Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za bivanje v elegantnem hotelu v bližini romantičnih Benetk!

od 131,00 €

# / 9

HUDA CENA za bivanje v elegantnem hotelu v bližini romantičnih Benetk!

od 131,00 €

Za mnoge so Benetke mesto zaljubljencev, sanjski kraj, ki ga morajo obiskati. Hotel Alova del Doge se nahaja v srcu Riviere del Brente, kjer vas bo prijazno osebje v antični palači sprejelo s toplino in gostoljubnostjo. Nastanitev je idealno izhodišče za ogled zgodovinskega mesta na vodi. Avtobusna postaja je od hotela oddaljena le 150 m, od koder se boste v pol urce z avtobusom pripeljali do beneških kanalov, kjer so bo začelo vaše popotovanje in raziskovanje enega najlepših in najbolj romantičnih krajev Evrope.

Hotel se nahaja v srcu Riviere del Brente, ki je 15 km stran od svetovno znanega obmorskega mesta!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • namestitev v klasični sobi hotela Alova del Doge*** Superior v Mira v Benetkah
  • samopostrežni zajtrk
  • brezplačen internet v javnih prostorih

Alcova Del Doge*** Superior

Hotel Alova Del Doge se nahaja v predelu Riviera Del Brenta, ki je le 15 km oddaljen od priljubljenih kanalov obmorskega mesta Benetke. Hotel se nahaja cca 150 m od avtobusne postaje, kjer avtobusi nudijo prevoz do centra mesta vsakih nekaj minut. Nastanitev je idealna za gostje, ki si želijo bivati v neposredni bližini prelepih Benetk, ki so povezane z rednimi linijami javnih prevozov. V hotelu se nahaja tudi zajtrkovalnica. V bližini je tudi železniška postaja, od koder v 20 minutah pridete do Benetk, do le-teh pa pridete tudi z ladjami, ki so v bližini nastanitve. 

SOBE
Hotelske sobe so velike 14 m2 in opremljene s preprostim in elegantnim pohištvom, so prostorne in funkcionalne z vsemi storitvami na voljo. Opremljene so s klimatsko napravo, ogrevanjem, minibarom (doplačilo), kopalnico s prho in toaletnim priborom, TV, sefom, sušilcem za lase in telefonom. 

KULINARIKA
V neposredni bližini hotela se nahaja restavracije znane po odlični morski hrani. Razvajajte svoje brbončice v slastnih okusih tradicionalnih in klasičnih jedeh beneške kuhinje ob kozarcu dobrega vina.

ROMANTIČNE BENETKE
Mesto Benetke, ki je odaljeno le slabih 10 minut in je z lahkoto doseženo s pomočjo javnega prevoza ali avtomobila, je svetovno znano obmorsko mesto. Njegov stari čar, edinstvena postavitev in romantična ambienca vas bo navdušila v vseh sezonah. Sprehodite se po starih ulicah in se odpravite na romantičen potep. Izkoristite priljubljen prevoz z gondolo, opazujte okolico in uživajte v čaru, ki ga boste nedvomno občutili. Poleg številnih priljubljenih atrakcij, kot so Grand Canal, operna hiša Muzika a Palazzo in Bazilika sv. Marka, vam ponuja mesto mnogo še mnogo več. Benetke so za več kot primerne za vse ljubitelje glasbe, arhitekture, drugih umetnosti in zgodovine, vendar čar mesta lahko doživijo tudi tisti, ki si želijo le sproščenega oddiha.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • prelepe Benetke so le 15 km stran
  • lokacija hotela ponuja tudi bližino avtobusa in želežniške postaje
  • sobe so preprosto in elegantno opremljene
  • hotel ponuja poseben čar tradicionalnega italijanskega sloga
  • preživite oddih v romantičnih Benetkah

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

Prijazna postrežba

Potrebna je rezervacija

VEČ O PONUDNIKU

Relais Alcova del Doge v Mira je čudovit, romantičen 3-zvezdični hotel, ki se nahaja v antični palači iz devetnajstega stoletja v osrčju veličastne Riviera del Brenta, tradicionalne počitniške rezidence beneških aristokratov, ki je še vedno priljubljena turistična atrakcija s svojimi čudovitimi beneškimi vili, ki so vredne enodnevnega izleta s kolesom ali z “Burchiellijem”, ki poleti preplavijo reko Brento.

Svetovno znane Benetke so glavno mesto italijanske dežele Benečije, to je mesto legend in številnih znamenitosti, med katere sodi tudi trg Sv.Marka, pravijo mu “Piazza San Marco”, ki ga obdajajo “Procuratie Vecchie”, nekoč prostori Beneške uprave in “Procuratie Nuove”. Tu lahko okoli trga vidimo arkade, pod katerimi se vrstijo trgovine in kavarne. Najbolj poznani kavarni sta Caffe Florian in Gran caffe Quadri.

 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (174)