in novi sanjski destinaciji v Evropi!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v standardni dvoposteljni sobi A&O Hotelu Venice Mestre 2 v Italiji
 • brezplačen Wi-Fi v javnih prostorih

A&O Hotels Venice Mestre

Hotel se nahaja v kraju Mestre, le 7min hoje od železniške postaje. Z bližnje železniške postaje se do Benetk pripeljete v 10 min. Letališče Marco Polo je oddaljeno 8 km. Vsako jutro je na voljo samopostrežni zajtrk. Prigrizke in pijače si lahko privoščite v hotelskem baru.

SOBE
Sobe so sodobno opremljene s prijetnim dizajnom in slikami. Udobne sobe ponujajo tudi LCD televizor in zasebno kopalnico. 

KULINARIKA
Vsako jutro vas pričaka pester izbor hrane za okusen zajtrk, ki bo zadovoljil vsakogar. Poleg tega imate na voljo tudi osvežilne in tople napitke. Hotel nudi tudi loby bar, kjer si lahko naročite raznolike pijače.

ROMANTIČNE BENETKE
Mesto Benetke, ki je odaljeno le slabih 10 minut in je z lahkoto doseženo s pomočjo javnega prevoza ali avtomobila, je svetovno znano obmorsko mesto. Njegov stari čar, edinstvena postavitev in romantična ambienca vas bo navdušila v vseh sezonah. Sprehodite se po starih ulicah in se odpravite na romantičen potep. Izkoristite priljubljen prevoz z gondolo, opazujte okolico in uživajte v čaru, ki ga boste nedvomno občutili. Poleg številnih priljubljenih atrakcij, kot so Grand Canal, operna hiša Muzika a Palazzo in Bazilika sv. Marka, vam ponuja mesto mnogo še mnogo več. Benetke so za več kot primerne za vse ljubitelje glasbe, arhitekture, drugih umetnosti in zgodovine, vendar čar mesta lahko doživijo tudi tisti, ki si želijo le sproščenega oddiha.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • zmeraj sanjska destinacija v Evropi
 • hotel je v neposrednji bližini želežniške postaje
 • le 10min z vlakom do čudovitih Benetk
 • obiščite trg Piazza San Marco
 • Benetke so tudi dom številnih znamenitosti
 • sobe so preprosto in elegantno opremljene

Odličen nakup

Domačim živalim prijazno

Wi-Fi

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Hotela A&O Prague Metro Strizkov in A&O Prague Rhea sta del hotelske verige A&O Prague. Oba se nahajata tik ob železniški postaji, zato ste v središču Prage v 10-15 minutah. Ponujata udobno opremljene sobe, zjutraj pa vas postrežejo z odličnim zajtrkom. 

KAM NA IZLET?

 • izleti, peš ekskurzije po Pragi in plovba po reki Vltavi s kosilom ali večerjo na ladji so zelo priljubljeni
 • odpravite se lahko tudi na panoramski 2-urni ogled Prage, na katerem boste iz luksuznega odprtega panoramskega avtobusa občudovali najbolj znane spomenike Starega in Novega Mesta
 • ogledate si lahko Praški grad ter židovsko četrt Josefov
 • ogledate si lahko številne znamenitosti, med najzanimivejše in najbolj obiskne zagotovo sodi znameniti grad Hradčani iz 14. stoletja
 • v okolici so tudi številni muzeji (Dvořákov muzej, Smetanov muzej, Muzej stare češke umetnosti na Praškem gradu, Narodni tehnični muzej, Praški židovski muzej, Narodni muzej in mnogi drugi)
 • v decembru lahko obiščete čudovite adventne markete
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (148)