k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na oddih v vili v osrčju mesteca z vključenima degustacijama!

101,00 €

Redna cena od 202,00 €

# / 11

50% popust na oddih v vili v osrčju mesteca z vključenima degustacijama!

101,00 €

Redna cena od 202,00 €

Villa Borgo se nahaja v neposredni bližini glavnega trga srednjeveškega mesta Motovun, ki se nahaja na hribu in je zaščiteno s kamnitim mestnim obzidjem, zaradi česar ponuja čudovit razgled na okoliške vinograde in notranjo Istro. Na terasi spijte pijačo dobrodošlice in zaužijte sončne žarke, preizkusite tradicionalne istrske proizvode in si privoščite sebi pobeg od vsakodnevnih opravil in skrbi! Vključene tudi ugodnosti v bližnjem wellnessu ter številnih restavracijah. 

Vključeni degustaciji pristnega istrskega tartufa in domačega žganja ter marmelade ter ugodnosti v bližnjem wellnessu ter restavracijah!

villa borgo

Villa Borgo se nahaja v srednjeveškem mestecu Motovun in je obdana s hribi, polnimi vinogradov in oljčnih nasadov, ter z dolino reke Mirne. Njihova terasa ponuja najlepši razgled na istrsko okolico. V pred kratkim obnovljeni stavbi Ville lahko uživate v eni izmed sodobno urejenih sob ali v njihovem apartmaju, ki nudi visok nivo zasebnosti in ima lastno kuhinjo, jedilnico, veliko kopalnico s tušem in spalnico.

SOBE
Villa Borgo ima vsega skupaj 6 sob s privatno kopalnico oziroma 4 manjše sobe s prenovljeno skupno kopalnico. Nastanitev je tako prilagojena specifičnim željam in potrebam. Sobe so narejene tako, da je v njih lahko zakonska postelja ali dve enojni. Doda se lahko tudi ležišče za otroka ali dodatno odraslo osebo. Sobe imajo panoramski pogled na dolino reke Mirna, bližnja mesta in vasi ter tudi neokrnjeno naravo in hribe, ki obkrožajo Motovun.

SOBA BAKA LJUBICA
Baka Ljubica je novoizgrajeni objekt, ki se nahaja 5 m stran od Ville Borgo. Privatna soba sprejme 2 gosta in gleda na ulico. Zajema spalnico z dvoposteljno sobo, privatno kopalnico, TV in sušilec za lase. Sobe so novoopremljene in klimatizirane. 

KULINARIKA IN DEGUSTACIJE
Preizkusite klasične istrske dobrote kot so istrski pršut in razne mesnine, fuže s tartufi in florentinski zrezek. Izkoristite dodatne ugodnosti in razvajajte brbončice v različnih gostilnah. 
NATURA TARTUFI je lastna blagovna znamka, s katero upravlja družinsko podjetje. Ponujajo pestro izbiro belih in črnih tartufov. Vsak izdelek je napolnjen z najboljšimi, skrbno izbranimi surovinami, ki so rezultat trdega dela ljubezni in odgovornosti vsakega družinskega člana v podjetju. Blagovno znamko Natura tartufi krepi pol stoletja izkušenj, znanja in spoštovanja kulture te podzemne gobe. 
AURA proizvaja izključno tradicionalne izdelke, kot so žganje in marmelade, ter druge tipične izdelke iz divjih zelišč in gozdnih sadežev, pridelane v ekološkem okolju, daleč od cest in naselij. V njihovi proizvodnji najdete zanimive dobrote, najerene iz kopriv, mete, regrata, žajbelj, bezeg, fige, slive in žgane pijače različnih starosti.  

WELLNESS SPA CENTER V HOTELU KAŠTEL*** (doplačilo)
Center je od Ville Borgo oddaljen 2 minuti hoje in nudi sodobno opremljeno notranjost s kamnito istrsko ruševino, prostor pa je obogaten s svetlimi barvami, ki se mešajo z dišavami in pristnimi okraski.
Center na približno 430 m2 nudi nadkrit bazen s hidromasažo in slapovi ter pogledom na hotelski vrt in Savna Oazo, ki zajema finsko in turško parno kopel, Kneipp korita ter tuš doživetij. Nudi tudi prostor za sprostitem s kromoterapijo in zvezdnatim nebom, wellness vrt z ležalniki in viseči mrežami ter različne spa tretmaje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odlična lokacija na vrhu srednjeveškega mesta Motovun
  • čudovita terasa vile, kjer lahko uživate v spomladanskih sončnih žarkih
  • vključena pijača dobrodošlice in dve degustaciji istrskih proizvodov
  • pestra dodatna ponudba wellness in kulinaričnih storitev
  • sprehodite se po romantičnih in ozkih ulicah mesteca
  • bližina Parnezane - znane istrske kolesarske poti

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Villa Borgo se z udobno namestitvijo nahaja v osrčju malega istrskega mesta Motovun. 

Motovun je eno najbolj srednjeveških mest in se nahaja v notranjosti Istrskega polotoka, na griču s pogledom na dolino reke Mirne. Mesto je simbol istrske notranjosti, na katerega se lahko vzpnete po najdaljšem istrskem stopnišču, ki skupno šteje kar 1052 stopnic. 
Razgled se vije na dolino reke Mirne in na Motovunski gozd, ki je naravni habitat belega in črnega tartufa. Vsakdo, ki obišče to malo mesto je navdušen nad pokrajino, ki je povsem primerna za adrenalinske športe od jadralnega padalstva do gorskega kolesarjenja. 

KAM NA IZLET?

  • Dvigrad tudi Dravograd: zapuščeno in porušeno srednjeveško mesto v jugozahodni Istri na Hrvaškem. Nahaja se v Limski dolini.
  • Limski zaliv ali Limski fjord: okoli 9 km dolg in povprečno 600 m širok zaliv na zahodni obali Istre med Porečem in Rovinjem. Vzdolž vse obale v zalivu se v stenah nahajajo številne jame, v katerih so bile odkrite najdbe iz neolitika. 
  • Cerkev sv. Blaža v Vodnjanu: dom zbirke mumij katoliških svetnikov ter okoli 370 relikvij 250 različnih svetnikov ter 730 sakralnih predmetov. 
  • oglejte si mesta kot so Novigrad,, Umag, Poreč in Rovinj.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (179)