Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA na smučarski oddih v obnovljenem penzionu v avstrijskem gorovju!

od 319,00 €

# / 9

HUDA CENA na smučarski oddih v obnovljenem penzionu v avstrijskem gorovju!

od 319,00 €

Hitro na smučarijo! Smučišče Bad Kleinkirchheim, ki je znano po tekmah za svetovni pokal v alpskem smučanju, vabi na nepozabno smuko po svojih 100km smučarskih stez. Uživajte na urejenih progah treh različnih težavnosti, ki so lahko dostopne z gondolami, sedežnicami in vlečnicami. Po napornem dnevu smučanja se lahko sprostite v BAD & SKI penzionu, ki vas bo navdušil s popolno udobnostjo. Pozabite na vsakodnevne skrbi tudi v savni ali turški kopeli. 

Družinam in parom prijazen penzion v bližini gora! Vključena uporaba savne in parne kopeli.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi v Bad & Ski Penzionu Kleinkirchheim v Avstirji
 • sampostrežni zajtrk
 • uporaba savne in turške kopeli od 16:00 do 20:00
 • uporaba otroškega kotička
 • brezplačen Wi-Fi
 • brezplačno parkirišče

Penzion Bad & Ski Kleinkircheim

SOBE
Na razpolago imajo dvo- in troposteljne sobe ter družinske sobe s 4 do 5 ležišč. Večina sob ima predsobo, 7 od 17 sob pa ima tudi balkon. Vsaka soba je opremljena s TV-jem in kopalnico.

WELLNESS
V sklopu penziona se nahajajo tudi center dobrega počutja s finsko in turško savno ter soba za druženje.

KULINARIKA
V penzionu vsak dan pripravijo obilen samopostrežni zajtrk. Pri zajtrku lahko pojeste kolikor želite, vendar pa je nošenje hrane iz penziona prepovedano. V penzionu lahko kupite tudi nekatere brezalkoholne in alkoholne pijače.

SMUČIŠČE BAD KLEINKIRCHHEIM
Smučišče ostaja eno najbolj popularnih v tem predelu Avstrije. Smučarske proge stojijo na višini do 2055m in nudijo popolno smuko po 100 km prog. Proge so primerne tako za ljubitelje adrenalinskega smučanja kot za tiste ki so prvič stopili na smuči. Snega je na smučišču garantiran saj smučišče vsebuje kar 830 snežnih topov, ki poskrbijo, da bo vaš smučarski oddih nepozaben. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • družinam in parom prijazen penzion le 150 m od najbližjega smučišča
 • penzion se nahaja v neposredni bližini vlečnice Bach (150 m)
 • Bad Kleinkirchheim: eno večjih koroških smučišč z več kot 100 km prog
 • izkoristite bližino term Romerbad in St. Kathreim
 • otroški kotiček v penzionu na najmlajše
 • sprostite se v savni in turški kopeli v penzionu

Odličen nakup

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Penzion se nahaja v centru kraja Bad Kleinkircheim, ki je najbolj znano smučarsko in kopališko središče avstrijske Koroške. Zaradi centralne lege je kraj odlično izkodišče za pohodništvo v okolici. Penzion se nahaja 300 metrov od term St. Kathrein in 800 metrov od term Römerbad. Regija je odlična za družine in skupine saj ponuja veliko športnih in kopaliških možnosti ter programov, zaradi česar je idealna destinacija za vse, ki imajo radi aktiven dopust. Lahko se odpravite na vožnjo z ladjo po jezeru Millstätter See, vožnjo z gorsko železnico Heiligenblutner, vožnjo z vlakcem na ledenik Mölltaler, vožnjo z gorsko železnico Reißeck, vožnjo po gorskih cestah Malta in Nockalm itd.

Okolica je nadvse primerna za vse ki cenijo mir, spokojnost, sveži zrak in obilico možnosti za aktivno preživet prosti čas, saj počitnice v penzionu Bad & Ski nudijo popolno kombinacijo športa in wellnessa. Narodni park ki se ponaša z vrhovi na višini med 2000 in 2500 metrov je pravi raj za pohodnike, v bližini pa je tudi igrišče za golf in tenis.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (123)